Bildirim
O pazubantlar Ülkü Ocakları'nın çıktı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Konu başlığı avatar haber linki bu kadar mı ahenkle danseder.. -
Hayrola sıkıntın nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: E_rman
Hayrola sıkıntın nedir?
Derman mı olacan... -
Zoruna giden ne onu merak ettim. -
quote:
Zoruna giden ne onu merak ettim.
İcraat yerine böyle şeylerle uğraşmanız bak mesela şu şehitlerin geldiği günlerde baştakilerin düğün dernek havasında olmasına nazaran ülkü ocakları sokaklara ellerinde bayraklarla inebilir yakıp yıkın demiyorum elinize alın bayrağı şehitler için yürürüyün bu bile yeterli olur umarım anlamışsındır dediğimi..Ayrıca mhpye oy verdim ama parti çok pasif.. -
Biz gerekeni orada yapıyoruz,polis özel harekatın görüşü bellidir bu bize yeter.Sokaklara elinde bayrakla inince bir şey olmuyor.Git tepkini şırnağı cizreyi asker yıktı diye rapor tutan Chp lilere ver. -
quote:
Biz gerekeni orada yapıyoruz,polis özel harekatın görüşü bellidir bu bize yeter.Sokaklara elinde bayrakla inince bir şey olmuyor.Git tepkini şırnağı cizreyi asker yıktı diye rapor tutan Chp lilere ver.
İşte ülkücü aklı yazdığımı bile okumuyor ki.. Tamam arkadaş iyi olda.. -
Vatanı ülkücüler savunsun, bütün zorluğu ülkücüler çeksin ama her hakaretide ülkücüler yesin. Vay be. Ne aşşağılık bir toplum olduk biz ya ? Biraz da akp'liler, chp'liler çıksın sokağa, biraz da onlar gitsin teröristlerle çatışsın. Onlar bu ülkenin vatandaşı değil mi ? -
Onların tek işi AKP ülkeyi batırıyor demek. -
Edit : Yanlış alıntı..quote:
Orijinalden alıntı: Emperor Karl Franz
Vatanı ülkücüler savunsun, bütün zorluğu ülkücüler çeksin ama her hakaretide ülkücüler yesin. Vay be. Ne aşşağılık bir toplum olduk biz ya ? Biraz da akp'liler, chp'liler çıksın sokağa, biraz da onlar gitsin teröristlerle çatışsın. Onlar bu ülkenin vatandaşı değil mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hachiko -- 13 Mayıs 2016; 15:40:55 > -
quote:
Orijinalden alıntı: byabancı
Vatanı ülkücüler savunsun, bütün zorluğu ülkücüler çeksin ama her hakaretide ülkücüler yesin. Vay be. Ne aşşağılık bir toplum olduk biz ya ? Biraz da akp'liler, chp'liler çıksın sokağa, biraz da onlar gitsin teröristlerle çatışsın. Onlar bu ülkenin vatandaşı değil mi ?
TGB sokaklarda. -
-
Biz herkese gereken tepkiyi gösteriyoruz sen hiç merak etme.Devletin pkk'lıları öldürmeye hakkı yoktur diyenlere(Murat Emir Chp Mv.),Selahattin'in elini sıkıp iyi salladık diyenlere (Şafak Pavey),Amerika'da pkk chp ittifakı yapıp ypg ye destek arayanlara (Sezgin Tanrıkulu Chp Mv.).Chp adına söylüyorum Atatürk katildir dersimde katliyam yaptı diyenlere (Sezgin Tanrıkulu Chp Mv.),Apo posteri altında yürüyenlere (Mahmut Tanal Mv.).Kendini dağa kaldırtıp arkadaşlardan selam getirdim diyenlere (Hüseyin Aygün).Hdp barajı geçtiği için şükür pilavı dağıtan Çanakkale belediyesine,Pkk ile mücadele hak ihlalidir diyenlere (Mehmet Bekaroğlu Chp Mv.),Pkk nın yayın organında kck yı savunup öcalana barış mesajı gönderenlere (Ercan Karakaş Chp Mv.),Kendi ülkesini satanlara (Eren Erdem Chp Mv.),pkk'ya siyaset yolu açılmalı diyenlere (Kemal K.),Abd basın sözcüsü ile aynı gün pişti olup ypg terörist değil kendi vatanını savunuyor diyenlere (Kemal K.),Hendekçi arkadaşlar diye seslenenlere (Kemal K.),Kobaniyi kurtarmak için teskere çıkaralım diyenlere (Kemal K.),Yine yeniden kandil sözcüsü ile pişti olup pkk silah bırakamaz diyenlere (Kemal K.) sayın chp'li önce sesin çıksında ondan sonra konuş örtbas etmek için türlü rezillikler yapana kadar biraz adam olun erdemli olun akp neyse sizde aynı haltsınız hiç bir farkınız yok bu akp yi palazlandırıp bugüne getirenlerde sizsiniz.Utanmadan birde bana sataşıyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_rman -- 13 Mayıs 2016; 21:04:30 >
-
Herkesin görüşü bu kadar belli ölümler olduğunda bütün ülkenin üzülmesini kimse beklemesin.
Güvenlik güçlerinin görüşü filan varsa işid in de görüşü var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dreatlord
quote:
Orijinalden alıntı: byabancı
TGB sokaklarda.
TGB'yi herhangi bir partiyle bagdastirman yanlis. Ilkelerini okursan ne sag ne de sol ile baglantisi olmadiklarini anlarsin. Benim bu olusumu cok sevmem de bu yuzden zaten. Turkiye'de TGB gibi olusumlar cogalmali.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X