Şimdi Ara

Obp çok fazla mı önemli ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tamamen hedefinle önemli. ilk 5k istiyorsan kesinlikle 92-93 civarı gerekiyor. 5-20 arası için o 85-90 obp yeter gibi. tabi bunlar sabit tutması için. son yıl çok kasmana gerek kalmaz hocalar iyi niyetli davranıyor baya. ama 11'de kesin yüksek tutmaya bak
  • geleceginmuhendisi kullanıcısına yanıt
    Sen ilk200 000deysen 90 ort. Olursa seni 10 000sira bile yukseltebilir ama sen 2000 deysen 90 ort seni cok fazla yukseltmez ama bir soru fazla yapman seni 300 sıra yükseltir.Burada beni yanlis anladiniz.Okul puani tabiki benim icin de onemli ama benim demek istedigim okulpuaniyla elde edemeyeceğin bir çok şeyi lys ile elde edebilirsin.geçen sene donanımhaber den ilk 10 da biri çıktı ortalaması 92ydi ve bu ort onu 12 sira geriletti.sen siralamada 100. Olsan okul puajin 100 olsa bile ilk 20'ye giremezsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tichion

tamamen hedefinle önemli. ilk 5k istiyorsan kesinlikle 92-93 civarı gerekiyor. 5-20 arası için o 85-90 obp yeter gibi. tabi bunlar sabit tutması için. son yıl çok kasmana gerek kalmaz hocalar iyi niyetli davranıyor baya. ama 11'de kesin yüksek tutmaya bak

Teşekkürler hocam
    Zaten 11 . Sınıfta önceki yıllara göre biraz daha tempoyu yükseltip çalışmayı düşünüyorum
    Hedefim itü inşaat . İng 11k türkçe 16 k mış yaklaşık
    Yapabileceğimi düşünüyorum

Bu arada diğer yorum yapan arkadaşlara da teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 23 Haziran 2014; 20:16:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.