Şimdi Ara

Oberon Media oyunlarını kaldırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde K53S serisi laptop bulunmakta. Hiç kullanmadığım Oberon Media adı altında 10-15 adet demo oyun bulunmakta ve bunları silemiyorum. Silmem için ne yapmam gerekiyor?

• Merhaba,Asus'un oyunların hepsinin bulunduğu bir program olması gerekiyor ismi aklıma gelmedi şuan onlardan hepsini seçip kaldırabiliyorsun eğer olmaz ise Revo ile kaldırabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.GhostNetwork

Merhaba,Asus'un oyunların hepsinin bulunduğu bir program olması gerekiyor ismi aklıma gelmedi şuan onlardan hepsini seçip kaldırabiliyorsun eğer olmaz ise Revo ile kaldırabilirsin.

Revo'ya bakayım hocam. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naçizane

Elimde K53S serisi laptop bulunmakta. Hiç kullanmadığım Oberon Media adı altında 10-15 adet demo oyun bulunmakta ve bunları silemiyorum. Silmem için ne yapmam gerekiyor?

Oberon adi ve şerefsiz bir firmadır. Notebookreview ve Asus RoG forumlarını okumadan önce bir hata yapıp Oberon'un oyunlarından birkaç tanesini sildiğimde (normal şekilde Denetim Masası üzerinden uninstall yapıp) Windows çöktü. Üzerine tüm programlar registry dağıldığından dolayı açılmaz oldu ve hepsini tek tek yeniden kurmak durumunda kaldım. Bazı programlar tekrar kurulamıyordu bile; örnek: Google Chrome, Roxio vs...

Bence halâ geç değilse Oberon'a dokunma.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: naçizane

Elimde K53S serisi laptop bulunmakta. Hiç kullanmadığım Oberon Media adı altında 10-15 adet demo oyun bulunmakta ve bunları silemiyorum. Silmem için ne yapmam gerekiyor?

Oberon adi ve şerefsiz bir firmadır. Notebookreview ve Asus RoG forumlarını okumadan önce bir hata yapıp Oberon'un oyunlarından birkaç tanesini sildiğimde (normal şekilde Denetim Masası üzerinden uninstall yapıp) Windows çöktü. Üzerine tüm programlar registry dağıldığından dolayı açılmaz oldu ve hepsini tek tek yeniden kurmak durumunda kaldım. Bazı programlar tekrar kurulamıyordu bile; örnek: Google Chrome, Roxio vs...

Bence halâ geç değilse Oberon'a dokunma.

Dokunmadım neyseki

• Aynı oyunları arkadaştan kaldırdık bir sıkıntı olmamıştı ama,

Burda anlatmış ama ;

http://www.ehow.com/how_4809816_uninstall-oberon-games.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.GhostNetwork

Aynı oyunları arkadaştan kaldırdık bir sıkıntı olmamıştı ama,

Burda anlatmış ama ;

http://www.ehow.com/how_4809816_uninstall-oberon-games.html

Teşekkürler hocam uygulayacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.