Şimdi Ara

O kadar boşuna hevesleniyorsunuz ki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baskanlik gelecek bir daha ki seçimde yine akp seçilecek krizde çıksa başkentin ortasında her ay bombalar da patlasa her ay 100 askerde ölse dolar 6 lirada olsa Türkiye suriye yede dönse bu listeyi uzatabilir yine yine akp seçilecek akp olmasa farklı bir isimle akp tabanindan vekillerinin olduğu başka bir parti seçilecek

Hiç bir şey düzelmeyecek inanmıyorum duzelecegine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bulgaristanda evim ve vadandaşlığım var hatta iş bile ayarlarım türkiyede en olası bir savaşta krizde bavulumu toplar annemi alıp giderim. Bu ülkeye yatırım yapılmaz . Gemiyi en son kaptanlar terkeder derler ben sandala atlayıp gideceklerdenim çünkü kaptan çoktan helikopterine atlayıp İsviçrede alacak soluğu .
  • He la he he.

• Adam haklı

• uzun adam reis 2023 osmanlı eyy batı amerigan oyunları yavudi ajanları hülogggg
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emma-Watson

Baskanlik gelecek bir daha ki seçimde yine akp seçilecek krizde çıksa başkentin ortasında her ay bombalar da patlasa her ay 100 askerde ölse dolar 6 lirada olsa Türkiye suriye yede dönse bu listeyi uzatabilir yine yine akp seçilecek akp olmasa farklı bir isimle akp tabanindan vekillerinin olduğu başka bir parti seçilecek

Hiç bir şey düzelmeyecek inanmıyorum duzelecegine

Sen böyle düşünürsen, ben böyle düşünürsem, başkaları böyle düşünürse tabi ki AKP seçilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değirmenin suyu bitti bitiyor. Tükürük ile mi döndürecekler? Asgari ücretle millet sadece ev kirası verebilir duruma geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha ne olacaktı , Dış Mihraklar hep ülkemize saldırıyor , Reis'e sahip çıkacağız , inadına reis , acımızdan ölsekte Reisimiz saraylarda yaşasın , diyanet işleri başkanımız mercedes'e binsin biz kızılcık şerbeti içtik deriz.Yırtık pantolonda moda zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgora -- 25 Kasım 2016; 12:51:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgora

Daha ne olacaktı , Dış Mihraklar hep ülkemize saldırıyor , Reis'e sahip çıkacağız , inadına reis , acımızdan ölsekte Reisimiz saraylarda yaşasın , diyanet işleri başkanımız mercedes'e binsin biz kızılcık şerbeti içtik deriz.Yırtık pantolonda moda zaten.

Aynen dötümde donum yok ama olsun reis 3.kopru yaptı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eksi sözlükte biri yazmış benimde kafama yattı. ben atatürkçüyüm ama oyum akpeye çünkü bundan sonra kim gelirse ülkenin bu boktan hali onun üzerine kalacak enkaz değil daha beter bir şey tüm iller 10 şiddetinde sallansa 1 2 yılda yaraları sarardık ticaret devam ederdi dış ülkeler yardım yapardı tamam belki arada incil değıtırdılar ama yalanda da olsa yardım ederdiler şimdi ölsek tüm dünya göbek atar
  • Umudunuzu kesmeyin beyler lütfen.
    Herkes böyle düşünürse,özellikle de ülkenin
    Genç kesimi biz bittik demektir. Umudunuzu kaybetmeyin. Bu devran elbet döner.
    Sultan süleymana kalmadı bunlara kalmayacak.

• Bulgaristanda evim ve vadandaşlığım var hatta iş bile ayarlarım türkiyede en olası bir savaşta krizde bavulumu toplar annemi alıp giderim. Bu ülkeye yatırım yapılmaz . Gemiyi en son kaptanlar terkeder derler ben sandala atlayıp gideceklerdenim çünkü kaptan çoktan helikopterine atlayıp İsviçrede alacak soluğu .

• Haklı çıkmışım
  • 2 dönem.asıl şenlik parmaktan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrelll

eksi sözlükte biri yazmış benimde kafama yattı. ben atatürkçüyüm ama oyum akpeye çünkü bundan sonra kim gelirse ülkenin bu boktan hali onun üzerine kalacak enkaz değil daha beter bir şey tüm iller 10 şiddetinde sallansa 1 2 yılda yaraları sarardık ticaret devam ederdi dış ülkeler yardım yapardı tamam belki arada incil değıtırdılar ama yalanda da olsa yardım ederdiler şimdi ölsek tüm dünya göbek atar
    ekşisözlük :)
  • redwolf0 kullanıcısına yanıt
    Güle güle 👋👋👋

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.