Şimdi Ara

OBS 0 kb/s yayında drop sorunu(netmaster infinity 401 modem)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 10 yıldır türktelekom müşterisiydim upload paketlerinin yetersizliğinden dolayı 5 gün önce kablonete geçtim akıllı sınırsız 50mbit download ve 5 mbit upload paketine sahibim. Twitch'te yayın yapıyorum ara ara upload 0kb/s düşüyor ve drop oluyor. Speedestte değerlerim iyi gözüküyor. Türktelekomdayken bu tür droplar olmuyordu yardımcı olursanız sevinirim .
    Modem : netmaster infinity 401



  • CMD'ye tracert google.com komutunu girip 2. sıradaki IP adresini kopyalayın. Bende mesela 10.57.0.1 olarak görünüyor. Bunu öğrendikten sonra 2 farklı CMD açın ve şu komutları girin:

    ping 192.168.0.1 -t

    ping 10.57.0.1 -t

    bu 10.57.0.1 olan kısım ilk girdiğiniz komutta 2. sırada çıkan kısım. Bu komutları yayına başlarken girin, arkada çalışsın sürekli. Yayın drop olduğunda da bakarsınız hiç ping yükselmesi veya kopma var mı diye. En son yayın bittiğinde de ikisinde de CTRL+C butonları ile iptal edin. Çıktıyı ekran görüntüsü olarak paylaşın. Çıktıya göre yönlendirme yapalım.
  • 2. sırada ıp adresi çıkmıyor istek zaman aşımına uğradı yazıyor
  • Arkadaşlar böyle bir sorun yaşıyordum. Hatta kafayı yemek üzereydim. İnterneti değiştirdim, pc format attım, win11 yükselttim aklınıza ne geliyorsa her şeyi yaptım. Daha sonra yayın işlerine ara verdim Valorant oynarken bir hata aldım. Hatayı çözdükten sonra sorun ortadan kalktı. Nasıl illet bir sorun olduğunu bildiğim içinde kısa bir şekilde sizlere de anlatmak istedim. Anakarttan kaynaklanan bir sorun ve BİOS ayarlarınıza girdikten sonra boot menüsünde "SECURE BOOT" kısmana geliyorsunuz. Daha sonra "OS TYPE" yazan kısmı Other OS değilde "Windows UEFI mode" alıyorsunuz. Ve F10 basıp kaydedip yeniden başlattığınızda obs bağlatı hatasından kurtulmuş oluyorsunuz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.