Şimdi Ara

Ocak Flexi Sigortayı Attırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni taşındığım eve aldığım ankastre ocağın gaz bağlantısı yapmadan fişini taktığımızda bir sorun yokken gaz flexini yuvasına değdirdiğimiz anda ana sigorta atıyor. Servis dgaz borusunun üstüne takılı kelepçelerden birinin lastiksiz olabileceği yada kelepçelerden birinin evin elektrik tesisatına temas ettiği iddiasında. Elektrikçi ise ( iki farklı elektrikçi geldi ) ocağın arızalı olduğu iddiasında. Olansa tabiki bana oluyor ocağı kullanamıyorum. Ayrıca iki taraf sürekli birbirinin üzerine attığından kimse gelmek istemiyor.
    Böyle bir durumla karşılaşan yada teknik olarak konuya hakim çözüm önerebilecek kimse var mı acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Atan sigorta değilde k.a.r ( kaçak akım rölesi) olabilir mi.
    Öncelikle ocağın bağlandığı prizin toprak hattını kontrol edin, ettirin.Gerekirse fişi ters takarak deneyebilirsiniz
    ( prizin toprak - nötr bağlantısı montaj aşamasında karıştırılmış olabilir )

Kelepçelerde lastik olmayışı çokta mantıklı gelmedi açıkcası, zira doğalgaz boruları ev içerisinde zaten duvarla temas halinde olup montaj aşamasında es geçilmedi ise topraklanmıştır.

• arkadaslar birebir ayni sıkıntıyı yasiyorum cozumu bulan varmi

• VRMS kullanıcısına yanıt

Merhaba bende aynı sıkıntıyı cekiyorum çözüm buldunuz mu

• 10urkozak 1 kullanıcısına yanıt

Bende aynı sıkıntıyı çekiyorım cözüm buldunuzmu

• Yeni inşa apartmanda iki dairem var. Geçen ay bir tanesine takıldı sorun yok. Diğer daireye de aynı marka ocak geldi. Belirtilen arızayı yapıyor. İş ortada kaldı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doğalgaz Ocak Bağlantı Flexi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.