Şimdi Ara

NZXT H510 Flow Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mevcut kasam imzamda ki Corsair kasa. Ön taraf mesh olmadığı için fan giriş ve çıkışlarının tamamını air flow yönünden güzel fanlarla donatsam da yeterli hava akışı alamadığımı düşünüyorum. Önü mesh olan başlıktaki kasaya geçmeyi düşünüyorum ama kasanın üstünde tek fan yeri var mevcut kasamda ise üst tarafta hem 2 fan yeri var hem de tamamen mesh. Yani H510 Flow’un üst kısım kısmen kapalıyken ön mesh Corsair ise ön kapalı üst mesh. Çok bi değişiklik yaşamayacağım gibi geliyor. Kullanan kullanmayan fark etmez tavsiyeniz nedir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• NZXT H510 Floe fan desteği şu şekilde;

Front:2 x 120mm / 2 x 140mm

Top:1 x 120mm / 1 x 140mm

Rear:1 x 120mm

Üzerinde 2x12cm fan ile geliyor, arka için 12cm tamam ama, öne ve üste fan ilavesi olacak ise 14cm'lik fan takmak iyi olur, bu seferde kasa maliyeti (1.500 TL) ve fan ilave masrafı ile kasanın pek alınası kalmıyor, tabi görsel zevk beğeni işi kasa çok bir şey söylemem zor ama daha iyi alternatif modeller olabilir üzerinde fanı olan vs.

Xpg Defender Pro'ya bakabilirsin 1.750 TL 3x12cm fanla geliyor öne bir tane daha fan eklersen tamam olur gibi mesh panel önü, psu ve ön bölmede toz filtreleri de var, bu tür kasalara da bakabilirsin örnek olarak verdim...

Msi, Coolermaster, Phanteks, Be Quiet, Corsair'in airflow serileri vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 31 Temmuz 2022; 13:58:13 >
  • Phanteks p400a mesh inventusta indirimde 4 fanla geliyor.

• LEON-X kullanıcısına yanıt
    Hocam ayrıntılı cevabınız için teşekkürler. Şu an elimde 3x12 fan var halihazırda kasa ile gelecek fanlarla pek işim yok aslında. 2 adette radyatör üzerinde var. Kasa yanında gelen fanları en fazla radyatörün çift tarafında da fan olması için kullanabilirim.

• HyruleWarrior kullanıcısına yanıt

Fan masrafın olmayacaksa tercih edebilirsin Nzxt'yi üzel kasa sonuç olarak, 14cm fanları sessizlik ve daha fazla performans için önermiştim, duruma göre montaj sonrası da bakılabilir buna.

Anladım hocam evet fan masrafı olmayacak o sebeple mantıklı gelmişti benim de. Bu şekilde değerlendireyim sağolun.

Hocam tekrar konuyu açıyorum ama; Lian Li Lancool 205 Mesh’i keşfettim. Başlıktaki kasaya karşı ikisinin arasında görüşünüz nedir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lancool 205 mesh güzel kasa. Üste 360mm radyatör takılamıyor ilerde yükseltme yapmayı düşünürseniz aklınızda bulunsun.

Benzer fiyatta ve belki daha ucuza olan bu modeller bana daha iyi gibi görünüyor;

Corsair 4000D Airflow ya da Msi Forge 112R Mesh olabilir.

https://www.msi.com/PC-Case/MAG-FORGE-112R

https://www.corsair.com/us/en/Categories/Products/Cases/Mid-Tower-ATX-Cases/4000D-Airflow-Tempered-Glass-Mid-Tower-ATX-Case/p/CC-9011200-WW

Bahsettiğiniz modellere baktım ancak sıvı soğutucumu henüz yeni 240 mm. yaptım o yüzden 360 mm. sıvı soğutucu desteği olan ve önde 3 fanı görsel olarak sunan kasalara bakmıyorum hocam.

Corsair 4000D Airflow önde ve arkada rgb'siz tek fan toplamda iki fan ile geliyor, üst bölüme 240mm sıvı soğutucunu takabilirsin.

NZXT H510 Flow Hk.
    O zaman ön 3 adet rgb kasa fanı olabilir. Ama üstle ilgili uzun ram kısa ram muhabbeti var radyatör kalınlığına göre onu araştırmak lazım. Sağolasın hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.