Şimdi Ara

O nasıl bir gol (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Birde nasıl olsa post sayısı artmıyor onun için bir şey daha söylemek istiyorum izninizle :
    Türkiye'ye gelen başka hangi yabancı futbolcu bu kadar sevinmiştir . Söylüyorum size 98 yılında dünya kupasında Türkiye'den sonra tuttuğumuz takım neydi Romanya . Başka hangi insan bu kadar sevilmiştir . Sadece hayatıyla örnek olması bile yeter . Adamın oteli vardı , romanyanın en zenginlerindendi ama ayrıca türkiye'de fiat tempra'ya binecek kadar mütevaziydi . her türlü konuda tartışırım hagi'yle ilgili . yukarıda sunduklarımda gerçekler dünyanın en iyi 10 numaralarından . en iyi 5 futbolcusundan . ben bunları sallamıyorum dayanağım var inanmazsanız normal karşılarım . kedi uzanamadığı ciğere mırnav dermiş .
    -
    Hagi'ye sormuşlar :
    Son dönemde Fenerbahçeye gideceğiniz dedikodusu var . Gerçek mi :
    " Fener mi? Yaşadığım sürece ASLA! " diyerek resmen FB yöneticilerine o tekliflerinin ardından suratlarını o dediğiniz lama tükürüğünden yollamıştır

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by orgasmico</i>
    <br />rıdvanlasegen i nasıl karşılaştırıyorsunuz anlmıyorum rıdvanın top ayağına yapışırdı ve ii bi dripling kabliyti vardı sergende ise hepsinden var sergeni anca hagi ile karşılaştırabilirsiniz
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    ooohaaa yani sergenle hagiyi kıyaslıyosunuzzz cussss
    biraz da haddimizi bilmek lazım.
  • Ahah bende dumur olmuştum başta
  • Orgasmica en iyi çağını Real 'de demişsin ama şöyle istatistiklere baktığımda GS'de oynadığı dönem en iyi gibi gözüküyor yoksa benim gözüm mü bozuk

hagi real de hiç oynamadı o kadar ii olsa en ii çağında Gs de değil REal Madrid de oynardı dedim nerenizle okuyorsunuz ayrıca bir futbolcuda doğuştan geln kabiliyet diy birşey de varbu anlamda Hagi ile Sergeni karşılaştırabilirsiniz yoksa biri oturmuş at yarışı oynamış diğeri hayatında idman kaçırmamoş bir adam hangisi daha ii oluu herale ,dman kaçırmayan di mi?
  • Senin yaptığın karınca filden büyüktür gibi bir şey . Sergen kabiliyetini göstermeden nasıl süper olduğunu anlıyorsun bende anlamıyorum . Onun yaptığı hareketler normal şeyler Avrupa liglerinde . Sergen'de oraya göre normal bir oyuncu . Ama Türkiye Liginde elbette iyi bir oyuncudur .
    -
    Ayrıca hala Hagi gibi dünyanın en iyi 5 FUTBOLCUSU'ndan birisini nasıl Sergen kıyaslıyorsun sadece gülüyorum yorumda yapmıyorum Bunu ben sölemiyorum tüm Dünya sölüyor . Aman başka kimseye söyleme gülerler adamlar sana
  • onun yaptığı hareketler Avrupa liglerinde çok görüln hareketler değil bunu chelsea lı gallas açıça belirtmişti zaten ayrcıa avrupanın en pahalı defans oyuncularından stam a çalım atmakta her futbolcunun yapabilecği bir iş değil kabiliyetini d çok kereler gösterdi mesela Tugay ın da hayvani bir top tekniğivar Emre ye göre ama bu Emreden daha ii futbolcu olduğunu göstermez benim anlatamadığım bu nasıl örnek versem de anlasan bak şimdi bazı özellikler doğuştan bazı özellikler sonradan çalışarak gelir işte Sergen Hagi Rivaldo Zidane gibi adamlar da bu var Ama nasıl söyeleyeyim mesela bir mkalele de bu yok anlatabildim mi şimdi mkalaele kötü futbolcu mu değil ama potansiyel yok anlatabildim mi
  • Bu arada hata yapmışım 5. futbolcu demiştim . Fifa Hagi'nin bırakmasından sonra kendisi dünyaın 3. futbolcusu seçti . 1-Pele 2-Platini 3-Hagi . Hagi bir idol anlatabildim galiba . Hagi'yle karşılaştırmak için bence Sergen'den çok daha yetenekli futbolcular var . Onları sölesen bir şey demiyecem . Sergen yetenekli oyuncudur ama kabiliyet geliştirilmedikten sonra o oyuncu yeteneksiz olur . Bu kadar basit yetenekler geliştirildikçe kabiliyetli futbolcu olursun . Hafta sonunu at yarışı oynayarak , ferrari'ye binerek başarılı futbolcu olunmaz . Başarılı futbolcu her yönüyle olacaktır . Yazdığım "Her şeyiyle HAGI yazısını" oku anlarsın yaptığın hatayı .
  • bugün yine sergenden bir resital izledik .maşallah diyelim nazaar değmesimn
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.