Şimdi Ara

Ocak ayında Türkiye'de çok satanlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aral İthalat'ın verilerine göre çok satanlar listesi aşağıdaki şekilde oluştu:

PC
    1 - CRYSIS
    2 - WOW BATTLECHEST
    3 - HALF-LIFE 2: THE ORANGE BOX
    4 - SIMCITY SOCIETIES
    5 - ROLLER COASTER TYCOON 2
    6 - WORLD OF WARCRAFT
    7 - KANE & LYNCH
    8 - NFS PROSTREET
    9 - CALL OF DUTY 4: MODERN WARFARE
    10 - COMPANY OF HEROES

Kaynak: merlininkazani

• sadeleştirirsek(gereksizsleri çıkarırsak) liste şu şekilde oluyo

1 - CRYSIS
    2 - HALF-LIFE 2: THE ORANGE BOX
    3 - KANE & LYNCH
    4 - NFS PROSTREET
    5 - CALL OF DUTY 4: MODERN WARFARE
    6 - COMPANY OF HEROES

Oyundan anlayan bi millet. Bence birinci sırayı half life hakediyodu ama 2. likte yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EDE16CD6E -- 16 Ocak 2008; 21:42:28 >
  • Crysis listeleri kasıp kavurdu zaten..
  • ZATEN TÜRKİYE DE crysisin orjinalini çok alıyorlar
  • Crysis çok satıldığından değil öbürleri az satıldığından:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: tai__chi

Crysis çok satıldığından değil öbürleri az satıldığından:D

muhaha. yav şu simcity ve simsin orjinalini kim alıyo anlamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: LostSpace

sadeleştirirsek(gereksizsleri çıkarırsak) liste şu şekilde oluyo

1 - CRYSIS
    3 - KANE & LYNCH
    4 - NFS PROSTREET
    6 - COMPANY OF HEROES

Oyundan anlayan bi millet. Bence birinci sırayı half life hakediyodu ama 2. likte yeter.

Gereksizleri çıkarmak ne ya.WOW u çıkartıyorsun bir dk kane lynch duruyor wow dışarda.Prostreet içerde,WOW dışarda.

Daha doğrusu WOW dışarda,prostreet içerde.Milletin oyun anlayışını değerlendirecek kadar yetkin hissediyorsun bir de kendini.İyi yorumlar ne diyeyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • liste fena değil.Onu beşi bilmiyorum ama şu an dünyada orjinal alınmayı en çok hak eden oyun paketi orange box.Ben alamadım ama bu ay da alamam harç felan yatacak,öbür aya alıp mis kibin tf2 oynarım..
  • Crysiste Koptu Gidiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: reason666

quote:

1 - CRYSIS
    3 - KANE & LYNCH
    4 - NFS PROSTREET
    6 - COMPANY OF HEROES

Gereksizleri çıkarmak ne ya.WOW u çıkartıyorsun bir dk kane lynch duruyor wow dışarda.Prostreet içerde,WOW dışarda.

Daha doğrusu WOW dışarda,prostreet içerde.Milletin oyun anlayışını değerlendirecek kadar yetkin hissediyorsun bir de kendini.İyi yorumlar ne diyeyim

duygularıma tam anlamıyla tercuman olmuşsun hocam saolasın

• quote:

quote:

1 - CRYSIS
    3 - KANE & LYNCH
    4 - NFS PROSTREET
    6 - COMPANY OF HEROES

DAha bunlar ne ki Crysisle bilgisyar oyunlarıyla tanışan bir kesim geliyor hele yorum yapmaya başlasınlarda mumla ararsınız bunları..EA gençliği ne ki....

• CRYSIS hakettigi yerde
  • doğrusunu söylemek gerekirse crysis vasat bir oyun hikayesi kötü birkere,herşeyi nomad yapsın,grafiklerine bişey denemez o konuda tarihin en iyisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: derinkoma

doğrusunu söylemek gerekirse crysis vasat bir oyun hikayesi kötü birkere,herşeyi nomad yapsın,grafiklerine bişey denemez o konuda tarihin en iyisi

ilginç.crysisin senaryo ve atmosferini çok sevdim ben.hele bi de türkçe ya süper oluyor
  • quote:

Açıkcası Milletin oyun anlayışı beni ilgilendirmez, kim ne oynarsa neyi severse sevsin bişey diyemem. Ben listeyi kendi mantığıma göre şekillendirdim, dikkat edersen oraya listede olmayan bi oyunda eklemedim sadece listedekilere değişiklik yaptım. Sana göre WOW güzeldir listede olmayı hakeder Prostreet etmez, bana göre ise prostreet dediğin gibi listede olmayı haketmez ama oyundur, o yüzdende listede durması mantıklıdır, WOW ise oyundan çok uzakta beyinleri körelten bir yapımdır zaman canavarıdır o yüzden listede olmayı haketmez bana göre. Şimdi benim zevkime yada düşünceme sen karışabilirmisin? Tabiki hayır ünlü bi söz var "renkler ve zevkler tartışılmaz" diye. Böyle yorumlar yaparak milleti sırtınıza alıp savunacağınıza ve dolayısıyla ortamı gereceğinize sizde istediğiniz gibi listeyi şekillendirin. Bende size yaptığınız gibi yorum yaparsam ne deseniz haklısınız.

• Ben crysis bu kadar uzun süre zirvede kalmaz dedim ama...
  • quote:

quote:

Açıkcası Milletin oyun anlayışı beni ilgilendirmez, kim ne oynarsa neyi severse sevsin bişey diyemem. Ben listeyi kendi mantığıma göre şekillendirdim, dikkat edersen oraya listede olmayan bi oyunda eklemedim sadece listedekilere değişiklik yaptım. Sana göre WOW güzeldir listede olmayı hakeder Prostreet etmez, bana göre ise prostreet dediğin gibi listede olmayı haketmez ama oyundur, o yüzdende listede durması mantıklıdır, WOW ise oyundan çok uzakta beyinleri körelten bir yapımdır zaman canavarıdır o yüzden listede olmayı haketmez bana göre. Şimdi benim zevkime yada düşünceme sen karışabilirmisin? Tabiki hayır ünlü bi söz var "renkler ve zevkler tartışılmaz" diye. Böyle yorumlar yaparak milleti sırtınıza alıp savunacağınıza ve dolayısıyla ortamı gereceğinize sizde istediğiniz gibi listeyi şekillendirin. Bende size yaptığınız gibi yorum yaparsam ne deseniz haklısınız.

Çok demogojik bir yorum olmuş dostum. Adam liste yapmış sne kafana göre silmişin sevmediğin oyunları ve benim listem falanda dememişsin. Adeta GURME edasıyla olaya girişip sevmediğin oyunları uçuruvermişsin. WOW konusunda ise sana katılmıyorum. Nihayetinde oda bir oyundur. Beyin falanda köreltmez. Fazla Mehmet Ali Birand haberleri izliyorsun kanımca.

Renkler ve zevkler tartışılmaz ama zevksizliği rahatlıkla tartışabiliriz. Senin düşüncene ve zevkine kimse karışamaz. İstediğin oyunu alıp oynayabilirsin ama bunu FORUM' da sözlük kelime anlamı tartışma alan olan bir yerde yazarsan sabaha kadar tartışırız. Forum' un amacı zaten budur. Zevkini belirtmek istiyorsan açarsın bir blog kendine oraya top 10 top 100 top bir milyon yaz kimse bir şey diyemez.

• Crysis galiba fiyatından dolayı çok satıyor.Bence cod4 o listede daha iyi bir yerde olabilirdi
  • sıra değilde satış rakamları ne durumda acaba?
  • quote:

quote:

Arkadaşım sadeleştirirsek diyorsun kafana göre çıkarıyorsun.O sadeleştirmeyi yapma hakkın yok ki.Bunlar listede ama ben sevmiyorum dersin.Oyunun kıymetini bilmemek de nedir.Prostreet in haketmemesi diye bir udum da olamaz çünkü oyun satın alınmış ve listeye girmiştir bu listeden tek bir oyunu bile çıkaramazsın.

Ben ortam falan germiyorum.Ancak prostreet gibi embesil bir oyunu listeye alıp wow gibi bir oyunu atmak da ne oluyor.

Sonra oyundan anlayan millet demişsin.Bunlar sadeleştirilecek bir şey değil,adı üstünde istatistik ve bence WOW hiç oynamamama rağmen WOW u kesinlikle prostreet den daha iyidir ve bu bana göredir ama prostreet listede daha üstte olsaydı allah allah derdim nasıl gelmiş bu buraya ama listeden çıkarma gafletinde bulunmazdım ne bu ya en sevdiğin oyunların listesini yapmışsın sanki.Aralarından kendi oynadıklarını seçmiş(ya da beğendiklerini) beğenmediklerini atmışsın ve bunu satış istatistiği etmişsin yani resmen senaryoyu kendin yazıp kendin oynamışsın.Bak prostreet i günahım kadar sevmem ama o listede olmasına gıdım laf edecek hakkım yok.

Ayrıca ben Sims ve roller coaster ı prostreet den çok daha fazla seviyorum.Ne olacka şimdi.Onları da birinci ilan edelimmi olmaz ki böyle şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reason666 -- 18 Ocak 2008; 19:47:59 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.