Şimdi Ara

o degil de evlenilecek kiz bulamayacagiz galiba... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
354
Cevap
13
Favori
15.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Last Later

vallahi ben tüm çıktığım (6) kızlarla yattım, benimkilerle evlenmeyin. evlenmeyeceğim için problem yok, yatışa devam.

Guldurdun lan anten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki eli yüzü düzgün herşeyiyle tam kafana uyan dopdoğru bir kız buldun fakat herşey iyi hoş iken sadece siyasi, kültürel ve mezhep konusunda farklılık varsa ne yaparsın ?
  • ayıp ayıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarafsız Bakış

Allah'a şükür şu ana kadar hiç bir kıza el sürmedim.Umarım yüce Allah'ım karşıma da gönlüme göre birini çıkarır.

Kızlar fırlama erkek sever her ne kadar öyle degil deselerde bu boyle

O yüzden gençliğini yasa bence

• quote:

Orijinalden alıntı: BossPower

Yok mu fikriniz arkadaslar

arkdaşım az modern olun.kızın cinselliği yok mu verecek alacka böyle öğrenecek arkdaaşalr araısnda birbirne girmeceler felan bunalr samimiyetten ileri gelir.zaten kafada bitiyor olay. ellenmişmöiş elleyecekelr tabi.kızlar erkekler birbirini tanıyor.pratik yapıyorlar.derslerine iyi çalışıyorlar.meslea japonyada gelinin bakireliğini damdıon en yakın arkadaşı bozar.damt böyle dandik dundik işlerle uğraşmasın diye.admalar ne modern dimi

• Arkadaslar sadece muhabbet ediyoruz, forumda yani sanal ortamda ne kadar ciddi ve kesin konusabiliriz ki, ben sadece rahatca sohbet edelim muhabbet konumuz olsun dedim.

(Cok ciddiye alip,japonyada soyle boyle, yok kendi bacina yapsalar vs sacmalamaya calisan ergen ve heyecanli uye arkadaslarima ithafen)

• quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

aynısını anana bacına yapsalar

ulan amma guldum ya :D

• Gerçekten hala böyle düşünen erkekler var mı? İlk olmak bu kadar önemli mi? Bu tür zihniyetli insanları esefle kınıyorum. Hatta evli olmadığı bir bayanla birlikte olurken bir yandan da böyle bir düşünceyi savunan, kendi içinde ikilem yaşayan insanlara inanamıyorum. Eee o zaman onlar da evlilik dışı ilişki yaşamasınlar kardeşim, madem bekarete bu kadar önem veriyorlar. Yoo ama olur mu? Kendileri yapsın, onlara birşey olmaz. Olsa olsa ellerinin kiri olur, tecrübe olur. Aaa bir de olsa olsa "Issız Adam" olur. Ya da 35 yılda 12.775 kadınla yattığı ileri sürülen Warren Beatty gibi haber olurlar, çok ulvi bir iş yapmışcasına. İş kadın kısmına gelince "ikinci el" olur, namuzsuz olur, motor olur, yosma olur.

Yahu milenyum çağında yaşıyoruz. Artık bunları aşmalıyız. Bekaret iki bacak arasında değil, beyindedir. Nasıl ki namus dediğimiz kavram soyutsa, kimin namuslu kimin namussuz olduğunun belirlenmesi de ancak soyut bir şekilde ölçülür. Küçücük bir deri parçasıyla değil..

NOT: 15 senedir evliyim pis abazalar elinizle devam edin aşkınıza

• quote:

Orijinalden alıntı: BossPower

Arkadaslar sadece muhabbet ediyoruz, forumda yani sanal ortamda ne kadar ciddi ve kesin konusabiliriz ki, ben sadece rahatca sohbet edelim muhabbet konumuz olsun dedim.

(Cok ciddiye alip,japonyada soyle boyle, yok kendi bacina yapsalar vs sacmalamaya calisan ergen ve heyecanli uye arkadaslarima ithafen)

aha bana laf gelmiş.öncelikle teşekkür ederim. bu gün 2. laf yiyişim oldu,ilki forum dışında idi.hani bacak arasında değildi namus neden japonya örneğine taktınız?ben makarasına takılıyorum okadarda muhahah koydum ki anlaşılsın ,yok arkadaş.sözde modernciler basmış burayı.geniş derlerya istediğiniz kadar ondan,burda yuakrdaki alıntıya itaf yoktur, olun beni bağlamaz.isterseniz eşiniz 100 kişi ile cinsel ilişki yaşadıkdan sorna evlensin sizinle.beni bağlamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Ben bunu bilir bunu soylerim "bir erkek evlenecegi gune kadar iliskiye girmemis ise aynisini kizdanda beklemesi en dogal hakki ve dogrusuda budur zaten zira kizlar icinde aynisi gecerli." siz sabredin bekleyin allah gonlunuze gore birini cikarir karsiniza insallah.

bende böyle düşünüyorum ve hayatıma uyuguluyorum,geçri çokda kız düşürebilecke bi insan değilim zorunlu bi durum ayrıca,ama gel görki böyle düşündüğüm için yobazım
  • bakıyorsun kızlara bugün biriyle çıkıyor onu çok seviyorum filan diyor 1 hafta geçmiş bir başkasının kolunda böyle tiplerle mi evleneceğiz...
  • eğer bakire kocasına saygılı yemek yapmayı bilen ev işlerinden anlıyan çalışmıyan karı istiyorsan köyden bulucaksın yok ben çok güzel makyaj güzeli yemekden anlamıyan temizlikden anlamiyan yalama bi karı istiyorum diyorsan hergün önünden 1 tane geçiyordur kestir gözüne birini yapıştırrrrrrrr
  • Peygamberlik iddia edermiş. Şakanıza dikkat edin biraz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1n4n

eğer bakire kocasına saygılı yemek yapmayı bilen ev işlerinden anlıyan çalışmıyan karı istiyorsan köyden bulucaksın yok ben çok güzel makyaj güzeli yemekden anlamıyan temizlikden anlamiyan yalama bi karı istiyorum diyorsan hergün önünden 1 tane geçiyordur kestir gözüne birini yapıştırrrrrrrr

oha karı ne be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

bakıyorsun kızlara bugün biriyle çıkıyor onu çok seviyorum filan diyor 1 hafta geçmiş bir başkasının kolunda böyle tiplerle mi evleneceğiz...

biz türk erkeleri nedense motorellalara aşık oluruz.dış görünüşü bize,aslında bacak aramıza, hitap eder.sonrada anlamsız ahalr çeker videoalr yapar üzülürüz.istediğiniz tarzd yaşan kızlar var.sadece görmüyorsunuz diğerleri kadar.
  • lan biz buldukta ne oldu ailesi olmaz dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

eğer bakire kocasına saygılı yemek yapmayı bilen ev işlerinden anlıyan çalışmıyan karı istiyorsan köyden bulucaksın yok ben çok güzel makyaj güzeli yemekden anlamıyan temizlikden anlamiyan yalama bi karı istiyorum diyorsan hergün önünden 1 tane geçiyordur kestir gözüne birini yapıştırrrrrrrr

oha karı ne be

hani biz türk üz ya hani bir barbarız ya hani biz hayvanız ya dünyanın gözünde, düzeni değiştirmiyim aynen devam ediyim dedim yanlış yaptım galiba :P

• artık topluma böyle empoze edildi bazı şeyler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

oha karı ne be

hani biz türk üz ya hani bir barbarız ya hani biz hayvanız ya dünyanın gözünde, düzeni değiştirmiyim aynen devam ediyim dedim yanlış yaptım galiba :P

burda barbarlık değil modernlik ve yobazlığı koyacaktın.ilk cbsli yazımın herhalde.geçer çeşitli csb konuarını oku

• Niye la sen mikişirken iyi de kız yapıncamı kötü
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.