Şimdi Ara

Obp çok fazla mı önemli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    9. Sınıf ortalamam 83
    10. Sınıf ortalamam 86-87 civarı ortalama 85 sayabiliriz
    Şimdi ben iki sene daha böyle tutsam hatta daha yükseltsem +90 yapsam . Yapmama değer mi ? Yani sonuçta eklenicek puan 3-5 fark ediyor sıralama da nasıl bi etkisi olur?
    Kusura bakmayın belki saçma bi spru olmuştur ama aklıma takıldı herkes obp konusu açıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet çok önemli.Eğer aynı yıl sınava girseydik ikimizin diğer tüm netleri aynı olsa bile sen bu obp ile benden 10 puan yüksek olurdun.
    Ayrıca OBP yükseltmek için okul derslerine çalışırken aynı zamanda üniversite sınavında çıkacak konulara da çalışmış oluyorusun
  • Seninki takacak kadar kötü değil bilader, milletin 60larda onlar sitem ediyorlar, haklılarda.
  • Rakiplerinden 2-0 öndesin. Benim gibiler 9-10da 60larda sürünüp 11de 80lere çıkarıyor fakat bir şey farkettirmiyor çünkü 11de herkes çalışıyor zaten. Sen OBPde kritik dönemi geçmişsin boşver normal çalışmaya devam et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinéma

Evet çok önemli.Eğer aynı yıl sınava girseydik ikimizin diğer tüm netleri aynı olsa bile sen bu obp ile benden 10 puan yüksek olurdun.
    Ayrıca OBP yükseltmek için okul derslerine çalışırken aynı zamanda üniversite sınavında çıkacak konulara da çalışmış oluyorusun

Anladım teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: komikmi

Rakiplerinden 2-0 öndesin. Benim gibiler 9-10da 60larda sürünüp 11de 80lere çıkarıyor fakat bir şey farkettirmiyor çünkü 11de herkes çalışıyor zaten. Sen OBPde kritik dönemi geçmişsin boşver normal çalışmaya devam et.

Teşeklürler yorumunuz için hocam stres yapmama gerek yok o halde. Hocalar biraz korkutmuştu beni

• quote:

Orijinalden alıntı: No More Sorrow

Arkadaşlar lise 3 e geçtim
    9. Sınıf ortalamam 83
    Şimdi ben iki sene daha böyle tutsam hatta daha yükseltsem +90 yapsam . Yapmama değer mi ? Yani sonuçta eklenicek puan 3-5 fark ediyor sıralama da nasıl bi etkisi olur?
    Kusura bakmayın belki saçma bi spru olmuştur ama aklıma takıldı herkes obp konusu açıyor

yani şu aşamada bile obp yi takıyorsan sen zaten olmuşsun kardeş. Aynen devam et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fmelo33

quote:

Orijinalden alıntı: No More Sorrow

Arkadaşlar lise 3 e geçtim
    9. Sınıf ortalamam 83

yani şu aşamada bile obp yi takıyorsan sen zaten olmuşsun kardeş. Aynen devam et

Hocam hedefin itü inşaat mühendisliği ve çevremdekiler bu üniversiteyi çok abartıyor sanki imkansızmış gibi gösteriyorlar.Yakınlarım / çevremdeki insanlardan en iyi üniversite bitiren kişi 9 eylül ü bitirdi . Korktum açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 23 Haziran 2014; 17:25:01 >

• senin zamana sınav sistemi değişebilir bilgin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiralik kettle

senin zamana sınav sistemi değişebilir bilgin olsun.

Son giren biz olcakmışız hocam yani şuanda öyle gözüküyormuş
    Yinedr emin konuşmayım bikaç kişiye sordum aadece

• Okul puaninin su anda 11e geçenler için önemi yok.okul puanımı yükselteceğim diye uğraşacağına ygs lys de soru yapicam diye ugras sana cok faydasi olur.3 puanlik okul puanini yukseltmen 1 lys biyo sorusu yapmanla esdeger.Sen ygs lys calis okul puaninbir hayli yukseliyor.ben iyi denebilecek anadolu lisesindeyim 9. sınıf 91 10. sınıf93 ort. var .ama sayisal derslerin ort 98.Sinavda cikmayacak diye ing. edebiyat Ve alm. Ile ugrasmiyorum bu yuzden ortalamami bu dersler6 puan dusurdu.Sen lys de 1 tane fazla soru yapmaya bak

• iyi de forumda herkes obpden yakınıyor. puanla tercih yapmıyoruz sıralama ile yapıyoruz. obp de sıralamada çok fazla etki ediyor.

bence sen ne yap et obpyi 90+ yapmaya çalış hatta yazın 11. sınıfın konularına göz at iyice. ne kadar yüksek olursa o kadar iyi.
  • geleceginmuhendisi kullanıcısına yanıt
    Eskiye göre bir çok şey okul puanı için kaldırıldı.Ayrıca okul puanı en fazla 60 puan veriyor.Okul puanınızı artıracağınıza tempolu bir şekilde çalışarak çok daha fazla sıranızı artırabilirsiniz.Ygs lys çalışmayan biri tabikide obp den yakınıR ama çalışanbiri asla yakınmaz.5 okul puanı senden yüksek birini sadece lys de 2 sorucuk yaparak ucu ucuna geçersin..Adam akıllı çalışırsan 2 soruyu bırak en az 15 soru fark atabilirsin.
  • Hedefin yüksek ise senin için 0.1 bile çok önemli şurdan örnek veriyim ygs sıram 2509 ve 2200. ile aramda 0,4 puan var sen anlarsın muhtemelen burdan ne kadar önemli olduğunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: j4funn

Hedefin yüksek ise senin için 0.1 bile çok önemli şurdan örnek veriyim ygs sıram 2509 ve 2200. ile aramda 0,4 puan var sen anlarsın muhtemelen burdan ne kadar önemli olduğunu.

Teşekkürler yorum için Hedefim yüksek sayılır hocam itü inşaat düşünüyorum

Bu yaz ygs ye başladım yavaş yavaş bitiricem bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 23 Haziran 2014; 18:58:37 >
  • j4funn J kullanıcısına yanıt
    0.4 puan diyorsun..hedefin tıpsa 1 tane biyoloji sorusu sana 1.8 puan veriyor.ne kadar yükselttiğini düşün.
  • O zaman benden sana tavsiye 11. sınıf konuları iyi öğren ygs başlamana gerek yok. Ben ilk 3 sene doğru düzgün çalışmadım ygs hal olur her türlü sözel derslere önem ver. Sayısalları pek zorlamaz. Ancak dediğim gibi senin için 0,0000001 bile önemli bunu bil burdaki yorumların sağlıklı olması için bidahaki sefere hedefini de belirt. Bizim sınıfta var 90 ortalaması olan ilk 1000 de adam inşallah çok geri atmaz diyor. Umarım yardımcı olmuşumdur.
  • Elinden geleni en iyisni yapsan da soru kaçacak her şeyi bilmemize rağmen full yapamıyoruz. Dikkat hatası vs çıkıyor ve bunları obp ile kapatabilir. Bilmiş bilmiş konuşmamanı tercih ederim. Bu benim kişisel görüşüm o da senin :) O yüzden bırak da arkadaş karar versin hangisi mantıklı. Benim dediğim kısaca lys de soru kaçacak elbet ancak okul puanı senin elinde.
  • demin anlatamadım bak mesela. seninle ygsde lysde tamamen aynı netleri yapan biri olsun. her şey aynı puan falan. ama adamın diploması 95 senin 90 sa o adam seni sıralamada geçer. 60 puan veriyo en fazla diyosun millet puana takılmıyo ki sıralamaya bakıyo herkes
  • demin anlatamadım bak mesela. seninle ygsde lysde tamamen aynı netleri yapan biri olsun. her şey aynı puan falan. ama adamın diploması 95 senin 90 sa o adam seni sıralamada geçer. 60 puan veriyo en fazla diyosun millet puana takılmıyo ki sıralamaya bakıyo herkes
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.