Şimdi Ara

Nvidia vs ATI + 7970M Hakkında + Son Önerileriniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Malum biliyorsunuz mevcut canavarımı upgrade yapmak istiyorum, sebebi yeni kampanya ile çok cazip bi fiyata 7970m satılıyor olmaıs..
    Herneyse soracakalrım GTX670M den 500 liralık farkla 7970me geçiş mantıklı mı..
    Fiyat olarak ben hesapladım gayet ucuz ama aklımaa kurcalıyan konlar sunlar:
    1-Optimus vs Enduro da ati kaybediyor ama bundan kime ne optimusun benim için öenmi batarya kullanımı, ama bataryadaken oyun oynucak halim yok sadece sandart hatta powersaving mode da internette gezerek sarjı yaklasık 3 saat gitsin yeter ( su an öyle gidiyor ) zannedersem zaten o modde ekran kartıyla alakası yok hd40mm le alakalı, diğer bakım dan AC deken oyunlarda endura olur olmaz kimin umrunda manuel ben secerim ekran kartını ( şu an uygulamalarda sag tıkladımda istediğim grafik işlemciyle acabiliyorum, aynı sey 7970mvarkende olacaktır heral :S )
    2-nvidia daha sempatik geliyor daha uyumlu gibi ait de hep güçlü olmuştur neyse sunu diyerceğim şimdi nvidia da hersey var 3d vision, pshyx, slı... vs aynı seyleri yapan ati dede var mıdır bence vardır peki kalite farkı var mı .
    Mesela bugün Crysis 2 de sunu farkeetim 3d (steroskopik 3d) oynananbiliyor iç içe modda yaptım 3d gibi göründü 3 d nin kırmızı gatları yoktu ama 3d yayın gibiydi sanırım ekranım 3d olmamasına ragmen gözlükle 3d oynayabileceğim... işte bu atide de olur mu/ kalitesi farkeder mi .... ( yani normal yayını 3 d yapan benim bildiğim ekran kartı çünkü )
    Edit: bu dediğim 3 d oluyor mu, bu tarz oyunlar neler dir var mı baska :D :D

işte böyle normalde 670mden gayet memnunum ama 770min fiyatı cazip ayrıca ssd ve ram fiyatlaıda uygun yeni kampanya da zaten ssd alcaktım o nedenle biraz sıındım keske ekran kartı nvidia oolsaydı ( gtx 680mde +1000 lira ** kim alcak :P)
    7970m i de en fazla gtx670 m kadar yorarım heral ne bileyim hem gelcege yatırım hem iyiisi hem de uygun..vs ...

Sizce ne yapayım + Ati ler daha çok güç yiyor dogrumu :+ kullann varmı 7970m

Orijinalden alıntı: .Kara.

Neden sürekli aynı konudan açıyorsun zaten buna benzer bir konun yokmu?

+1

Orijinalden alıntı: .Kara.

Neden sürekli aynı konudan açıyorsun zaten buna benzer bir konun yokmu?

orası bayagı bi dağıldı ve aklıma yeni gelenlerle toparladım son günler :D :D

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.