Bildirim
Oberon Media oyunlarını kaldırma
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Merhaba,Asus'un oyunların hepsinin bulunduğu bir program olması gerekiyor ismi aklıma gelmedi şuan onlardan hepsini seçip kaldırabiliyorsun eğer olmaz ise Revo ile kaldırabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: T.GhostNetwork
Merhaba,Asus'un oyunların hepsinin bulunduğu bir program olması gerekiyor ismi aklıma gelmedi şuan onlardan hepsini seçip kaldırabiliyorsun eğer olmaz ise Revo ile kaldırabilirsin.
Revo'ya bakayım hocam. Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: naçizane
Elimde K53S serisi laptop bulunmakta. Hiç kullanmadığım Oberon Media adı altında 10-15 adet demo oyun bulunmakta ve bunları silemiyorum. Silmem için ne yapmam gerekiyor?
Oberon adi ve şerefsiz bir firmadır. Notebookreview ve Asus RoG forumlarını okumadan önce bir hata yapıp Oberon'un oyunlarından birkaç tanesini sildiğimde (normal şekilde Denetim Masası üzerinden uninstall yapıp) Windows çöktü. Üzerine tüm programlar registry dağıldığından dolayı açılmaz oldu ve hepsini tek tek yeniden kurmak durumunda kaldım. Bazı programlar tekrar kurulamıyordu bile; örnek: Google Chrome, Roxio vs...
Bence halâ geç değilse Oberon'a dokunma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: programmer_onur
quote:
Orijinalden alıntı: naçizane
Elimde K53S serisi laptop bulunmakta. Hiç kullanmadığım Oberon Media adı altında 10-15 adet demo oyun bulunmakta ve bunları silemiyorum. Silmem için ne yapmam gerekiyor?
Oberon adi ve şerefsiz bir firmadır. Notebookreview ve Asus RoG forumlarını okumadan önce bir hata yapıp Oberon'un oyunlarından birkaç tanesini sildiğimde (normal şekilde Denetim Masası üzerinden uninstall yapıp) Windows çöktü. Üzerine tüm programlar registry dağıldığından dolayı açılmaz oldu ve hepsini tek tek yeniden kurmak durumunda kaldım. Bazı programlar tekrar kurulamıyordu bile; örnek: Google Chrome, Roxio vs...
Bence halâ geç değilse Oberon'a dokunma.
Dokunmadım neyseki
-
Aynı oyunları arkadaştan kaldırdık bir sıkıntı olmamıştı ama,
Burda anlatmış ama ;
http://www.ehow.com/how_4809816_uninstall-oberon-games.html -
quote:
Orijinalden alıntı: T.GhostNetwork
Aynı oyunları arkadaştan kaldırdık bir sıkıntı olmamıştı ama,
Burda anlatmış ama ;
http://www.ehow.com/how_4809816_uninstall-oberon-games.html
Teşekkürler hocam uygulayacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X