Şimdi Ara

Obliterum nedir, fikirler, tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar malumunuz legionda ticaret obliterum üzerine kurulmuş. Ucuza obliterum mal etmek resmen bir sanat, hele helede mat fiyatlarının uçtuğu zamanlarda.
    Meslek ve maliyet üzerinden bu icadı en ucuz ne kadara mal edecegimizi konuşalım.

    Ön bilgi olarak sadece pvp,gather,low level ve gather kasan arkadaşlara nedir kısaca bilgi vereyim. 110 olduğunuzda aldığınız bir kaç görevle disenchant gibi yeni bir yeteneğe sahip oluyorsunuz. Ve bu yeteneği sadece craft edilen şeyleri toza dönüştürmek icin kullanıyorsunuz. Craft edilen seyler diyince aklınıza sadece kıyafet ve silahlar gelmesin, potionlar, takılar da bu gruba dahil. Sonuçta craft ettiğiniz ürünün leveline göre oblitere ederek toz kazanıyorsunuz. Tozları da birleştirerek obliterum elde ediyorsunuz. Her serverda fiyatı farklı olan bu icat yaklaşık 5 k civarina alinip satılıyor. Yeni kasilan bir meslekle maliyeti 8-9k hatta bazen daha fazla.. mesleğinizdeki formüllere rank kazandırarak maliyeti düşürmeye çalışıyorsunuz.

    Şimdi obliterate işiyle uğraşan arkadaslardan tecrübelerini alabilir miyiz?
    Ben gördüğüm kadarıyla blood of sargeras istemeyen hiç bir BS mamulü obliterum dan kar ettirecek kadar toz bırakmıyor (rank 2) rank 3 ler ya exalted reputation yada world quest istiyor ki bana henüz çıkmadı..

    (mobilden yazdim imla varsa affola)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Twisting nether da oynayanlar obliterum ile para kazanmaya çalışmasın çöp oldu. 3-4 günde 6k dan 4.5k ya düştü. Mesleklerle elde ettiğiniz meteryaller (ore,herb,leather vs) çok daha pahalı şuanda, ilk zamanlarda obliterum mantıklıydı baya para kaldırdım ama sonradan herkes oraya yogunlastı ve obliterum da rekabet oluştu düştü de düştü, en son meteryaller pahalandı. Şuna en basit toplanılan leatherin tek stacki 3.5 - 3.3k civarı. 10dk mı alıyor 1 stack yapmak (rank 3)

    Diğer sunucuları bilmiyorum, bide elinizi çabuk tutun derim. Blood of sergeras merchantı gelecek 7.1 ile, 1 sergeras 20 herhangi bir meslek meteryali ediyor. Millette tonlarca var, tabi 7.1 ne zaman düşer bilinmez ama ptr de şuanda

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

    Twisting nether da oynayanlar obliterum ile para kazanmaya çalışmasın çöp oldu. 3-4 günde 6k dan 4.5k ya düştü. Mesleklerle elde ettiğiniz meteryaller (ore,herb,leather vs) çok daha pahalı şuanda, ilk zamanlarda obliterum mantıklıydı baya para kaldırdım ama sonradan herkes oraya yogunlastı ve obliterum da rekabet oluştu düştü de düştü, en son meteryaller pahalandı. Şuna en basit toplanılan leatherin tek stacki 3.5 - 3.3k civarı. 10dk mı alıyor 1 stack yapmak (rank 3)

    Diğer sunucuları bilmiyorum, bide elinizi çabuk tutun derim. Blood of sergeras merchantı gelecek 7.1 ile, 1 sergeras 20 herhangi bir meslek meteryali ediyor. Millette tonlarca var, tabi 7.1 ne zaman düşer bilinmez ama ptr de şuanda

    Burada ne demek istediniz ? blood of sergerasmı biriktirmeliyiz?




  • bence pek mantıklı bir kazanç kapısı değil.
    hem yapım maliyeti şu aşamada yüksek
    hem de 815 gear'a +5 basıyorsunuz.
    hadi bu gear 840+ başlasa da sonra 7 upgrade olabilse bi nebze mantıklı derdim.
  • emrebo kullanıcısına yanıt
    Eğer meteryal ihtiyacın çok olacaksa, bir çok meteryal satın alıyorsan biriktirmen daha iyi olacaktır. 1 tane blood of sergeras 20 meteryale eşit olucak. Ayrıca bu yüzden meteryal fiyatlarıda düşecek baya. Ben 10 gündür oynuyorum 400 e yakın blood of sergerasım var. Çok kolay kasılıyor zaten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcyTea Lemon -- 19 Eylül 2016; 13:58:23 >
  • sargeras yinede sınırlı bir şey hocam kasması sen kolay desende epey vakit alıyor. 400 tane sargerasla 2şerlik craftlasan 200 item yapılır, 20şer toz çıksa 40 tane obliterum yaparsın. sonrası sıkıntı :)
    full ahden alınan matlarla yapılacak kurtaran bir yöntem varmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tosunpasa

    sargeras yinede sınırlı bir şey hocam kasması sen kolay desende epey vakit alıyor. 400 tane sargerasla 2şerlik craftlasan 200 item yapılır, 20şer toz çıksa 40 tane obliterum yaparsın. sonrası sıkıntı :)
    full ahden alınan matlarla yapılacak kurtaran bir yöntem varmı?

    Öyle bir olay 1 hafta öncesine kadar vardı. İsmini vermek istemediğim bir crafti item'ı 8-12 arasından Obliterum Ash veriyordu. Matlarına göre fiyatı fazla olması gerekirken, sanıyorum ki meslek leveling için craftlanıyor ve zararına satılıyordu. ( Meslek leveling yaptıkları tamamen şahsi fikrim, meslek levelingin anlamı olmadığı halde en anlamlı durum bu gibi geldi )
    Ortalama satış fiyatı 200-350 gold arasında değişiyordu item'ın. Toplam 10 tane bu item kırılınca 1 obliterum çıkıyordu çoğunlukla. Özet olarak makismum .3,5k ya tamamen ah'den aldığım item'ı sadece kırıp 8-9k'ya satılıyordu. 1 hafta önce sanıyorum durumun yaygınlaşması üzerine 1k'ya satılmaya başlandı. Arada 500 golda görüyorum item'ı.
    Item'in ismini vermek istememem gelecekte fiyatların düşeceğini beklememden dolayı tamamen ticari




  • Trinketlerin fiyatı bazen aynı seviyeye düşebiliyor o vakit hepsini alın toz yapın.
    1 trinket = 120 ila 180 arası toz bırakıyor.
    ------
    Trinketi toza dönüştürerek 200-250k kastım. diğerleri biraz düşük diye uğraşmadım.
  • Bs mesleğini iyiki seçmişim bende reliclerden yürümüştüm :D
  • ben ne relic yapabiliyorum ne de 3 kuruş para kazandım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.