Şimdi Ara

oblivion ana görevi bitirenler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ana görevi bitirmeme son 1 görev kaldı merak ettigimse ana görevi bitirirsem tüm oblivion kapıları kapanacakmı eger öyleyse bitirmiyim ana görevi çünki her kapıyı kapattıgımızda sigil stone alıyoruz bilgisi olsan yardım etsin lütfen.

• quote:

Orjinalden alıntı: şoray uzun yolda

ana görevi bitirmeme son 1 görev kaldı merak ettigimse ana görevi bitirirsem tüm oblivion kapıları kapanacakmı eger öyleyse bitirmiyim ana görevi çünki her kapıyı kapattıgımızda sigil stone alıyoruz bilgisi olsan yardım etsin lütfen.

Evet bu doğru ana görevi bitirmeden bütün kapıları kapatmanı öneririm sgil stone için.
  • Toplam kaç kapı var acaba? Ya da, belli bir sayısı veya sınırı var mı?

Ben 26 tane kapadıktan sonra (tabii yirminci seviyeyi geçip en güçlü taşlardan da birkaç tane almıştım) sıkıntı gelince ana görevi bitirmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 9 Aralık 2007; 16:18:36 >
  • 80-90 tane kapı var sanırsam.

ben level 10 um şu anda 20 den fazla kapı kapattım ama level 10 um hala kapı kapattıktan sonra uyuyorum ama level atlamıyor bana özel mi aceba.
  • simdi saydım 97 olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastpavel -- 10 Aralık 2007; 17:13:29 >
  • Saymadım ama 50ye yakın kapattım sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: şoray uzun yolda

80-90 tane kapı var sanırsam.

ben level 10 um şu anda 20 den fazla kapı kapattım ama level 10 um hala kapı kapattıktan sonra uyuyorum ama level atlamıyor bana özel mi aceba.

Kapı kapadıktan sonra seviye atlamak mı gerekiyor?

Bu arada, 20. seviyeye ulaşmadan ana görevi bitirmeyin derim. Taşların en "üstün"leri olan "transcendent stone"ler 20. seviyeden itibaren çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 9 Aralık 2007; 20:14:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 Soygun görevi gelmiyor!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • madem ana görevleri bitirenler var aranızda bi soru sorayım allies of bruma görevinde şehir kapılarındaki oblivion gateleri kaaptıyorum rest yapmak için bi ara uyudum bizimkisi acaip bi rüya gördü sonra vampirleşmeye başladı innsanlar korkuyor benden güneşe çıktımmı canım gidiyor ve ölüyorum napmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --REMINDED-- -- 9 Aralık 2007; 21:03:22 >
  • Eğer rüya gördüysen, 3 gün geçmiş demektir. Artık disease iksiri veya büyüsü işe yaramaz.. Vampire cure diye çok uğraştıran bir görevi yapıp o iksiri kullanırsan vampirlikten kurtulursun.. Ben bir süre vampir olarak oynamıştım.. Bayağı zevkliydi Ama eksi yönleride göz ardı edilemez.. Birazdan o görevi yazarım buraya..

Bu linkte bütün görevlerin açıklamaları var.. Vampirism Cure görevine bak buradan..
    http://faqs.ign.com/articles/699/699097p1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenik -- 9 Aralık 2007; 22:03:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: arsenik

Eğer rüya gördüysen, 3 gün geçmiş demektir. Artık disease iksiri veya büyüsü işe yaramaz.. Vampire cure diye çok uğraştıran bir görevi yapıp o iksiri kullanırsan vampirlikten kurtulursun.. Ben bir süre vampir olarak oynamıştım.. Bayağı zevkliydi Ama eksi yönleride göz ardı edilemez.. Birazdan o görevi yazarım buraya..

Bu linkte bütün görevlerin açıklamaları var.. Vampirism Cure görevine bak buradan..

ÇOK SAĞOL AMA Bİ SORUM DAHA OLACAK 5 TANE GRAND SOUL GEM İ NERDEN BULACAM YA BEN

Sıcak Kumlardan Soğuk Sulara Gelen Edit: Kurtuldum Vampirlikten Sonunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --REMINDED-- -- 11 Aralık 2007; 16:49:28 >

• Buyrunuz oblivion ansiklopedisi
    http://www.uesp.net/wiki/Main_Page

Sol taraftaki search kısmına quest adını yazarsanız, o quest için gerekli olan item'lerın yerlerini de tarif eder Sadece quest değil, aradığın herhangi birşeyi yazarsan da yerini tarif eder.. Hatta kroki üzerinde bile gösterir..

Örnek: (http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Cure_Vampirism )

If you are at least level 11, there is small chance (<5%) of finding empty grand soul gems in most dungeon chests. If you are at least level 12, any of the Merchants who sell magical equipment may stock them. Places where you can always find empty grand soul gems include:

* Calindil at the Mystic Emporium in the Market District has one, which can be bought or pickpocketed.
    * The merchant in each city's Mages Guild has one, which can be bought or pickpocketed: Alves Uvenim in Leyawiin, Angalmo in Chorrol, Ardaline in Bravil, Eilonwy in Cheydinhal, Felen Relas in Anvil, and Selena Orania in Bruma. (Skingrad's guild does not have a merchant; Falanu Hlaalu at All Things Alchemical is not guaranteed to have a grand soul gem).
    * You can steal one from Melisande's basement (accessible through the fireplace next to her bed)
    * There is one available in nearby Squandered Mine while you are on this quest.
    * There is one available in the Crayfish Steep zone of nearby Crayfish Cave.
    * There is one in the Arch-Mage's Lobby of the Arcane University. It is in a locked display case along with two more Grand Soul Gems that are not empty.
    * There is one in a locked display case in the Mage Quarters of the Arcane University at the bottom of the staircase on the left as you enter.
    * The Chorrol Mages' Guild has a few in locked display cases. If you are a Guild member, picking the locks and taking the gems will not count as a crime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenik -- 10 Aralık 2007; 0:49:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: feel so bad

Level atlamak için Oblivion Gate'leri kapatmak değil, major skill'lerinizi 10 kere geliştirmeniz lazım. Ayrıca 80 civarı Gate olduğu doğrudur, ama hepsini kapatmak sıkıcı oluyor bir süre sonra.

Ne sıkıcı hem de. Ben çok da korkmuştum bazı gate'lerde. Orada çalan müzikler bir de kıpkırmızı her yer. Neyse bitireli yıl geçti herhalde. Yapacak yan görev bile kalmadı. Şu aralar yeniden başlamayı düşünüyorum değişik bir karakterle.
  • kapatınca stoneları alıyosunuz ama oblivion gateleri kapatmak öyle kolay değil,default zorlukta oynuyorsanız eğer.Hem de uzun sürüyor.Bu sigil stonelar da random sanırım.Zaten bu oyun bir süre sonra bayıyor.Bütün görevler birbirine benziyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: --REMINDED--

quote:

Orjinalden alıntı: arsenik

Eğer rüya gördüysen, 3 gün geçmiş demektir. Artık disease iksiri veya büyüsü işe yaramaz.. Vampire cure diye çok uğraştıran bir görevi yapıp o iksiri kullanırsan vampirlikten kurtulursun.. Ben bir süre vampir olarak oynamıştım.. Bayağı zevkliydi Ama eksi yönleride göz ardı edilemez.. Birazdan o görevi yazarım buraya..

ÇOK SAĞOL AMA Bİ SORUM DAHA OLACAK 5 TANE GRAND SOUL GEM İ NERDEN BULACAM YA BEN

Sıcak Kumlardan Soğuk Sulara Gelen Edit: Kurtuldum Vampirlikten Sonunda.

az mağara dolaşmadım ben grand bulmak için son iki tanesini de satıcılardn aldım

• lvl 46 da bitirmiştim oyunu

mağaralara girmeden önce büyüyle kendinize luck basın ( 100 luck basan bir büyü yapın önce kendinize )
    sonra mağaradan çıkan item lara bakın
  • bunu çok önceden denemiştim luckun hiç bir faydası yok senin lvl yüksek oldugu için en ii itemler çıkıyo
  • ne kadar luck ile denemiştin ?

ben direk 160-180 luck basıp giriyordum , ve ilk levellardan itibaren hep güzel itemlarla oynadım
  • Luck'ın genel anlamda herşeye faydası vardır. Şans itemden başka neyde işe yarayacak ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

Toplam kaç kapı var acaba? Ya da, belli bir sayısı veya sınırı var mı?

Ben 26 tane kapadıktan sonra (tabii yirminci seviyeyi geçip en güçlü taşlardan da birkaç tane almıştım) sıkıntı gelince ana görevi bitirmiştim.

Toplamda 60 kapı var, konsola bir kod yazarsan... bunların sayısını 90 da yapabilirsin ama gerek yok. Zaten büyücü olunca nesnelere büyüler ekleyebiliyorsun, tabi level ve yetekelerini de ona göre geliştirmelisin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisdragon

kapatınca stoneları alıyosunuz ama oblivion gateleri kapatmak öyle kolay değil,default zorlukta oynuyorsanız eğer.Hem de uzun sürüyor.Bu sigil stonelar da random sanırım.Zaten bu oyun bir süre sonra bayıyor.Bütün görevler birbirine benziyor.

sigil stonelar random fakat onları değiştirmenin bir yolu var öyle konsola hile kodu yaz falan yok ama bu da hileye giriyor kanımca
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.