Şimdi Ara

Oblivion modları buraya (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
16.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • güzel ama ben altair istemiyorum wood elfim şöle güzel koyu bi light armor önerebilicek varmı hatred soul bow ile güzel gidebilecek.
  • bu da benden gelsin arkadaşlar

obliviondaki level sistemini bildigimiz klasik level sistemine dönüştürüyor. wow daki gibi.

http://planetelderscrolls.gamespy.com/View.php?view=OblivionMods.Detail&id=4425

Oblivion modları buraya

Oblivion modları buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannavaro1903 -- 5 Eylül 2008; 16:58:05 >

• arkadaşlar konu eski ama çözemediğim daha doğrusu meraklandığım için soruyorum oblivionu 2 kere bitirdim farklı zamanlarda..fakat ANGA isimli harabeye bi giriş varmı onu çözemedim...hani şu kapısına taş sütun düşüp kapamış olan kuzeyde....nedense olduğunu düşünüyorum bi şekilde..bilenler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyLess

bu da benden gelsin arkadaşlar

obliviondaki level sistemini bildigimiz klasik level sistemine dönüştürüyor. wow daki gibi.

http://planetelderscrolls.gamespy.com/View.php?view=OblivionMods.Detail&id=4425

Oblivion modları buraya

Oblivion modları buraya

Abi sen bu oyuna hangi modları yükledin ya? Adamın şekil olmuş Bütün yüklediğin modları söyleyebilir misin?

• Olmazsa olmaz modlarım natural enviroments ve dark ui. Balans bozan modları tavsiye etmem.
  • yaw arkadaşlar bana bi yardım edin yaw oyun yeni aldım full ingilizce bişey anlamadım türkçe yama aradım adam akıllı hiç bulamadım acaba bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı acil lazım oyununda bi oyana bi buyana dönüp duruyorum görevleride yapamıyorum
  • yaw arkadaşlar lütfen biri yardımcı olsun ben tesnexus tan süper bi mod indirdim adı CM partner bir arkadaş yaratım size yardmcı olyor istediginz herşeyi yaptırablyosunuz item fln koyablyosunuz inventorysine ama ben bu modu yapamadm yada adamları bulamadım yardmcı olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkbatu

yaw arkadaşlar lütfen biri yardımcı olsun ben tesnexus tan süper bi mod indirdim adı CM partner bir arkadaş yaratım size yardmcı olyor istediginz herşeyi yaptırablyosunuz item fln koyablyosunuz inventorysine ama ben bu modu yapamadm yada adamları bulamadım yardmcı olun

Hocam görev çıkması lazım mod ismiyle o zaman çalıştığını anlarsın. Hanlarda ve Tevarnalarda çıkıyor bu insanlar, yaratmıyorsun bulup birlikte takılmayı teklif ediyorsun.

İsmail Dh'de kıymetli arkadaşlarımızın çıkardığı Türkçe Kitap - Görev modu var ona bakabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.