Şimdi Ara

o degil de evlenilecek kiz bulamayacagiz galiba... (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
13
Favori
15.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lackhite

Ben anlamıyorum bazıları nasıl bu kadar geniş olabiliyor? Evleneceğin kişinin başkasıyla yatmış olmasını nasıl normal karşılıyosun yahu

Kızına göre değişir de geçmişe fazla takılmamak lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • önceden birşey yaşamamış kız bulmak inanılmaz zor. kızların çoğu yatak hayatı yaşıyor artık çıktığı erkeklerle. ha bekarete dikkat ediyorlar, yani kız bakire ama herşey yaşamış oluyor. davul patlamamış ama tokmağın değmediği yer kalmamış olayı. tut ki bekaret gitti, diktiriyorlar artık

ve yine birçoğu aldatıyor, aldatmayı normal görüyorlar. hatta çok rahat aldatıyor, gizleme ihtiyacı hissetmiyor. yakalarsa yakalasın napim mantığıyla aldatıyorlar.

ben de bir defa sevgilimden boynuz yedim, telefonda mesajlarını yakaladım, hiç istifini bozmadı, evet yaptım napacan canımımı alacan dedi, neredeyse beni suçlayacaktı. yavuz hırsız ev sahibini bastırır gibi
  • Evlenecek kız demişsiniz de ortada kız yok ki ! Bu devirde evlenen gavattır sektir edin evliliği keyfinize bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustalation -- 30 Ekim 2016; 23:10:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi bitmediniz, sanki araba alıyor biri de yazmış ikinci el temiz falan diye.

Kimse bana bakmayacak kadar cirkinim diye itiraf edin hadi. Yok evlenmeden olmazmış bilmem neymiş hepinizin içini biliyorum ulan.

• evlenilecek kızı geç piyasa da adam kaldı mı ki? Kızlar ne mohsa erkekler de aynı mok. İkisi birbirini perişan ediyor arada işte olan bize oluyor. Kızlar kendilerini aşmışlar lise çağında bir kız erkek arkadaşı ile yaşadığı şeyleri video çekmesine izin veriyor aradan biraz zaman geçiyor video karşısına tehdit olarak çıkıyor ya da başkalarında görüyor..

Ailesinden yana sorun olacağını düşünen biraz pişman oluyor, umursamayan hiç umursamıyor. Toplumun özü bozulmuş böyle de devam eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

erkeğin ilişkiye girmesiyle kadının ilişkiye girmesi aynı şey değildir bunu anlayamadınız bir türlü

kusura bakmada bu kanıya nasıl vardın? islami kurallara göre mi yoksa türk örf ve adetlerine göre mi?

Genel tanı bu şekilde.Bir erkeğin aldatmasiyla ,kadının aldatması nasıl bir değilse buda böyledir

• quote:

quote:

quote:

erkeğin ilişkiye girmesiyle kadının ilişkiye girmesi aynı şey değildir bunu anlayamadınız bir türlü

kusura bakmada bu kanıya nasıl vardın? islami kurallara göre mi yoksa türk örf ve adetlerine göre mi?

Genel tanı bu şekilde.Bir erkeğin aldatmasiyla ,kadının aldatması nasıl bir değilse buda böyledir

erkeklerin uçkuruna sahip çıkamamasından dolayı yaptığı işi meşrulaştırmasından başka bir şey değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

erkeklerin uçkuruna sahip çıkamamasından dolayı yaptığı işi meşrulaştırmasından başka bir şey değil.

Ne derseniz deyin ama öyle bir genel kanı var.Bu sadece Türkiye de değil hemen hemen Dünya genelinde böyle.Aslında dikkatli düşünürseniz çok mantıklı

• Bulunurda biz bulabilir miyiz

• Ülkenin ekonomik durumu da çok iyi değil boşverin.

• Kiz bulunmuyordu simdi o bitmedi bide ekonomik buhran var ulkede bu seferde parasizliktan evlenilemeyecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evlenmek için 50 bin tl lazım en azından.Siz önce parayı bulunda evlenmeyi sonra düşünün gençler.Okullar bitti işler paralar hazır da evlenmesi kaldı

• Evlenilecek kız ne arar bu devirde?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aynı şey olduğunu anlayamayanlar var hala desek daha doğru olacak, o anlayamayan cahil kesimlerin hali de ortada. 4 yıl geçmiş hala aynı fikirdeysen senin için üzüldüm.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.