Şimdi Ara

OBLIVION LEVEL ATLAMA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyuna yeni başladım..bu oyunda 250 lvl a kadar gidildiğini biliyorum...ben oynayalı 4-5 saat olmuştur...iskeletli zindanlara kadar geldim acnak paso oralrda ölüyorum..lvl hala 1..lvl nasıl atlayacaz?...rpg ustaları yardımlarınızı bekliyorum....

• Evt ustalar gerçekten Oblivion hakkında bilgi verirseniz çok iyi olur ben karakteri yarattım dark elf olarak sonra neler yapmam lazım yardımcı olursanız seviniriz.
  • Yatın uyuyun... Level öyle atlanıyodu... Ya da fazla kılıç sallanamanız gerek ki en zor yöntemde bu... En basidi uyuyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

Yatın uyuyun... Level öyle atlanıyodu... Ya da fazla kılıç sallanamanız gerek ki en zor yöntemde bu... En basidi uyuyun

hocam gerçekten öyle mi atlanıyor? yatarak lvl nasıl atlanır ki?....
  • Yeni bir gün,yeni bir level mantığı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fallsjg. S.V.

Yeni bir gün,yeni bir level mantığı.

peki can barometremiz de artıyor mu ve gücümüz de aynı şekilde artıyor mu?
  • Oynayalı çok oldu.Hatırladığım kadarıyla bütün fiziksel özelliklerini (hız,can,mana vs) geliştirebiliyordun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Level atlama hk.
    9 yıl önce açıldı
    Fifa level atlama
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: VESRAP

quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

Yatın uyuyun... Level öyle atlanıyodu... Ya da fazla kılıç sallanamanız gerek ki en zor yöntemde bu... En basidi uyuyun

hocam gerçekten öyle mi atlanıyor? yatarak lvl nasıl atlanır ki?....

Level atlamak uyuyarak arkadaşın dediği yeni bir gün yeni bir lvl... Ama skill geliştirmek için normal kasmanız gerek

• oyunu xboxta almak büyük hata oyunun fanatiği olarak söylüyor pc yetmediğinden şu anda oldblivion adlı uygulamayla half-life1 kalitesinde oynuyorum ama xboxta oynamayı Allah göstermesin. bende en az 10gb mod var oblivion için ve oyun modsuz çok sıkıcı kötü aptalca vs vs bir oyun
    alın pcye paşalar gibi modla oynayın
    MOD SİTESİ:www.tessource.net şu anda çalışmıyor ttnet sağolsun
    buradanda ekran kartınız yetermi ona bakınhttp://www.bethsoft.com/bgsforums/index.php?showtopic=577034
    bide oldblivion için goolge oldblivion yazmanız yeterli
    bu oyun xboxta oynanmaz

ayrıca oyunda level atlama MAJOR skillerinizin toplamda 10 tane gelişmesiyle oluyor skilleriniz yeterli olunca uyumanızla beraber uyandığınızda level atlıyorsunuz. ama level atladım güçlendim sanmayın bu oyunda her düşman sizle beraber level atlıyor. İNANILMAZ SİNİR BOZUCU. ve oyunda bir questi bitirince asla ilk başta almayın çünkü levelinizi ne kadar yüksekse o kadar iyi itemö alıosunuz lvl 30 olunca awardslarınızı tek tek toplayın. level 30 olana kadar sokakta dolşaın gezin yaratık kesin ondan sonra main queste başlayın merka etmeyin zaten zoruluk değişmeyecek yani 30lvlda olsanız 1001012012391 levelda olsanız 1 lvlda olsanız düşmanınız ona göre gelecek. MODLARLA oyun yeni bir çehreye bürünüyor bu oyunu kesinlikle pcde oynayın
    bana şu anda orjinal xbox versiyonunu verseniz oynamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckukner -- 22 Mart 2007; 17:54:22 >

• Ben de Plasma ekranda büyük zevkle oynayacağım umuduyla aldım ama yok.En iyisi bilgisayarda.
  • Oyun çok rahat oynanıyor arkadaşlar ben hem bilgisayarda hem Xbox 360 ile oynadım hiçbir şikayetim yok,nesini beğenmediniz ?
  • Hocam major skillerini geliştirirsen level barını doldurursun.Şöyleki;Blade skillini geliştirmek için kılıç kullan,balta için blunt,stealth için yere eğilerek gezmen gerek mesela.Eğer takıldığın nokta varsa çekinmeden sor.Side questleride bitirmeyi unutma.Özellikle thief guildin son bölümündeki sürprizi görmen lazım.Oyun Gears of war ile birlikte 360ın en iyi oyunu oldu zaten.Bundan daha iyi rpgde ya elder scrolls 5 veya Diablo 3 olur açıkçası.
  • xboxta asla oynamam bu oyunu modlar yok size diyorum en az 10gb yani 200-300e yakın modum var oyunda oyunun ilk boot menüsünü açılması 5dkyı buluyor görüntü kalitesi oldblivionla half-life1 değerinde ama bunlara değer kesinlikle pcde oyna mod işine gir xbox oynamadığım zaman pcde oblivion oynuyorum
    ve en az 5 tane karakteri modlar yüzünde save dosyaları bozuldu bunca eziyete rağmen morrowinden sonra oynadığım en güzel rpg tabi modlarsanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckukner -- 22 Mart 2007; 21:24:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ckukner

xboxta asla oynamam bu oyunu modlar yok size diyorum en az 10gb yani 200-300e yakın modum var oyunda oyunun ilk boot menüsünü açılması 5dkyı buluyor görüntü kalitesi oldblivionla half-life1 değerinde ama bunlara değer kesinlikle pcde oyna mod işine gir xbox oynamadığım zaman pcde oblivion oynuyorum
    ve en az 5 tane karakteri modlar yüzünde save dosyaları bozuldu bunca eziyete rağmen morrowinden sonra oynadığım en güzel rpg tabi modlarsanız

valla bu oyunu grafik yavaşlamsı olmadan oynmak için x360 aldım..pc de illaki kasılırdı..ben oynuorum ve gayet memnunum...

• grafik kasılması oluosa oldblivion uygulamasını indir en dandik fx5200 ile oynayabiliom. kesinlikle pcde oynayın mükkemel bir oyun ama modlarsanız.
    pcde bi tek titreşim olmasını isterdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.