Şimdi Ara

OBP'nin kalkması için ne yapabiliriz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumca ne yapabiliriz? nereye taşımalıyız sizce bu konuyu obp'nin kalkması için?

• Hiçbir şey. Bu foruma bakarak ÖSYM bir şey mi yapar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • obp tamamen kalkmaz . o zaman kimse okulu sallamaz her şey tamamen sınav odaklı olur . okulun hiç etkisi olmasa ne kadar önem verirsin okula mesela kendinden düşün .

birkaç sene sonra temel liseler yüzünden obp çok daha büyük problemler yaratmaya başladığı zaman yeniden aobp gibi bir sisteme dönebilirler belki . yakın gelecekte bir şey yapılacağı yok ama maalesef .
  • OBP kalkarsa eğer değişik bir yığılma söz konusu olmaz mı hocam?
    Bu seferde lys netleri çok iyi olup obpsi düşük olan adam obpsi kalkarsa sıralamayı alt üst ederse.
    Ben de kalkmasını istiyorum lakin sıralamalarda çok bir şey değişçek mi?
  • Hic bir tak yapamayiz. Adamlarin gibindemiyiz. Kac kisi bizi tinliyor. Kac kisi bizi umursuyor. Umursalardi boyle bir sistem yaparlar miydi? Umursalardi mufredat disi soru sorarlar miydi? Kendi capimizda bir seyler yapmaya calisiyoruz. Su gibik sistemin kurbani olmamaya calisiyoruz.

Yazili notlarimiz ayni digeri gidiyor hocaya yalakalik yapiyor yuksekten sozlu notlari aliyor. Arkadas ben hocayla yuz goz olmak zorunda miyim? Banane hocadan. Ne halt yerse yesin. Zaten bir taka yaradiklari yokta neyse. Hocalarla hep anlas uyum sagla diyorlar. Peki onlar bizle uyum sagliyor mu? Sirf yazili notu dusuk geldi arkadaslari kale bile almiyor.

Soyleyecek cok sey varda yine soyleyeyim kimin umrunda?

Okul birincisinin obpsi 97. Sinavda ne tak yedi. Benden dusuk. Benim obp 90. Eee noldu adalete? Simdi belkide sinav sonucunu dusunmezdim. Istedigim yere direkt giderdim. Sozle adalet. Sizin adaletenizin taaaa aaaaa..........

Madem sinav yapiyorsunuz o zmn fazla soru yapan gitsin. Ya da boyle sacma seyler yapmayin

Ne yaparsaniz yapin arkadas o hocalarin bir taraflarini kaldirmiyacagim. Gidip suluk gibi yapismayacagim. Ters bir sey soylerse ayni sekilde karsilik verecegim. Nasil davranirsan oyle de davranirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zengundepocu -- 7 Temmuz 2017; 21:11:42 >

• Kalkacağını düşünmüyorum ama çözümün en basit yolu ağırlığını azaltmak olacaktır. 0.12 yerine 0.06 ile çarpılabilir mesela. En yüksek ile en düşük obp arasındaki fark böylece azalmış olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahahah klasik 4 sene yatıp ağlama konusu.Bir şey yapamazsın paşam kaçtı o tren.9. sınıfta yazılılara çalışıp ortalama yükseltmek için performans ödevi yapanların suçu ne niye OBP kalkıyormuş ?
    Eğer dediklerinde samimi olsaydın not şişirilmesi engellensin derdin ama belli ki sen yatışına bahane arıyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Type Whell

Ahahah klasik 4 sene yatıp ağlama konusu.Bir şey yapamazsın paşam kaçtı o tren.9. sınıfta yazılılara çalışıp ortalama yükseltmek için performans ödevi yapanların suçu ne niye OBP kalkıyormuş ?
    Eğer dediklerinde samimi olsaydın not şişirilmesi engellensin derdin ama belli ki sen yatışına bahane arıyorsun.

Bos yapan yalaka detected

• Zengundepocu Z kullanıcısına yanıt
    Ahahaha aynen öyle tüm hocalara yalakalık yaptım bu sayede gül gibi 97 obp kastım ahahah çıldır ulan çıldır
  • quote:

Ahahaha aynen öyle tüm hocalara yalakalık yaptım bu sayede gül gibi 97 obp kastım ahahah çıldır ulan çıldır

• quote:

Ulan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nothing... Obp temel liseler ve para babası kolej sahipleri, yöneticileri için önemli bir kaynak bu parasal düzenin devamı için obpnin devamı gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.