Şimdi Ara

OCTAVİA 2 102 hp 1.6 trip kaç yakar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • aracın kullanıcısıyım ataşehirde oturuyorum kadıkoye gidiyorum 20 mılyonluk benzın atıyorum gidip gelince bitiyor km de ne kadar yakıyor bılgısı olan varmı arkadaşlar.

• manuelleri sehiriçi 9-10 civarinda yakıyor.siz herhalde e5 i kullanıyorsunuz..triptronık de o yolda 10 litreyi gecmemesi lazım.ama kadikoye girince orada 12 falan rahat yakar.

Orjinalden alıntı: gyrmann

manuelleri sehiriçi 9-10 civarinda yakıyor.siz herhalde e5 i kullanıyorsunuz..triptronık de o yolda 10 litreyi gecmemesi lazım.ama kadikoye girince orada 12 falan rahat yakar.

yenı kasa işte e-5 ten çıkıyorum çok bı yol yok 10 dk surmuyo bıle nerdeyse ama heralde ara sıra manuel de kullanıyorum devirli ondan olsa gerek. gaza az bıraz yuklensen 30 40 arası yakıyor 120 le giderken 9.8 fln yakıyor sabitte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksea533 -- 16 Mart 2008; 16:27:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacksea533

aracın kullanıcısıyım ataşehirde oturuyorum kadıkoye gidiyorum 20 mılyonluk benzın atıyorum gidip gelince bitiyor km de ne kadar yakıyor bılgısı olan varmı arkadaşlar.

ataşehir-kadıköy-ataşehir en fazla 40 km dir.

40 km de 20 ytl yakan araç
    100 km de 50 ytl benzin yakar.

100 km de 50 ytl benzin yakan araç yine 100 km de 15 lt den fazla yakar.
    ya araçta sorun var.
    yada agresif kullanıyorsun.

Orjinalden alıntı: individual

quote:

Orjinalden alıntı: blacksea533

aracın kullanıcısıyım ataşehirde oturuyorum kadıkoye gidiyorum 20 mılyonluk benzın atıyorum gidip gelince bitiyor km de ne kadar yakıyor bılgısı olan varmı arkadaşlar.

ataşehir-kadıköy-ataşehir en fazla 40 km dir.

40 km de 20 ytl yakan araç
    100 km de 50 ytl benzin yakar.

100 km de 50 ytl benzin yakan araç yine 100 km de 15 lt den fazla yakar.
    ya araçta sorun var.
    yada agresif kullanıyorsun.

yok be hocam ne 40 km sı 20 30 km fln bazen dedıgın gıbı agrefıse sarıyorum ama çok dgl 10 kullanıyorsam 1 dk fln.özellıkle şu gözume çarptı gaza yuklenınce benzın ıbresı bıranda ınmeye başlıyor 1 2 tık

• cok devirli kullanıyor iseniz kasanın da agır olmasindan dolayı fazla yakar.triptronık de olsa dsg değil.nitekim çok çabuk vites gecirmiyor dsg gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

hava filtresi kaç binde? açık hava filtresi tak

ekimde değişti.kapalı kutu içi hava filitresi ama k&n ler gibi yuvarlar bi filitre
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.