Bildirim
O/c ile bu değerler normal midir?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
cpuyu tam yüke bindirip öyle bakmak lazım sıcaklıklara
tam yükteyse sıcaklıklar normal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PLAYEREG -- 5 Mayıs 2013; 21:01:07 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: PLAYEREG
cpuyu tam yüke bindirip öyle bakmak lazım sıcaklıklara
tam yükteyse sıcaklıklar normal
Tam yükte.
_____________________________ -
Buz gibi
_____________________________ İmzam kural dışıdır! || Uymam gereken imza kurallarını okumak için tıkladım ama sonra üşendim ve bu mesajı değiştirdim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit
Buz gibi
1200 rpm bilgisayar çalışıyomu diye bakıyorum.
_____________________________ -
-
Evet ya rpm az olunca bilgisayar yanıyor mu çalışıyor mu beli değil
_____________________________ İmzam kural dışıdır! || Uymam gereken imza kurallarını okumak için tıkladım ama sonra üşendim ve bu mesajı değiştirdim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ağır Roman

Arada 35 altına düşüyor. Sizce nasıl?
hocam bu program çekirdek sıcaklığını ölçüyor diye biliyorum aida64 veya speedfandan bakmanızı tavsiye ederim_____________________________ Bazen insanların bensiz daha mutlu olacağını düşünüyorum, etrafında olmamın onlar için pek iyi olmadığını. Onları yıpratıyorum. Mutsuz oluyorlar.. -Rustin Cohle
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler