Şimdi Ara

Oblivion modları buraya (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
16.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • modification. yani oyunu bir şekilde geliştirme. ya da değiştirme diyelim. mesela oyuna yeni kılıçlar, zırhlar ekleme. oyunda olan leveling sistemini değiştirma falan gibi. çok fazla mod var. modificationlara kısaca mod deniyor arkadaşım. yanlışsam biri düzeltir ama doğru olsa gerek.
  • arkadaşalr bana böle sen lvl atlyanca diğer karakterlerin güçlenmesini engelleyici bir mod var onun linki lazım burda verilen link kırık
  • bide bana şu ana kadar gördüğünüz en güzel zırh modunu söylermisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: darthnihilus

cift kilicla dovusme modu cikmis ama ara ara bulamadim youtube'de vidyosu da var

Çift kılıç kullanabilme modu var mıdır? var ise link verebilir misiniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: jediberk

bide bana şu ana kadar gördüğünüz en güzel zırh modunu söylermisiniz

Dark Green Glass Armor

http://planetelderscrolls.gamespy.com/View.php?view=oblivionmods.Detail&id=538

• Bu mod u bulup getirene 100 bin lira vereceğim :D
    Dün akşam çok aradım, youtube de videosunu da aradım ama herhangi bir veriye ulaşamadım,
    youtube de ne olarak aratmamı tavsiye edersiniz ? oblivion+double sword ,two sword, 2 sword, twinsword, double weapons, buna benzer şekilde baya aradım ama bir sonuca ulaşamadım.
    YArdımlarınızı bekliyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: HyM_Radical_xR

quote:

Orjinalden alıntı: darthnihilus

cift kilicla dovusme modu cikmis ama ara ara bulamadim youtube'de vidyosu da var

Çift kılıç kullanabilme modu var mıdır? var ise link verebilir misiniz ?

• En kapsamlı OBLIVION Modları için :

http://www.fileplanet.com/104054/0/section/Mods

HyM_Radical_xR ,

Aradığın mod NWN da olan "Two hand(ed) blade/sword/Weapon" dövüş sitiliyle ilgili.

Malesef bu oyunda iki elde "farklı" silahlara dövüşme imkanı yok.Claymore gibi çok uzun kılıçları iki elde tutmak şart olduğu için bu oyunda var , bir elde kalkan varken bir elde çok büyük ve uzun olmayan silah taşima imkanı da var doğal olarak ama iki elde 2 farklı silah taşıma seçeneği yok.Mod ile de olacak bişey olduğunu sanmıyorum çünkü oyunun bütün dövüş sistemini baştan aşağı değiştirmek lazım ki bu kesinlikle aşırı zor bi iş.Hem sonuç da kötü olabilir.Çünkü karakterlerin canından zırhların dayanıklılığına silahların vuruş gücünden ağırlığına kadar herşeyi baştan aşağı değiştirmek lazım. Kısacası başka bi oyun yapmak lazım

Yani bu oyunun dövüş sisteminde olmayan şeyler genelde şunlar :

1) At üstünde dövüşme (Bi mod geliştiriliyodu ama bu da sonderece oyunun yapısına ters bi olay.)
    2) Spear ( Mızrak ) . Bence çok büyük bi eksik. Modu varmı araştırmadım hala
    3) Crossbow. Çok büyük bi eksik daha. Bunu da yapmak kolay iş değil çünkü Crossbow un okları da farklıdır verdiği zararda , ulaştığı mesafede.Umarım kaliteli bi mod vardır.
    4) Orak. Bu da bi eksikti ama güzel modları var.
    5) Büyülü element kalkanları.Mesala karakterimizin çevresinde ateş topları oluşturma , karakterimizi kısa bi süre taşa çevirme,vs....
    Bu da zor iş tabi.

• tesekkurler bilgilendirmen icin,
    Forumda bir arkadaş you tube de videosunu gördüğünü yazmış o yüzden bende merak etmiştim. belki başka bir oyunla karışştırmış olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HyM_Radical_xR

tesekkurler bilgilendirmen icin,
    Forumda bir arkadaş you tube de videosunu gördüğünü yazmış o yüzden bende merak etmiştim. belki başka bir oyunla karışştırmış olabilir.

yok bazen videolar fake oluyo saçma sapan şeyler görebilirsin şaşırma. Bazen de tamamlanmamış üstünde çalışılan modların videoları oluyo.

• CosmeticCompilation1.22 modunu yüklemek istiyorum ama başarılı olamadm. Oblivion Data nın içinde Textures ve meshes in içine dosya yerleştirmem gerekiyor bunu içinde oblivion mod manager i kullanıyorum ama nasıl dosyaları içine alacagımı bulamadım.
    ilk defe mod yüklüyorum.
    yardımcı olursan sevinirim
    teşekkürler
  • Ya şöyle sağlam defansı olan karizmatik görünen bir light armor yok mu?(Pahalılık önemli değil)

Edit:Arkadaşlar benim Oblivion patchsiz(1.0.228)acaba şuana kadar çıkmış bütün patchleri kapsayan büyük bir patch var mı?

Eğer yoksa lütfen bana sırasıyla hangi patchleri yapacağımı söylermisiniz?(Numaralarını yazsanız olur) (Sitesinde çok patch var hangisini indiriceğimi bilemiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khorne -- 6 Eylül 2007; 10:46:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: feel so bad

En sonuncusunu indirince hepsini indirmiş sayılıyorsun. O da finalpatch olmalı. Adı yani. Karizmatik light armor olarak Glass Armor var, oyundaki en iyi light armor. Yalnız onu dükkanlarda çok az bulursun, zaten bulabilmen için de level atlaman gerekiyor... Yani Glass Armor'ı dünmanların üstünden bulacaksın.

İlgililendiğin için sağolasın hocam

Patch işi beni baya yordu ama sonunda becerdim.

Oyunu benim gibi korsan olupta patchi yapamayan arkadaşlar varsa şöyle yapsınlar;

Oyunu kurun sonra şurubunu[] vermeden patchi inidirip kurun sonra o patchin şurubunu verin ve oyuna girin.

Bir kaç tane eleman öldürmüştüm Glass Armorlu ama armorları almamamıştım.

Tekrardan sağolasın hocam

• ya bi mağaranın içinde biraz gizli yerlerde bi zat-ı muhtereme ait zırh takımı ful aksesuar olarak vardı ama nerede oldğunu hiç hatırlamıyorum.Tek hatırladığım mağara olduğu(maden değildi) ve parçaların biraz gizli yerlerde olduğu.Beyaz tonlarında az miktarda resist frost veren bi zırh.Kesinlikle en iyi light armor değil hatta pek iyi de sayılmaz.Yalnız çok düşük levellerde biraz iş görür.

Edit : Buldum

Brusef Amelion

Full aksesuar olarak 29 koruma sağlıyo.
    Cuirass has Frost Shield 6%.

Edit 2 : Bu zırh çok baba bişey

Annealed Cuirass : Fortify Health 30pts (çüş , oha ) ,Glass

(0004939B)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oblivionic -- 6 Eylül 2007; 17:05:06 >

• Ya şu glass armorların rengini siyah yada gümüşi yapan herhangi bir mod var mı?(Siyahla yeşil karışımı yapan bir mod buldum ama renklerini beğenmedim)

Birde kılıçlar hakkında bir sorum var.Şuanda tek sorunum şöyle baba bir tek el kılıcımın olmaması.Bana şöyle baba bir kılıç önerebilirmisiniz?

Son olarakta arkadaş bana bir ss gösterdi eğer yanlış hatırlamıyorsam adı riverwalking(yanlış yazmış olabilirim)boot olan bir item ve itemin özelliğindede suda yürüyebilmek yazıyordu gerçekten böyle bir bot varmı? Varsa nerede bulabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: feel so bad

Mod'u bilmiyorum ama tek elle kullanılan kılıç olarak Umbra'yı tavsiye ederim, bir de Goldbrand'i. Onun dışında Daedric silahlar da çok süperdir, onu da bulma şekli Glass ile aynı...

Sağolasın hocam da gerçekten böyle suda yürümeyi sağlayan bir bot var mı?
  • Sufferthorn (Acı dikeni)

Zarar 9
    Ağırlık 5
    Hız 1.4
    Sınıf Hançer

Etki :
    Damage Health 35pts
    Drain Strength 20pts

En baba blade bu olabilir. Nasıl bulunur :http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Accidents_Happen
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Chillrend

Frost Damage 20pts
    Weakness to Frost 35% 20sec
    Damage 21

http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:The_Killing_Field

Penance of Faithlessness

Drain Health 15pts for 10sec
    Drain Magicka 25pts for 10sec
    Damage 16

Umbra

Soul Trap 120sec
    Damage 28

Blackwater Blade

Absorb Fatigue 20pts 12sec
    Damage 24
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Bu mod da aşırı abartılı bi kılıç veriyo. Aşırı hafif , Aşırı pahalı , Aşırı güçlü ama estetik açıdan vasat ayrıca isminin bitişik yazılması çok göze batıyo. 10 üzerinden 5.9 veriyorum

(Resimdeki karakter Level 4 dür )

http://www.fileplanet.com/179146/170000/fileinfo/Elder-Scrolls-IV:-Oblivion---Perdition's-Edge?r=3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oblivionic -- 7 Eylül 2007; 1:05:48 >

• bu modları kurduktan sonra eski save dosyamızla oynayabiliyor muyuz?
  • Şu Acı dikeni güzel bir blade fakat o questin bonusunu yapamadım.

Chillrend çok güzel bir blade baya kullanmıştım.

Şuanda elimde Goldbrand var çok sevdim bu kılıcı

Şu son verdiğin mod da matrak birşeye benziyor indiririm belki

Kafama birşey takıldı şu Spell Breaker'ın özelliğinde reflect spell mi ne yazıyor tam aklımda değil.Bu özellik ne işe yarıyor?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.