Şimdi Ara

OBP Puanı Kırılma Durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben şu anda 1. sınıf bitirmiş 2. sınıfa yeni başlayacak bir öğrenciyim bölümümden zerre memnun değilim Gazi ELT okuyorum bırakıp sayısalda en üst hedefim İlk 100 bine girip İTÜ Deniz Ulaştırma ve İşletme Mühendisliğini kazanmak olacak genel olarak hedefim ise Yazılım ya da Deniz Ulaştırma ve İşletme Mühendisliğini kazanmak.

Şimdi benim bir arkadaşım 2. sınıfın ilk yarısını bitirdikten sonra okulu bıraktı ve obpsi kırılmadı. Benim aynı şekilde ilk yarıyı bitirip mi bırakmam lazım yoksa şimdi hiç başlamadan bıraksam OBP kırılır mı?

OBP Puanı Kırılma Durumu

OBP (Oturum Başına Puan), basketbolda bir oyuncunun hücum performansının bir ölçüsüdür. Bir oyuncunun OBP'sini kırmak, galibiyet elde etmek ve en üst düzeyde oynamak için çok önemlidir.

OBP nasıl kırılır? İşte bazı önemli ipuçları:

• Agresif Ol: Hücumda topu istemekten ve sayı atmaktan çekinmeyin.
    • Yay Gerisinden Şut at: Üçlük atışlar, iki sayılık atışlardan daha fazla puan değerine sahiptir.
    • Serbest Atışları Kaçırma: Serbest atışlar, kolay sayılar kazanmak için harika bir yoldur.
    • Asist Yap: Takım arkadaşlarınıza asist yapmak, OBP'nizi artırmanın harika bir yoludur.
    • Topu Tut: Top kayıplarını en aza indirmek, OBP'nizi iyileştirmenize yardımcı olacaktır.

OBP'nizi kırmak, sürekli çalışma ve özveri gerektirir. Ancak bu ipuçlarını takip ederek, hücum performansınızı önemli ölçüde artırabilir ve takımınızın başarısına katkıda bulunabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam kırık obp sen üni tercihi yaptıktan sonraki sene sınava girersen oluyor. Yani sen 2018 girişlisin sanırım 2019 ayt de sınava girsen kırılacaktı.Demek istediğim senin okula gitmene,2. sınıfa geçmene bakmaz istersen 2018 de tercih et gitme.2019 üni sınavı geçtikten sonra kırılmaz diye biliyorum.Şimdiden hazırlan sınava üniye boşa gitme istemiyorsan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • makesomenoise M kullanıcısına yanıt
    hocam peki hali hazırda okurken kırılma durumu yok mu?
  • Yok okuduğun için kırılmaz, şartlar ne olursa olsun sadece yerleştirildikten sonraki sene yapılan sınavda kırılır. Ama diğer bölüme yerleşirsen, ilk kaydını silmeden ikinci yerleştiğin üniversiteye kaydını yapamazsın. Ben mesela istanbulda bir üniversite bırakıp başka bir şehirde tekrar yerleştim, kayıt zamanı sildirmeye yetişemediğim için az daha şansımı kaybedecektim. Hemen noterden arkadaşıma vekalet çıkartıp sildirdim ve son gün halledebildim. Aklında bulunsun, kaydı zamanında sildirmek önemli çünkü sisteme düşmesi falan da zaman alıyor. Gerçi şimdi durumlar nasıl bilemem ama eskiden sürüyordu.
    Daha Fazla Göster
  • Zaten sayısalı becerip beceremeyeceğimi göre bölümü bırakacam yoksa şap bırakmam zaten sayısal istediğim netleri görürsem risk alır bırakırım. Şimdi bir öğretmen olup maks 5 bin tl kazanmak ve ne uzalıp kısalmak varken. Denizci olup 3000 usdden başlayıp süvari olup 7500 lere çıkabilmek çok daha iyi bir seçenek ve bunu başarmak için elimden geleni yapacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExMilitary -- 22 Eylül 2019; 20:21:21 >

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.