Şimdi Ara

OBP İÇİN ÖZEL OKULA GEÇİLİR Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet nispeten daha kolay ve performanslar konusunda da oldukça avantajlı özel.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu arada kimse kandırmasın özel okullar devletin yarısı kadar zor değil . Belki istisnalar olabilir

• evet.

9 10'da en yüksek ortalama 90 falandı,90 ortalama yapan arkadaşın 10'daki ortalaması 78 falandı.

obpyi fazla takma yeter

• obpyi fazla takma diyenler neye göre söylüyor aptal mısınız 87 obpsi var adamın takma obpyi diyor sen 2kya girsen 3 kya atacak andaval takmamaya devam et okulda 3. olduğuna bakmıyor kimse

bizim okulda 9'da 55 ortalama yapıp 10'da özele geçip 85 ortalama yapan bir çocuk vardı,bizim okul aşırı kolay sınav yapmaz normaldir ama sözlü notları biraz daha kıttır.

sırf 3-4 puan fazla obp getirecek diye derslerin işlenmediği apartmanlara gitmeyin,iyileri var evet ama çoğunda sadece iyi öğrencilere imtiyaz tanınıyor.

bu adam 2 sene boyunca obpsini takacaksa motivesini bile etkiler.

• Geç bence.Devlet okullarının çoğunluğu çöptür bu arada.
    hepsi değil tabii,eski okulu iyi bir fen lisesi,anadolu lisesi ise rekabeti yüksek olacaktır.
    temel lise işi biraz şans,profil daha düşük olursa sıkıntı olabilir. ayrıca temel lisede genel olarak konuları yetiştirme sıkıntısı var. son sene giderseniz,normal okullarda sadece 12 işlenirke n onlar 12+tyt yapacaktır,bu iyi bir durum değil bence.çok sıkıştıranlar oluyor.

bu arada 9-10 ortalaması belli bu arkadaşın. son 2 sene max 4 puan oynatacaktır,x'e göre değişir ama bana göre okul kötü olmadıkça gidilmez.

tabii orta sınıf bir bir aileye 2 senede az da olsa maddiyat olarak masraf çıkarır,ama bu en küçük faktör.yukarıda sıraladıklarım daha önemli

• takatukutaka T kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde özellikle yabancı hocalar

• quote:

Orijinalden alıntı: hepüşüyenadam

Bu arada kimse kandırmasın özel okullar devletin yarısı kadar zor değil . Belki istisnalar olabilir
    Hocam yabancı lisede okuyorum ciddi anlamda zorluyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abi 30 kişi 85 üstü alıyorsa o zor değildir. 4 sene boyunca sadece 12 nin son dönemi teşekkür alabildim.
    Okulda ki en yüksek 5 OBP
    87
    84
    8.
    8.
    8. diye gidiyor. Benim OBP 79 90 olsaydı çok iyi olur muydu evet . Böyle bir durum olsaydı geçirildi ama 85+ ile 90 arası için bence değmez

Zor sınavlar olsaydı böyle gelirdi. Ders çalışıyordum Fen Lisesi bu okul ortalamasında bir öğrenciyim. Sınıfımda 27 kişi vardı 24 kişi ilk 20k ile yerleşti. 2 Cerrahpaşa 1 i Gazi Tıp . Sen ordan hesapla yani bu obp filan muhabbeti sizi yakmaz. Son sbs girişli bu yeni Fen Liseleri açılmadan önce hocaların üzerinizden ego tatmini yaptığı dönemlerde oluyor. Hocalar hiç bir sebep yokken sizden nefret ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: idrak yolları intihabı

Zor sınavlar olsaydı böyle gelirdi. Ders çalışıyordum Fen Lisesi bu okul ortalamasında bir öğrenciyim. Sınıfımda 27 kişi vardı 24 kişi ilk 20k ile yerleşti. 2 Cerrahpaşa 1 i Gazi Tıp . Sen ordan hesapla yani bu obp filan muhabbeti sizi yakmaz. Son sbs girişli bu yeni Fen Liseleri açılmadan önce hocaların üzerinizden ego tatmini yaptığı dönemlerde oluyor. Hocalar hiç bir sebep yokken sizden nefret ediyor.
    Proje ödevine G verilir mi çözmesini istediği kitabın üzerine biraz kahve döktüm diye

• idrak yolları intihabı kullanıcısına yanıt
    Diğer okuluma göre demiştim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.