Şimdi Ara

O sadece bir yemek değil, bir yaşam tarzı, bir felsefe : ŞIRDAN (Tanıtım ve inceleme SS'li) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
208
Cevap
0
Favori
32.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özledim lan! Offf offf! Olsa da yesem Sakatat sevmeyeni anlarım da, sevip de üstüne üstlük hiç tatmadığı şu lezzete sırf görüntüsü yüzünden laf atanlara totoşumla gülüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremg

Özledim lan! Offf offf! Olsa da yesem Sakatat sevmeyeni anlarım da, sevip de üstüne üstlük hiç tatmadığı şu lezzete sırf görüntüsü yüzünden laf atanlara totoşumla gülüyorum

bencede
  • tamam yiyelim kardeş ama nerde istanbulda.... ??

fifi mifi demeden yicez artık...
  •  O sadece bir yemek değil, bir yaşam tarzı, bir felsefe : ŞIRDAN (Tanıtım ve inceleme SS'li)
  • Kafama silah dayasalar yemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colossus_

Kafama silah dayasalar yemem

Bu güzelliğe nasıl hayır dersin.
  • "Kadıya bok yediren" denilen yerden mi yapılıyor bu?
    Eğer öyleyse o yerin ne kadar pislik olduğunu kurban bayramlarında görüyorum.Tam temizlendi dersin azıcık çevirdiğinde yine bok çıkar.Günde 30-40 tane bundan yapan adam onun hijyenine hiç önem göstermez yani.Hayatta tatmıcağım "lezzetlerden".
    Koç kesenler bu bayram baksınlar neresi olduğuna.Bir daha hiç yemek yiyemeyebilirsiniz.
  • ADANALIYIM HAKA YEMEDİM ŞİRDAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01deadman01

ADANALIYIM HAKA YEMEDİM ŞİRDAN

Bu direk zevk meselesi herhalde.

Yoksa görünüşüne baksanıza adamın içi almaz yani.
  • Hani biz marjinaldik lan
  • İsmini duyduğumda aklıma geliyor şekli hep gülüyorum

Aga kimse de demiyor ki bu nedir?

• Ben bi şeyi anlamadım,şimdi bu şırdan denilen organ her hayvanda 1 tane mi var.
    yani her adet şırdan için 1 koyun mu lazım
  • @Fantastic Light süper şekli
  • Adana"ya gitmiştim arkadaşımın önerisi ile şırdan yiyelim dedi peki dedim neyse şırdancı o kazanın kapağını açtıktan sonra ben direk ben istemem dedim illa ye dedi pek et sevmem de zaten çok az ısırmam ile onu geri çıkartmam bir oldu nasıl yiyorsunuz iyi mide var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

O sadece bir yemek değil, bir yaşam tarzı, bir felsefe : ŞIRDAN (Tanıtım ve inceleme SS'li)

Bu resimden sonra ne deseler boş.

Bide eline alıp yemek asıl şekliymiş uzaktan biri görse düşüneceği tek şey olur herhalde.
  • Kusucam simdi..
  • bear riyizin yediklerinden bu kadar tiskinmedim
  • bunu yiyenlerin içinde gizli bir takım duygular olabilir ve bunu yiyerek o duygularını bastırıyor olabilirler.birde sadece adanada var bu da ilginç.bölge erkeklerinin psikolojik durumu araştırılması lazım.son resmi gördükten sonra başka bi şey gelmiyo aklıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

O sadece bir yemek değil, bir yaşam tarzı, bir felsefe : ŞIRDAN (Tanıtım ve inceleme SS'li)

Bu resimden sonra ne deseler boş.

Bide eline alıp yemek asıl şekliymiş uzaktan biri görse düşüneceği tek şey olur herhalde.

Resmi paylaşırken içimden kötü birşey geçmedi inan. :P

• quote:

Orijinalden alıntı: Pileyboy

Bunu yiyen gizli gaydir

ulan adsmksfsa :D
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.