Şimdi Ara

Öğrenci için bir kaç seçenek... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
15.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siz olsaydiniz hangi otomobili tercih edersiniz
    aklimdaki arabalar

1* ilk kasa accentler var mesela 1.3 ve 1.6
    onlarin yakitlari nasil_?
    LPG takilabilirmi_?

tavsiye edermisiniz_?

2* corolla 1.3 yakitlari nasildir_?

3*honda civic 1.4i 4/5 kapi modelleri ne kadar yakar?
    honda 3 kapi düşünmüyorum
    bide euro civic ler var ne farklari var onlarin, 1.4 motorlari varmi_?
    civic ler ne kadar yakar 1.4 ve 1.6 lar..._?

şehir içinde fabrika verisi değil gerçek kullanımda 100km.de max 6.5
    litre yakacak araba ariyorum
    şehir dışı 5-5.5....
  • quote:

İnternet gerçekten harika bir piyasa araştırma aracı. Sadece fiyat açısından demiyorum özellik/performans/fiyat analizi açısından diyorum. Oradan aldığın bilgilerle emin ol oto pazarında oto ustası gibi dolaşırsın hatta sadece otomobil alırken dikkat edilecek hususlar diye arama motorunda araştırma yap çünkü 2. el dikkat edilmesi gereken bir pazar, birde otomobilini alırken garantisinin olmasına dikkat et veya garantisini uzat. Zaten gördüğüm kadarıyla araştırma yapmak için bol vaktin var sakın acaleye getirme sonuçta otomobil almakta birnevi evlilik gibi birşeydir. İyi kötü bütün markaları araştır çünkü en kötü markada olan özellik en iyi markada olmayabilir yada bazı modelinde vardır bu da seni daha iyi karar vermeye sevk eder. Neyse bea kolay gibi görünen ama zor bir iştir otomobil alımı. Sana bol şans umarım en iyiyi en ucuza bulursun.

kesinlikle katılıyorum..
    dediklerinin çoğunu yaptım zaten, sahaya inmek kaldı geriye..
    bu bilgi paylaşımını sağlayan herkese de teşekkür ediyorum..
    sizleri seviyorum :):.

• quote:

Orjinalden alıntı: huso88

senin para ile multijet zor
    bulsanda işine yaramaz o bulduğun multijet
    cıvığı çıkmış olur
    bence sana bi tek clio uyar az tüketir az masraf çıkarır.

en son 16000 yı zorlarım eş dost yardımıyla..
    bilmiyorum hala umutluyum :), yapma bu kadar kesin konuşma..
    güzel günler göreceğiz çocuklar, güneşli günler :)..
  • clio symbol yada HB dizel olabilir 16000 YTL ye
    tabi sen 15000 lik bişey alacaksin ki 600-700 ruhsat maliyeti
    bide sağına soluna baktirican....

ama banada yarım lütfennnn
    max 10000YTL
    honda
    toyota
    hyundai
    .
    .
    .
    yeterki az yaksin
    sattim arabayi, duramiyorum arabasiz üstelik bide hondalarin resimlerini gördükçe üffff
  • Aldıktan sonra gerisini halledilir bi şekilde, yeterki temiz bulunsun..

Senin bütçeyi düşünicek olursam öğrenci olduğumza göre performans fln aramıyoruz demi, önce ekonomi..

o yüzden ford fiesta 1.25 flair diyorum sana dediğin paraya bulabilirsin yanılmıyosam..

crepassio nikli arkaşımız kullanıcısıymış(flair mı ghia mı bilmiyorum), özel mesaj at istersen etraflıca öğrenirsin..
  • 13000
    15000
    şimdi
    16000YTL
    senin bütçe giderek artiyor kredi falan yaz sonu al bi sıfır km. üstelik vergiler, alim satim herşey içinde....
  • Al chevrolet kalos sıfırı 18.000-ytl canavar gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeFactoTurk -- 30 Mayıs 2006; 16:02:06 >
  • arttığı yok aslında ha 15000
    ama mesela 15900 e buldum temiz bi multijet!
    e o kadarınıda amca dayı hallederiz heralde..
  • hondalar çok güzel gözüküyor
    civic 1.4
    civic1.4i
    civic1.4is
    civic1.4ies
    euro civic
    bunlarin arasindaki farklar nelerdir_?
    10000YTL ye kadar hangisi alinabilir_?
    özellikle
    Euro civic neden? "euro"_?
    tabi en önemlisi yakittttt_??????
  • merhaba,
    bende Ford Fiesta 1.4 Fun Sport 16V 100 Bg arabam vallahi arabamdan çok memnunum hiçbir sorunu yok yolda gidişi felan çok harika yani bir hız canavarı 1.2 değilde 1.4 alırsan güzel olur benzin yakışıda güzel ama ben çok gezdiğim için 2.000 YTL gaz sistemi taktırdımmı çok harika oldu çekişindede bi değişme olmadı km'de 110.000 lira yakıyor tavsiye edebilirim güzel arabalar
  • Orjinalden alıntı: lervolerto

km.de şehir içinde ve şehir dışında ne kadar yakiyorsun?
    bizle paylaşırmısın? malum öğrencilik...
    bana da max.10000YTL ye kadar çok çok ekonomik bi otomobil lazim
    ama yaz bitimini bekleyeceğim malum 2. taksitler ödensin....
    kışa doğru fiyatlarda düşer diye tahmin ediyorum.....

Valla hocam şehir içi klima açık 7 litre/100 km şehir dışı4.5lt/100 km yakıyorum ben çok memnunum. tavsiye ederim. uğraşsa insan dizelleri kıskandıracak kadar düşürebilir yakıt tüketimini belki.
  • biraz kesin konuşmuşum cidden ama 16000 e bulursun dizel. fakat sana sorun çıkarabilir. benim sana tavsiyem acele etme piyasayı iyi takip et özzellikle şirketleri iyi izle onlar ellerinden çok ucuza çıkartır arabaları.ayrıca sıkıştıklarında daha bir kaç aylık araçları oldukça ucuza veriyolar. yani bu şekilde iyi bir araç bulabilirsin. umarım gönlünce bir araba olur.

quote:

Orjinalden alıntı: miskinn

quote:

Orjinalden alıntı: huso88

senin para ile multijet zor
    bulsanda işine yaramaz o bulduğun multijet
    cıvığı çıkmış olur
    bence sana bi tek clio uyar az tüketir az masraf çıkarır.

en son 16000 yı zorlarım eş dost yardımıyla..
    bilmiyorum hala umutluyum :), yapma bu kadar kesin konuşma..
    güzel günler göreceğiz çocuklar, güneşli günler :)..

• Sorma ya haklısın bak bu şirket konusunda..
    Karşı komşum bir firmada mühendis, bundan bi 6 ay önce dediğin olay yaşandı, Megane HB ler 15000 e gitti.. O ara bana haber vermişti ama almam imkansızdı o sıralar, ki araba çok temizmiş bahsettiğine göre.. Neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz..
  • Dostum 2. el araba alırken aslında en çok üstünde duracağın şey araba sorun çıkartır mı???

BEn japon arabalarını öneririm.Mesela hondanın motoru ve şansımanı ömürlüktür.Toyota desen bütün olarak sorunsuzdur zaten.Mazda da öledir...

Ben bu 3 japon arabasını öneriorum sana...

çünkü öğrencisin zar zor biriktirdiğin paranla alıcaksın arabanı daha sonra masraf çıkartırsa üzülürsün.Onun için japon arabalarına yönelmelisin..
  • 12-13 e Pejo 206 al
  • benden de bir öneri. şu sıralar bende öğrenci işi birşey düşünüyorum. şuan aklımda honda CRX var. hem performanslı hem ucuz. bu arada yakıt ve parça konusunda hiçbir fikrim yok. istersen sen de bi araştır
  • link de vereyim. en azından fikir sahibi olursun
    http://www.araba.com/266261.html
  • yazık olmuş ama piyasayı dikkatli takip edersen bunun gibi daha pekçok araç bulabilirsin. uzun lafın kısası gördüğün araca direk tutulma önce araştır sonra test et ardından servise göster. bu şirket işinide iyi araştır benim pek çok arkadaşım bu sayede em lüks araçlar aldılar hemde iyi bir yatırım yapmış oldular.

quote:

Orjinalden alıntı: miskinn

Sorma ya haklısın bak bu şirket konusunda..
    Karşı komşum bir firmada mühendis, bundan bi 6 ay önce dediğin olay yaşandı, Megane HB ler 15000 e gitti.. O ara bana haber vermişti ama almam imkansızdı o sıralar, ki araba çok temizmiş bahsettiğine göre.. Neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz..

• hocam senin yerinde olsam bu arabayı 10.000 e alır, bir de sıralı sistem lpg takıp keyfime bakardım.

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2485499
  • quote:

Orjinalden alıntı: _HYPNOTIC_

benden de bir öneri. şu sıralar bende öğrenci işi birşey düşünüyorum. şuan aklımda honda CRX var. hem performanslı hem ucuz. bu arada yakıt ve parça konusunda hiçbir fikrim yok. istersen sen de bi araştır

hocam baştada belirttim performans gibi bi derdim yok..
    gti değil, hdi :)..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.