Şimdi Ara

Nx6800gs iade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Been yakalasşık bir ay önce MSI 6800gs ekran kartı aldım.Fakat içinden kabloları cıkmadı.Aldığım firma kartı datagate'e gönderdi.Ve bir aydır çeşitli mazeretlerle beni oyalıyorlar.Acaba bu kartı geri iade etme hakkım var mı?Ne yapabilirim.

• içinden kabloları çıkmadı diye kartı neden datagate e gönderdiler onu anlamadım?
    aldıktan sonra sanırım bir hafta içinde iade hakkınız var..
  • Ürün ambalajı içinden çıkmayan kabloyu piyasadan 2-3ytl ye temin edebilirdiniz.

Nx6800gs iade

Nx6800gs iade
  • kardeş bn bir sürü vga değiştirdim...hiç.birinin kablosunu kullanmöadım daha.....ama bn sadece vga takıp bench , oyun işi yapıodum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: aligatorX

Arkadaşlar Been yakalasşık bir ay önce MSI 6800gs ekran kartı aldım.Fakat içinden kabloları cıkmadı.Aldığım firma kartı datagate'e gönderdi.Ve bir aydır çeşitli mazeretlerle beni oyalıyorlar.Acaba bu kartı geri iade etme hakkım var mı?Ne yapabilirim.

-----------

Kesin şöyle olmuştur.

Sana satılan ekran kartı daha önce birine satılmıştır. Ve adam o kabloyu takmıştır(Pci-e Güç aparatı) Ve kartı beğenmemiş geri iade etmiştir. Ve karttan güç kablosunu çıkarmıştır ama kablo sistemin içinde unutulmuştur.

İade edilince şöyle bir bakılmıştır tamam denmiştir.

Sonra kart sana satılmıştır.

Bu kadar basit. Kaos Teorisi gibi oldu. (Kelebek etkisi)

• quote:

Orjinalden alıntı: safakhan
    Kesin şöyle olmuştur.

Sana satılan ekran kartı daha önce birine satılmıştır. Ve adam o kabloyu takmıştır(Pci-e Güç aparatı) Ve kartı beğenmemiş geri iade etmiştir. Ve karttan güç kablosunu çıkarmıştır ama kablo sistemin içinde unutulmuştur.

İade edilince şöyle bir bakılmıştır tamam denmiştir.

Sonra kart sana satılmıştır.

Bu kadar basit. Kaos Teorisi gibi oldu. (Kelebek etkisi)

kutusundan güç kablosu zaten çıkmıyor deniliyordu...saçmalık ama mesela bazı hp yazıcıların kutusundan da usb kablosu çıkmıyor,ayrıca alıyorsun..
  • Ekran kartının güç kablosu çıkmak zorunda.
    Printerın usb kablosu, çalışması için zorunlu değil ama ekran kartı için güç kablosu zorunlu bir olay.
    Tüketici hakları hakem heyetine başvurun ya da paranızı geri isteyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK msı 7600gt hdmi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya illa çıkıcak diye bişey mi var?? yeni psu'ların hepsinin içinde bu kablo mevcut.. adam onu düşünüyo.. olmayanda gitsin alsın.. 2-3 ytl'ye varmış zaten..
  • ya adam bir suru para veriyor icinden kablosu cikmiyor ikinci el malzememi aliyor yahu.Kutusunda sifir kart aliyor birde cebinden para mi verilecek.Git kardesim iade et bagir cagir senin hakkin paranla rezilmi olacaksin
  • Eğer 30 iş günü'nü geçti ise sana paranı geri iade etmek zorundalar vermezlerse Tüketici Haklarına git bence
  • 30 iş gününü geçti.Ama sorun galiba datagate'ten kaynaklanıyor.Datagate'tekiler kartı aldıgım magazadaki yetkiliye ,kabloların en geç on gün içinde geleceğini söylemişlerdi.On gün sonra gittim yılbaşından dolayı yoğunluk yaşadıklarını yılbaşından sonra geleceğini soylemişler..(Buna benzer lafları internetteki forumlarda da görmüştüm.Hatta bi ara gigatek'i aramıştım.Onlarda buna benzer birşeyler söylemişti.)Yılbaşından sonra gittim.Bayramdan sonra geleceğini söylemişler..vs vs.Yani yuh artık.Kartı aldığım mağaza benim geçici olarak bi ekran kartı verdi.(X300se)Şu an onu kullanıyorum.Ama artık sabrım iyice taştı.Paramla rezil oluyorum yaa.Konya da zaten bu kabloyu bulamıyorum.Kartı aldığım magazada temin edemiyormuş?
    Nasıl oluyosa artık..
    Artık bu duruma ne denilir siz kara verin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.