Şimdi Ara

O en büyük Türk (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
7
Favori
16.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
600 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aslanoto

    Kabirde dinin ne İslam milletin ne İbrahim milletindenim diyen kurtulacak, Dünyada iken Türk bayındır boyundan yetiştim fakat bütün ırklar ve boylar milleti İbrahim dahilindedir zikredilmez aslolan ahiretdir, Yahudiler Museviler de maddi olarak İbrahim soyundan yetişti ama manevi olarak reddettiler ibrahimi çünkü İslam'ı red ettiler

    Alıntıları Göster

    Tamam o zaman en azından dünyada yetiştiğin boya ihanet etme.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Locaste Siarnaq kullanıcısına yanıt
    Her gün sabah akşam biri, birşey herhangi birşey için methiyeler sıralanıyorsa, o inançdır. Hamd (övgü) yalnızca allaha aittir. Fatiha süresinin ilk ayeti.

    Mustafa kemalden Allah razı olsun.
  • aslanoto A kullanıcısına yanıt

    Hocam sen hiç Kur'an, hadis, tefsir kitapları okudun mu yoksa hep sohbet mi dinledin?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackEagle03

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Önemli olan adalet ile yönetilmek bunu senin milletin yapar ötekinin milleti yapar o farketmez milletinden olup sana zulüm ediyorsa bırak zenci yönetsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Irkçı Amerikayı bile zenci yönettide burda biz halen çok geri şeyler konuşuyoruz Allah her ırka eşitlik vermiştir, müslüman olmayanın Türkden sayılmadığı konuşuluyor dünyada

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aslanoto

    Önemli olan adalet ile yönetilmek bunu senin milletin yapar ötekinin milleti yapar o farketmez milletinden olup sana zulüm ediyorsa bırak zenci yönetsin

    Alıntıları Göster
    Sen hiç sömürge himayesi altinda yasayan toplumları arastirdinmi? Bu nasil bir cehalet arkadasim? Zenci yonetsinmis, e git o zaman zimbabweye guzel tatmin olursun yonetimlerinden.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hapocod kullanıcısına yanıt
    Kendi ülkesinde kendi milletinden kuklalar tarafından sömürge yönetilenlenler çok ülke var Mısır'da Enver Sedat, ırakda baas partisi Saddam, Suudi Arabistan'da suud ailesi Suriye'de Esad ailesi Türkiye de de benzeri oldu taaki cumhurbaşkanı millet tarafından seçilen kadar bu sömürü devam etti biz Erdoğan döneminde sömürü zincirlerini gevşettik kırdık öz vatanında gariptin öz vatanında parya diye inim inim inliyordu Türk milleti

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslanoto A kullanıcısına yanıt

    Her ırkın şunun bunun ne olduğu önemli değil. Biz birbirimize güvenmek zorundayız. En iyi anlaşabildiğin insanlarsa kendi kültüründen , kendi dilinden olan kişilerdir. Biz elin Arabıyla oturup konuşamıyoruz. Dolayısıyla bizim kültürümüzle onlarınkinin, bizim duygularımızla onlarınkinin alakası bile yok.


    Biz en iyi anlaştığımız, kendimiz gibi düşünen insanlarla güç birliği yaparak yükseliriz. Bu da bizim milletimiz oluyor. Fakat kendi milletimizi bir kenra koyup arap çıkarları için mücadele ederseniz kendi toplumunuzda çatlaklara neden olursunuz. Bu ülkede insanlar Araplar için ölmek istemez fakat ülkesinin toprağı için her türlü mücadeleyi verir. Ümmet dediğiniz olgu yıllar önce arap ihanetiyle çöktü keza bu ülkenin doğusunda yaşananlarda ortada. Dolayısıyla kendi milletimizden olmayan insanlara iki kat kuşku ile bakmaktan doğal birşey olamaz.





  • aslanoto A kullanıcısına yanıt

    Şu an Suriye'deki sünnilerin belki yüzde 70i vatansız helot haline geldi. Desteklediğiniz iç savaş sayesinde Suriye tamamen alevi, şii bir ülkeye dönüştü. Sünnilere etnik temizlik yapıldı ülkede. Hepsi vatansız, ülkesiz olarak çevre ülkelerin başına bela oldu.


    Emin ol Esad siz olmasaydınız bu kadar büyük başarı elde edemezdi. Herifler milyonlarca suriyeliyi kalıcı olarak bizim başımıza bela ettiler.

  • Periah kullanıcısına yanıt
    Stratejik ortak Katar, Pakistan ve benzerleri millet olarak bizdendir kimi Urdu kimi Arap kimi acem vs vs olabilir, Rusya bile para yatırımı yapın ortak üretelim çok ürünü S400 S500 ortaklığa davet ediyor belki olacağız olmalıyız üretimin tamamını yspamadıklarımızın ortağı olmalıyız hazıra konmamalıyız hazıra dağ dayanmaz yani para dayanmaz, böyle çevresel ortaklıklarda bulunabiliriz bu da diğer milletlere saygıyı gerektirir, dünyanın her yerinde Türkiye çıkarlarının lehindede aleyhindede insanlar her millet içinde var milletler tek görüşe sahip değil Amerika tek kutup dünyada Türkiye ayrı kutup olmuştur çünkü çevremiz huzur içinde yaşamıyor hemde içerde terörü destekleyerek tehdit oluşturuyordu bunları tel kutup ve ortakları yaptı, şimdi bize düşen büyümek ve çevremizi huzura kavuşturmaktır İslam harici dinlere inananlarda aynı huzuru yaşayacak itici güç İslam bu büyük değer bu uğurda çoğu Müslüman çok zorluğu aşmaya çok çalışmaya hazır Amerika içindeki müslüman kardeşlerimiz bile bizi destekliyor Dünya İslam Birliği oluştu bunu bozmanın hem Türk milleti müslüman ve çevre ülkeler ve diğer dindeki ve müslüman insanlara zararı çok olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 3 Aralık 2020; 22:44:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Filistin'de ne olduysa Suriye'de o oldu siyon imparatorluğu yolunda İsrail için yapılıyor Amerika nın yaptıkları daiş pkk vs kukla taşeron örgütler ilerde görevini bitirip siyon imparatorluğu na zemin hazırlıyor buna mani oluyoruz karşı duruyoruz nereli olursa olsun insanları barındırdık doğru olanı yaptık yarı ülkelerinde güveni tesis ettiğimizde dönebilirler, bu mağdurları yerinden biz etmedik, Suriyeli veya nereli olursa olsun bu insanlar Türkiye birliğinin ferdidir Osmanlı'dan bölünen sınırları red ediyoruz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslanoto A kullanıcısına yanıt

    İslam dediğin şey batıl inancdir. Biz duygularla hareket edemeyiz.


    Nese sen birşey savunuyorsan İslami fakan geç önümüze reel başarı koy. Bende öyle yapayım kim başarılıydı o yönetsin. Başarısız olanda defolup gitsin. Islanmış laiklikmis çok önemli değil sadece başarı obemlidir. Bu ülkeyi ekonomik olarak kalkindirirsanis durun basaramazsanuz çekin gidin.


    20 yıl oldu hala 19. Sıradayız g20de 20 yılda 1 adım ileri gidememiş ülke. İslami falsn gecinde sapkanizi önünüze koyup geçmiş yönetimlerden neden 1 adım ileri atamadık onu düşünün. Başarısız olursanız da bize burda duygusal masallar anlatmadan onurunuzla gidin biraz da başkası denesin.


    Çünkü ağlamak hiç kimseye yakışmıyor. İslam umrumda değil, laiklikde umrumda değil. Biz uzlasacagiz , orta yolu bulacağız ve başarıya göre yönetim seçeceğiz. Suriye batakligi gibi veya son 3 yılda bu ülkeye verdiğiniz ekonomik zarar gibi şeylerin bedelini ağlamadan ödeyeceksiniz. Demokrasiye saygı göstereceksiniz. Yerinize gelenlerde başarısız olursa onlarda defolup gider sizde gekecek seçimlerde yeni insanlarla yeniden başarıyı denersinuz.


    Bu ülkenin duygusal saçmalıklara ayıracak zamanı ve enerjisi kalmadı. Benim umrumda bile değil İslam veya Atatürkçülük . Benim umrumda olan tek şey başarı ve bu ülkeye refah gelmesi. İnsanların laik olsun dindar olsun bir yzlasma altında birleşerek herkesin nefes aldığı bir ülke kurması. İnsanların ve ideolojilerin koltuklara yapışmaması.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • aslanoto A kullanıcısına yanıt

    Suriye de ne oldu biliyor musun ? Başarısız oldunuz ve bu ülkenin milyarlarini batirdiniz. Beceremediniz. Yenildinuz. Milyonlarca sunniyi vatansız helot hale getirdiniz.


    Erkek adama burada yaptığın gibi utanmadan ağlamak yakışmaz. Başarısızlığın bedelini ustlenin , ağlamayın, zorlamayın. Bu ülkenin ağlayan kişilere ihtiyacı yok. Siyonistlere yeniliyorsaniz bu sizin acizlik ve beceriksizliginizdir. Bunun çözümü ağlamak değil bedel odemektir.


    Bu ülkenin basarisizlara tahammülü yoktur. Ağlayarak kendinizi daha da küçük dusurmeyin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Dini karıştırmayacak çıkar penceresinden bakarsak Türkiye kendi çıkarları için böyle atak siyaset yapmaya devam etmeli, Amerika bizim ve ortagoğu ülkelerinin çıkarını değil kendi çıkarını sağlıyor Suudi Arabistan a zorla 200 milyar dolarlık silah sattığını hatırla almazsan koltuk gider demişti o silahlarla siyon terör devleti İsrail'e hizmet etmeyi de emretti siyon birliği içinde bölge ülkelerini birleştiriyor, buna karşı Katar Pakistan Libya dünde Mısır vardı bu gün darbecisi siyon safında , çıkarlarımız farklı , farklı kutup olduk dahası zorunda kaldık çünkü 50 yıldır asala pkk terör yoluyla darbe aldık artık bunları aştık , bu coğrafyada yaşıyosan huzuru Türkiye birliği sağlayacak milletin dinin ne olursa olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 3 Aralık 2020; 22:57:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslanoto A kullanıcısına yanıt

    Ekonomi çökmek üzere. Ekonomisi çöken bir ulus hiçbir alanda mücadele edemez.


    Damadın ekonomiye verdiği hasar çok büyük boyutta. Doğu akdenizde adeta tek başınıza kalmamiz diplomatik bir acziyet gösteriyor.


    Ekonomi çökerse bedelini içte ve dışta hepimiz oderuliz.


    Herkese kafa tutmak aptalca bir politikadır. Önemli olan rakipleri mümkün olduğunca bir araya getirmeden ve karşı da mümkün olduğunca az ülkeyle mücadele ederek çıkarlarını adım adım ileri taşımaktır.


    Dediğim Siyonistler şunlar bunlar kısacası mazeretleri biz umrumda bile değil. Hiçbirimiz in umrunda da olmamalı. Bize ekonomi , siyaset , dış politika kısacası her alan reel olarak başarı sunuyorsaniz. Refah artıyor ve prestijimiz yükseliyordu eyvallah. Ama bunlar olmuyorsa sakın ama sakın ağlayarak edebiyat yapmayın arkadasim.


    Hepimiz ulkecek takip ediyoruz. Seçim günü kim başarılı olacak diye düşünürsem ona oy atacağım. Şu an ekonominin fecaat durumu geleceğe dair umutlarımı karartıyor ve bunu hükümet duzeltmezse bahane kabul etmeyeceğim. Sana da aynısını tavsiye ederim. Duygularımızla değil basarilara , reel başarıya oy verirsek bu ülkenin hayrına hareket etmiş oluruz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bizim yenildiğimiz yok Suriye'de Dünya savaşı oldu bütün dünyadan gelip saldırdılar tıpkı Çanakkale'de bize saldırdıkları gibi , Suriye'de ve her yerde huzur ve barış dan yana bölge hakları ve Türkiye çıkarları çerçevesinde yapılacakları yapmalıyız onun için güçlü olmalıyız Türkiye'de yaşayıp siyonu desteklemekle barış gelmez

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslanlı yolda 24 adet aslan bulunur. Aslanlar 24 adet Türk Oğuz boyunu simgeliyor.



    Senin gibi fatih tezcancı çakma millyetçiler bilmez.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surpentor -- 3 Aralık 2020; 23:9:30 >
  • Anadolu'da son 400 yıllık tarihde gelmiş geçmiş en başarılı hğkümetler dönemi Erdoğan döneminde oldu bu başarılar siyonu rahatsız etti sizi niye rahatsız ediyor, bu güne kadar olmayan silah üretimlerimiz den ihtiyacı olan vatandaşına maaş vermesine kadar ilkler yapıldı virüs salgını tüm dünyayı zora soktu sadece Türkiye'de değil

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.