Şimdi Ara

Objektif Bakış Açısı Lazım Sizce Neden Böyle ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İllaki başınıza gelmiştir.Daha önceden kavga ettiğim biri var mahalleden tanımıyorum şahsen.Birgün sokakta denk geldi,o bana baktı ben ona baktım 3 saniye fln sonra ben basımı eğdim görmemiş gibi olay olmasın kavga olmasın diye sonra tekrar kafamı kaldırıp bana bakıp bakmadığına baktım o da hemen kafasını çevirdi,sonra ben gittim bir şey olmadı ve bunun gibi bir sürü bakıştığım var sokakta aksam 10-11 gibi dolasırken, markete giderken(yani illaki biri bakıyo gündüz-gece farketmeksizin,amacım kesinlikle kavga fln cıkarmak değil) sokakta tip tip bakanlar olay arayanlar göz ucuyla kesenler hep bir kesisme...Benim amacım kesinlikle kavga felan değil korkmadığımı belli etmek için bakarım ve dolayısıyla karsı tarafta kavgaya meilli ise kavga cıkar beni cok rahatsız ediyo bakışlar imalı hareketler,düşünüyorum kafaya takıyorum daha sonradan ve bu beni cok rahatsız ediyor,kendimi ezdirmemek istiyorum kısacası.Sizce bu gibi konularda nasıl bir tutum sergilemeli ? Çünkü boynu bükük gezdiğindede ensene tokat atan cok oluyo kafan cok dik oluncada o kafa ağrıyo nasıl davranmalı sizce ?

Herkese İyi Forumlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.