Şimdi Ara

Ocak 2010 satış rakamları (model bazında)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• hyundainin bence en mantıklı işi accent eraydı.renault fluence megane 2nin kanatları altında ilerliyor.mercedes c sınıfı değilde passat o pazarın asıl lideri gerçi adetler aynı ama.bmw 5 serisi hastası olduğum otomobillerden bir tanesi bence liderliği hak ediyor.tiguan hakkında hiç fikrim yok ama tasarımı hoş.xc90 hakkında bildiğim çok az şey var oda volvonun yıllar sonra bmw,audi,mercedes üçlüsüne ciddi rakip olabilecek ilk arabası olduğu...
  • beni tek şaşırtan, tek donanımlı polo 'nun baya satmış olması oldu..
  • B Segmenti sınıfının en iddalı aracı Era yine lider.
    C Segmenti Renault çirkin bir araç da çıkarsa rakipsiz olduğunun kanıtı FLuence. Kasa değiştirecek olmasına rağmen Jetta. Geri çağırmalardan etkilenmeyen Corolla. Beğendiğim Cruze ama çok gerilerde kalmış Fiyatları Aralık fiyatlarına inmezse kalacağı da kesin gibi LS ve Plus paket ile Passat sınırına yaklaşması şansını çok düşürüyor.
    D Segmenti Mercedes ve halen inat Passat (Ah bir 42 bin liram olsa da alsam )
    E Segmenti Derginin de dediğ gibi BMW
    SUV de VW bu işte ben varım diyor ve Nissan
  • BMW 5 Serisi hala satıyor arkadaş kasa değiştiğinde bakalım neler olacak gene 1. liği kaptırmayacak anlaşılan, Fluence bu çirkinliğine rağmen satış rekorları kıracak gene anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 6 Mart 2010; 15:34:08 >
  • Bizim Tigu listenin başında
  • Audi hala tok satıcı rolünde anlaşılan...

Bu tablo açıkcası Volvonun bu ayki başarısını gösteriyor.Yeni S60i dört gözle bekliyorum, her ne kadar çok satmayacak olsada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Volvo S40 "C" segmenti değil miydi? Bildiğim kadarıyla Focus ve Mazda3'le aynı platformu kullanıyor..
    ve Mercedes C serisi.. C değil miydi? Bir yerde öyle okumuştum sanırım, D segmentinin özelliklerini taşımadığı falan yazıyordu..

Yanılıyor olabilirim, amacım segment polemiği yaratmak falan değil, emin olan bir arkadaş versa açıklarsa sevinirim..
  • Anlamadığım Volvo S40'ın D segmenti olması. Özel siparişle lüksleştirilebildiği için mi? Volvo bayilerince satılan çoğu S40 gayet normal donanımda araçlar ve C segmentinde listelenen pek çok araçla aynı klasmanda olabilecek durumda.

Boyutlar açısından da S40 D segmenti olamayacak kadar küçük.

Herhalde Volvo markasını ayrı bir sepette değerlendirme eğilimi var.
  • eskiden s40 d segmentiydi hala o şekilde değerlendiriliyor. derginin yaptığı bi hata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nrglife

Volvo S40 "C" segmenti değil miydi? Bildiğim kadarıyla Focus ve Mazda3'le aynı platformu kullanıyor..
    ve Mercedes C serisi.. C değil miydi? Bir yerde öyle okumuştum sanırım, D segmentinin özelliklerini taşımadığı falan yazıyordu..

Yanılıyor olabilirim, amacım segment polemiği yaratmak falan değil, emin olan bir arkadaş versa açıklarsa sevinirim..

Mercedes C sınıfı D sınıfı araç... o kesin....

Ancak Volvo s40 tartışılıyor biraz.. Bazı markalar biraz buçuklu araçlar üretiyor gibi... tam sınıfının kalıplarında olmuyor yani...
    bence s40 C sınıfı bir araçtır ancak bazı karşılaştırmalarda D olarak alınaibliyor....

özellikle Skoda da aynı durum mevcut.
    Octavia c olarak adlandırılırken son kasasında D olarak lanse edildi... Superb D sınıfına büyük geliyor E sınıfı özellikleride pek yok ....

fifth gear , top gear s40 incelemelerinde benzer araçlar olarak sağ tarafta hep D sınıfı araçlar çıkıyor

• ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 6 Mart 2010; 17:21:46 >
  • Renault Fluence C sınıfının yeni lideri mi oldu şimdi..
  • yaa...!!ben demiştim..bide forumda hiçbir yerde goremiorum hiç tutulmadı diyordu bazı arkadaslar..

ben her yerde goruyorum hjemde dolusuyla

..megane den bile fazla satar bu model..ahada buraya yazdım..

herkes rahat olsun..

en cok sasırdıgım Q7 ile ML serisinin suvda yer almaması...sanırım aylık listeden dolayı..toplamda ilk 5 te olduklarına eminim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder46

Renault Fluence C sınıfının yeni lideri mi oldu şimdi..

Ocak ayı için evet ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

yaa...!!ben demiştim..bide forumda hiçbir yerde goremiorum hiç tutulmadı diyordu bazı arkadaslar..

ben her yerde goruyorum hjemde dolusuyla

..megane den bile fazla satar bu model..ahada buraya yazdım..

herkes rahat olsun..

en cok sasırdıgım Q7 ile ML serisinin suvda yer almaması...sanırım aylık listeden dolayı..toplamda ilk 5 te olduklarına eminim..

suv segment aydan aya epey değişiyor.... range ler genelde ilk 5 de kesinlikle oluyor... diğer 3 x5-x6-ML-q7 arasında dolanıyor hepsinin 1. olmuşluğu vardır...
  • F segmentinde neler olup bitiyor aceba öğrenemiyor muyuz ?
  • şirketler alıyor.bizim şirketin bütün araçlarını fluence yle değiştirdiler. şöför arkadaşlara sordum nasıl araç die megan daha iyiydi cevabını aldım banada çok tipsiz geldi bu fluence
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

F segmentinde neler olup bitiyor aceba öğrenemiyor muyuz ?

bir yerde okumuştum S ve 7 arasında dolanıyor....
    tabiki makam araçları başta olmak üzere S serisinin rakamları biraz daha yüksek... audi a8 sembolik rakamlardı....
    ancak yenilenmeden hemen önceydi bu rakamlar şimdi farklı sonuçlar çıkabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

F segmentinde neler olup bitiyor aceba öğrenemiyor muyuz ?

bir yerde okumuştum S ve 7 arasında dolanıyor....
    tabiki makam araçları başta olmak üzere S serisinin rakamları biraz daha yüksek... audi a8 sembolik rakamlardı....
    ancak yenilenmeden hemen önceydi bu rakamlar şimdi farklı sonuçlar çıkabilir...

Valla hocam ben sahibinden'deki ilanlara bi baktım 2010 model 7 serisinden 10 adet var.
    Makyajlı 2010 S-Class'tan 45 tane var.
    Çok sağlıklı bilgi vermese de bir fikir veriyor sanırım bu.
    Audi zaten yenisi çıkana kadar ölü modunda.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.