Şimdi Ara

O GEÇEN ARABANIN MARKASI NEDİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçek mi bilemiyorum ama gerçekse yorum yok... :D
    http://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=104515269564918&ref=mf

• Corvette C6 Z06 googla Corvette C6 Z06 fly-by yazarsanız çıkar aynı video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknofobi -- 27 Temmuz 2010; 22:26:39 >
  • saol hocam güzel makinaymış
  • videonun ilk üç saniyesinden sonrası teferruat Zaten iki saniye sürmüyor one geçiş öle
  • Almanya'nın hız limiti olmayan "Autobahn"ları mı oluyor buralar?

Sollayan aracın içine şeytan kaçmış :) Radarlar da fayda etmez tahminimce. Her cihazın bir kapasitesi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknofobi

Corvette C6 Z06 googla Corvette C6 Z06 fly-by yazarsanız çıkar aynı video

vallahi corvette e bende benzettim zaten anca benzetiriz gormek pek mumkun olmuyor.
  • aston martin e benziyor corvette olsa yuvarlak stoplar belli olurdu
  • Evet, geçende ben de izledim Aston Martin DB9 gibi geldi.
  • Aynı oLay Aksaray yolunda başıma geldi : ) Hızım 160 ve yanımdan öyle bir geçtiki bmw ile mercedes bu video dan daha hızLıydılar : )
  • oha diyorum başka da birşey diyemiyorum insanların hayatı bu kadar ucuz mu isterse dünyanın en güvenli aracı olsun o aracın içinden sağ çıkma ihtimali nedir?
  • o video ile oynamışlar hiçbi arabanın o hızda gitmesi mümkün değil dikkatli bakın hemde o adam arabayı o şekilde takip edemez kamerayla
  • sol dikiz aynasında aracın arkadan gelişini görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutech

oha diyorum başka da birşey diyemiyorum insanların hayatı bu kadar ucuz mu isterse dünyanın en güvenli aracı olsun o aracın içinden sağ çıkma ihtimali nedir?

0
  • quote:

Orijinalden alıntı: StranqeRz

o video ile oynamışlar hiçbi arabanın o hızda gitmesi mümkün değil dikkatli bakın hemde o adam arabayı o şekilde takip edemez kamerayla

Video da oynama olduğunu zannetmiyorum.
  • Aston Martin gibi arka stoplardan.
  • quote:

o video ile oynamışlar hiçbi arabanın o hızda gitmesi mümkün değil dikkatli bakın hemde o adam arabayı o şekilde takip edemez kamerayla

Oynama falan yok videodan yavaş bile geliyor bana Birkerede gerçekği ile karşılaşsan bu ne dersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brujeria35

quote:

Oynama falan yok videodan yavaş bile geliyor bana Birkerede gerçekği ile karşılaşsan bu ne dersin

220yle giderken başka bir arabanın yanından gecip gitmesi senden arabanın markasını dahi göremediğin bir durumla karşılaşırsan o zaman anlarsın Türkiye'de imkansız ama Almanya ,İtalya bu otobanlar 5 şerit sanırım her şeritin kendine göre hızı var 300 de gitsen serbest yani

• Bence bişey geçmedi ordan
    Şaka maka aston martin havası var araçta
  • Aston Martin Gibime geldi. sanırım eleman 300-320 yle filan gidiyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.