Şimdi Ara

Öğrenci için bir kaç seçenek... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
15.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki aramızda saxo dizel kullananan var mı?
  • saxoyu boşver,saksafon gibi araba
  • saksafon ekonomikse ve sorun çıkarmayan bişeyse neden olmasın?
    hepsini değerlendirelimki içim rahat olsun..
  • o araç sağlam değil
  • 13 E 2003 MODEL CORSA BULABİLİRSİN 1,7 DTİ HEM AZ YAKAR HEM SPOR
  • quote:

Orjinalden alıntı: babatolia

13 E 2003 MODEL CORSA BULABİLİRSİN 1,7 DTİ HEM AZ YAKAR HEM SPOR

ama vergi grubu yüksek oluyo.. 1.3 ünü bulsak euvallah..
    bi de bu dediin "van" olanlar değil de mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: miskinn

peki aramızda saxo dizel kullananan var mı?

yakın arkadasımda vardı.
    direksiyon ve vitesten cok ciddi arızalar cıkarttı.
    hoş tanıdık birine ucuza yaptırdı ama servis vites probleminde 400 milyon para istemişti.
    bence uzak dur o arabadan.
  • o 400 milyon yerine fiesta veya civic e benzin koysam baya yol alırım..
  • quote:

o 400 milyon yerine fiesta veya civic e benzin koysam baya yol alırım..

yaptırdığı usta servisten ayrılmış kendi dükkanını açmıştı.
    eğer piyasada yeni olmasa ve servise gıcığı olmasa 300 kağıtta o tokatlardı.
    yaptı ama müşterinin ayağı alışsın hesabı vardır ya
  • ahahah koy 700 lük benzini akdeniz turuna çıkarım ;)..
  • şimdi ford fiesta 1.25 ghia da hemfikir miyiz arkadaşlar?..
  • Arkadaşlar bütçe değişiklik oldu şu an 15000 ytl ye çıkabiliyorum..
    Tekrar yardımlarınızı bekliyorum..
    Benim aklıma 2004 palio multijet düşer mi acaba diye geliyo ama..
  • fiat palıo veya mazdanın 98 323 lerinden al inan araba servise uğramaktan nefret eden bir araba senin yapman gereken tek şey yağını suyunu koy yoluna devam et arada bir yolun sanayiye veya servise düşerse bujilerini değiştirmek bu öneriyi sana canı gönülden yapıyorum mazdaları sevdiğim için değil

hem arabadan çok büyük bir keyif alırsın hem yakıtın min seviyede olur hemde servise gitmezsin
  • quote:

gittikçe böle bi hoş görünmeye başladı..

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2470368

ama bide yakıt vs. bilgilerini alsak?..

yaw bu harbi güzelmiş hani bee
  • quote:

Orjinalden alıntı: son_samuray

fiat palıo veya mazdanın 98 323 lerinden al inan araba servise uğramaktan nefret eden bir araba senin yapman gereken tek şey yağını suyunu koy yoluna devam et arada bir yolun sanayiye veya servise düşerse bujilerini değiştirmek bu öneriyi sana canı gönülden yapıyorum mazdaları sevdiğim için değil

hem arabadan çok büyük bir keyif alırsın hem yakıtın min seviyede olur hemde servise gitmezsin

323 lerin dizeli varmı ki?
    multijet hem 2004 ten başlıyo hemde vergi grubu düşük mantıklı geliyo
    ama benim paraya yanaşır mı onu bilmiyorum
    var mı aramızda palio multijet kullanıcısı?
  • opel corsa
  • Multijet kullanıcıları nerdesiniz yau?
  • Ben çok araba kullandım.Çok kişiyle de fikir paylaşımı yaparım.Palio falan alıp parana yazık etme..5 seneden sonra dağılıyor her yerinden ses geliyor o arabaların..En son ablama honda civic aldık hatchback 99 trafiğe çıkışlı..çok sorunsuz bir araba..Ne de olsa japon teknolojisi..Yağını ve suyunu koy gerisine karışma..Keza toyota coralla kullandık yıllarca araba 1 gun tık demedi.Zaten corolla sorunsuzluğu ile ün yapmış bir araba..Tavsiye ederim..Fakat daha aile tipi bir araba..

honda civic daha spor genc arabası..fiyatları uygun..corolla 98-99 model veya civic yine 98-99 modelleri 12-15 civarı bulursun..Hiç düşünme ve bu iki markadan şaşma..

Bugune kadar o kadar çok araba hakkında fikir sahibi oldum ama problemlerini yaşadım ki inanamazsın..Bana güven ve sorunsuzluk senin için önemliyse honda veya toyota al..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proxy007 -- 20 Mayıs 2006; 15:26:08 >
  • fiesta icin crepassio nickli arkadasimiza pm atabilirsin onun ciddi deneyimleri var ve cok memnun arabasindan!

ben de suanda 1.3 86hp corolla kullaniyorum. 2.eli senin alabilecegin degerlerde.. benimki yuvarlak farli olanlardan base modeli. base ve terra modeline bakabilirsin ikisi de 1.3motor 86hp! yakit olarak bir dizel kadar olmasa da cokcokcok memnunum. vitesleri zamaninda attigin, araci kasmadigin zaman yakit olarak uzmez seni.. sorunsuzluguna zaten diyecek yok.. periyodik bakim disinda servis yuzu gormedi 1999ve sonrasi yuvarlak farli 1.3 corolla oneriyorum.. pisman olmazsin, ben de ogrenciyim ve mutluyum uzmuyor kendisi beni hic..
    fakat aman sakin gidip de eco modeline yaklasma derim. karbiratorlu benzin canavaridir. alirsan 3gu sonra satarsin!! enjeksiyonlu yani base veya terra olmali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuuberk -- 20 Mayıs 2006; 15:46:40 >
  • yaris alsana arabayi zorlamassan hic bisey yakmiyor tin tin gidiyon ama lpg den bile iyi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.