Şimdi Ara

OBP SAÇMALIGI KALKSIN BİZ YANDIK BİZDEN SONRAKİLER YANMASIN !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler sürekli bu konu açılıyor çünkü her sene sınava giren 2.5 milyon kişinin hakkı yeniyor bu OBP ile . size basitten bir olay anlatıyım . Az önce kuzenimle görüştüm kendisi lise 4 e geçti ama nasıl geçti ? 11 tane zayıfı vardı nasıl geçtin sen ya dedim e-okul yetkili şifresini bulduk hocadan gördük dedi . sonra tüm sınıfa dagıtmışlar normalde sınıfta kalan sayısı 10 kadarmış ama herkes gecmiş bide üstüne teşekkur almıslar . ögrenciler arasında şifreyi paylaymış herkes notlarını degişmiş sınıfta kalan sorumsuz gecmiş sınıfı gecen takdiri basmış . bu olay bide ankarada oluyor büyükşehir ? nedir bu sacmalık ?? işte ülkenin yarısında var böyle olaylar bu bahsettigim okuldaki ögrenciler mezun olunca OBP leri ne olacak ? kaç tane calısan hakeden insanın önüne gecicek caldıgı şifreyle ?? hak nerde lan hak beyinsiz ÖSYM bu OBP yi koyarken bunları düşünememiş mi ? kuzenim diyor bide 11 zayıfla kalıyodum notları takdir almaya göre ayarlayacaktım sonra vazgeçtim geçiyim yeter dedim diyor . ee dedim sıkıntı olmadımı sene biterken karneyi falan hocalar anlamadı mı . yok la kim takar diyo hepimizin karnesi oynadgımız gibiydi 10 olan sınav notlarımı 70 diye girdim , 20 olan sözlümü 100 yaptım karnede öyle cıktı diyor . hatta diyor salagın birisi karne basılmasına az kala girmiş not degişmiş sistemde hata oluşmuş karnesi hatalı basılmış aha yakalandık diye kaçtık sonra cocuk mesaj attı halletim demiş . nasıl halletttin demişler . Müdür '' Pardon evladım bizim hatamız karneni yanlış basmışız '' deyip yeni karne basmış arkadaşa. PEs aRtık .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2015lys1 -- 25 Temmuz 2015; 19:06:37 >

• o kadar olayı fark etmeyen öğretmenler de ne bileyim biraz emekli olsun yani
  • x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BannedAccount -- 7 Aralık 2015; 9:46:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sende buna inandın ne arkadaş ? cocugun 11 zayıfı oldugunu ben gördüm karneyi almasına günler kala . sonra geçmiş sebebi sordum anlattı ? hatta hala girebiliyorum degiştirmemişler diyor ?? notları görmesem geçmese bende gel gir derdim ama demeeme gerek bile kalmadı gözümle gördügümemi inanmayacagım. sanki bilmiyorsunuz devlet okulundaki hocaları gir cay kahva ic oyun oyna ders bitsin maaşını al . notu girer bir daha bakar mı sanıyosunuz ??
  • change.org da konu başlatalım herkes destek versin
  • up
  • kampanya başlatmayı bılen başlatsın destekliyelım
  • başlatın destek veriym
  • edebiyatçı biri güzel bi metin oluştursun hemen başlatalım
  • bende destekliyorum 6 bin geri attı 54 binde
  • arkadaşlar ben kampanyayı başlatıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afk1453 -- 25 Temmuz 2015; 20:51:22 >
  • afk1453 A kullanıcısına yanıt
    hadi bakalım hayırlı olur inşşallah iki senedir obp yüzünden giremiyorum
  • valla beni 15 den 25e attı istedigim bölüm gene geldi ama şehiri degiştirdi hemde fena . seneye girecekler düşünsün 55 bile gelse obpden gene hakkınız yeniyor. ileri atar belki ama gene baska okulda haksız 59-60 alanlar olacak. 60 gelse gene haksızlık sen yırtınıp okul 1. olmuşsun adam yatarak 60 alıcak gibi şeyler kimse bana bişey olmuyor OBP den diye düşünmesin. dedigim gibi Biz yandık bizden geçti Siz yanmayın.
  • 4.5 den 5kya atti beni.Eleman gordum 4.5den 4.2 cekti yani ne bileyim ayiptir.Ha lisede adam calismis ona bise diyemem de geri siralamalarda 99 ort gordum yani insaf.

• ya bu olay en basiti daha . PArayla sözlü notu satanlar ? Ögretmen cocukları ? Yazılıların kaliteleri ? kopya cektiren okullar ? derse girmeyen ögretmenler ? 2.5 milyon kişi giriyorsa en az 2 milyon kişi haketmedigi kadar kötü , ya da hakettiginden iyi OBP ile giriyor .
  • Eşşek gibi çalışıp anadolu lisesi kazandım İstanbul da obp siz 1.öğretim tutarken obp eklenince 2 öğretim oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: AKINBAG

bende destekliyorum 6 bin geri attı 54 binde

Diploma notun kacti?

• Hadi abanalım destek

• chefarcher C kullanıcısına yanıt
    74
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.