Şimdi Ara

Obama'nın başına 10 milyon dolar ödül koydu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Obama'nın başına 10 milyon dolar ödül koydu

    İngiltere'deki Lordlar Kamarası’nın ilk Müslüman üyesi olan Pakistan kökenli Nazir Ahmed, ABD Başkanı Obama ve eski Başkan George W. Bush'un yakalanması için 10 milyon dolar ödül koydu.
    İngiliz Parlamentosunun üst kanadı Lordlar Kamarası'na 1998'de giren ilk Müslüman olan Ahmed'in, geçen hafta Pakistan'da katıldığı bir resepsiyonda, "Eğer ABD, Hafız Muhammed Said'in yakalanması için 10 milyon dolar ödül koyuyorsa, ben de ABD Başkanı Barack Obama ve selefi George W. Bush'un yakalanması için 10 milyon dolar ödül koyuyorum" dediği iddia edildi.

    ÜYELİĞİ ASKIYA ALINDI

    İşçi Partisi, Ahmed'in sözleriyle ilgili soruşturma başlattığını ve bu süre içinde Lord Ahmed'in partiden uzaklaştırıldığını bildirerek, "Eğer bu ifadeler gerçekten söylendiyse, bunu kınıyoruz" açıklamasında bulundu. Obama'nın başına ödül koyan Lord'un üyeliği de askıya alındı.

    'ÖDÜL İÇİN EVİMİ BİLE SATARIM'

    Pakistan'daki Express Tribune gazetesi, Lord Ahmed'in cuma günü Pakistan'ın Haripur kentinde, işadamları tarafından onuruna verilen bir davette, bu ödül için evi dahil her şeyini satmaya hazır olduğunu söylediğini iddia etti.
    Haberin devamı ↓reklam

    'ADALET ÖNÜNDE HESAP VERMELİLER'


    Lord Ahmed, tepkiler üzerine yaptığı açıklamada, "Irak ve Afganistan'da savaş suçu işlendi ve bu suçların sorumlusu George W. Bush ve Tony Blair'in adalet önünde hesap vermesi gerekiyor, dedim" ifadelerini kullandı.

    İngiltere'de yaptığı açıklamalarla sıkça gündeme gelen Ahmed, "Şeytan Ayetleri" kitabıyla tartışmalara neden olan yazar Salman Rüşdi'ye 2007'de "şövalye" unvanının verilmesini eleştirmiş, Rüşdi ile ilgili "elleri kanlı" açıklamasında bulunmuştu

    http://haber.gazetevatan.com/obamanin-basina-10-milyon-dolar-odul-koydu/443996/30/Dunya







  •  Obama'nın başına 10 milyon dolar ödül koydu


  • Ben biliyorum beyaz sarayda.

    Ahmede söyleyin hesabıma yatırsın paramı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bionicle

    Ben biliyorum beyaz sarayda.

    Ahmede söyleyin hesabıma yatırsın paramı.

  • 10 milyona jennifer lopez i alır

    obama 10 milyar dolarlık ödül ile anca



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 16 Nisan 2012; 17:46:50 >
  • imkansiz bir sey istemis..ama aklima I.dunya savasinda avusturya kral veliahtinin sirpli tarafindan oldurulmesi geliyor..yoksa III.dunya savasi da obamanin bir musluman tarafin oldurulmesi ile mi baslayacak..?
  • 100 milyon falan koysaydı ödülü ciddiye alan gruplar olurdu bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.