Şimdi Ara

OBLİVİON NASIL OYNANIYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu yükledim zindandayım ne yapacağım oyunun amacı ne ilk defa rol yapma oynuyorumda. Birde birçok yol var nereye gideceğim bilmiyorum. Bu oyunun amacını yazan bi link verirseniz sevinirim. Kırmızı tüpleri nası kullanıyorum onuda öğrenemedim hala

• hocam forumda arat oblivion diye bir sürü bilgi bulursun...ama oyun dehşettir onu söyleyim ben ikici kez kurdum oynuyorum...
  • yer altı madenleri war oralarda bissürü bişey topluyorsun sonra günyüzüne çıkıp yoluna dewam ediyorsun kısaca bu
  • f1 f2 f3 ve f4 tuşları işine cok yarayacak. Haritayi takip et. >Gitmediğin yerler acılmamıs olacak böylece kaybolmazsin. Ayrica ingilizcen iyi dfeğilse oyundan fazla zevk alacagini sanmıyorum. Gerçi tam çözümleri çıkmıştır oralardan bakablirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oldmember

f1 f2 f3 ve f4 tuşları işine cok yarayacak. Haritayi takip et. >Gitmediğin yerler acılmamıs olacak böylece kaybolmazsin. Ayrica ingilizcen iyi dfeğilse oyundan fazla zevk alacagini sanmıyorum. Gerçi tam çözümleri çıkmıştır oralardan bakablirsin.

O tuşlara gerek yok, tab tuşuyla tek menuden ulaşabilirsin hepsine.

Oyunun ilk bölümünde amacın zindandan çıkmak. Septim öldürülünce classını seçip 3-5 fare(aslında geme) öldürüp dışarı çıkıyorsun ve oyun bu noktada başlıyor. O mağara aslında tutorial bölümü

Ayrıca oblivion_default.ini dosyasındaki bir kodu değiştirip tutorial bölümünü atlayıp direk dışarda da başlayabilirsin

Oyun diğer rpglere nazaran biraz farklı şekilde işliyor. Ben bile yıllarımı baldurs gate, fallout,neverwinter nights,lionheart,planetscape torment gibi oyunlarla harcamama rağmen morrowind'da çok zorlanmıştım. Oblivion'da baya bi rahatladım ama oyuna hala tam olarak hakim değilim gibime geliyor. Yani özgürlük bakımından diğer rpg oyunlarının yanından sıyrılıp geçiyor ama rpg unsurlarını level atlama ve D&D kurallarını yansıtmaması sebebiyle ne derece verebilir,orası göreceli...

• Aslında ben elderscrools oyunlarının sistemini hep taktir etmişimdir.
    Yani sen ne ile uğraşırsan o kadar çabuk o özelliğin artıyor. D&D'de böyle olmaması biraz daha gerçeklik dışı (Ama RPG zaten gerçek dışıdır-Di mi? )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skyrim Modsuz Oynanmaz mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.