Şimdi Ara

Nvidia Tarihine Kısa Bir Bakış:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Levent ve Murat Ağabeylerimizden müthiş bir program daha. Nvidia'nın ilk günlerine yönelik bu güzel videoyu izlemenizi öneririm:)

Eski günler geldi aklıma. Aha TNT Ahhh!

http://www.teknoseyir.com/82385/nvidianin-ilk-yillari-riva-128-tnt-ve-tnt2/

• quote:

Orijinalden alıntı: Foxbat

Levent ve Murat Ağabeylerimizden müthiş bir program daha. Nvidia'nın ilk günlerine yönelik bu güzel videoyu izlemenizi öneririm:)

10. dakikada biryerde "ati kumda oynuyor o sırada.." deyince hafifçe gülümsedim :) Sağda oturan beyfendi de amd ci gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 6 Şubat 2013; 19:37:27 >

• adam yanlız nvidia'yı anlatınca uçuyor sanki askerlik anılarını anlatıyor

• aynen adam bu videolarda hep heyecanlanıyor eski günlere dönüyor napsın
  • Levent Pekcan PC konusunda otorite sayılır. Bu forumun %80'ini sabah kahvaltısında yer, kalan %20'yi de kürdan niyetine kullanır:) Çoğumuz portakal'a "Bugu" derken Levent Ağabey kurşun kalem ucuya hız aşırtma yapardı. o yüzden geçmşi anarken heyecanlanması gayet doğal.

Kendisi aynı zamanda benim hocam sayılır. O beni tanımasa da olsun:) Dark Hardware'den beri kendisini takip ederim. Bence PC konusunda kariyer yapmak isteyen herkes onu takip etmelidir. Burada gençere yol göstermiş oldum böylece. Mahmut Hoca misali vicdanım rahat:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxbat -- 6 Şubat 2013; 22:40:35 >
  • Bence bu donanim paylasim sitelerinde bi DonanimHaber birde TeknoSeyir var. Ben video izlemeyi seven biriyim cogu zaman video bilgilendirici yada ilgimi ceken bir konuysa (ki bu ara donanim oyle) videonun (her manada) kalitesine bakmam. Ama donanim kisminda TeknoSeyir ve DonanimHaber haric hic birini izleyemiyorum yahu. Adamlar olu gibi anlatiyor. Bu yuzden TeknoSeyir ve DonanimHaber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel bir video
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Levent Pekcan PC konusunda otorite sayılır. Bu forumun %80'ini sabah kahvaltısında yer, kalan %20'yi de kürdan niyetine kullanır:) Çoğumuz portakal'a "Bugu" derken Levent Ağabey kurşun kalem ucuya hız aşırtma yapardı. o yüzden geçmşi anarken heyecanlanması gayet doğal.

Kendisi aynı zamanda benim hocam sayılır. O beni tanımasa da olsun:) Dark Hardware'den beri kendisini takip ederim. Bence PC konusunda kariyer yapmak isteyen herkes onu takip etmelidir. Burada gençere yol göstermiş oldum böylece. Mahmut Hoca misali vicdanım rahat:)

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

quote:

Levent ve Murat Ağabeylerimizden müthiş bir program daha. Nvidia'nın ilk günlerine yönelik bu güzel videoyu izlemenizi öneririm:)

10. dakikada biryerde "ati kumda oynuyor o sırada.." deyince hafifçe gülümsedim :) Sağda oturan beyfendi de amd ci gibi duruyor.

nvidia fermi gibi yine ilk seferinde becerememiş diyor tnt kart içinde ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

quote:

quote:

64 bit hüsranına da değinmiş, çok iyi anlatmış.

• sağdaki kel niye çıkıyor programa anlamıyorum. adam hem itici hemde pek fazla bilgi sahibi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

sağdaki kel niye çıkıyor programa anlamıyorum. adam hem itici hemde pek fazla bilgi sahibi değil.

Murat Gamsız mı bir şey bilmiyor????!!!!!!!!

Büyük laf etmeyin;)
  • quote:

Levent Pekcan PC konusunda otorite sayılır. Bu forumun %80'ini sabah kahvaltısında yer, kalan %20'yi de kürdan niyetine kullanır:) Çoğumuz portakal'a "Bugu" derken Levent Ağabey kurşun kalem ucuya hız aşırtma yapardı. o yüzden geçmşi anarken heyecanlanması gayet doğal.

Kendisinin eski videolarını nerden bulabilirim hocam teknoseyirdemi çalışıyor şu an kendisi ? Gerçekten merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Sempozium

quote:

Kendisinin eski videolarını nerden bulabilirim hocam teknoseyirdemi çalışıyor şu an kendisi ? Gerçekten merak ettim

http://www.teknoseyir.com/kategori/tozlu-raflar/

Commodor 64 ve 3dfx ile ilgili videoları özellikle öneririm

• Güzel bir video.

• Tozlu raflardaki tüm videoları izledim neredeyse çok iyi, Levent abi on numaradır
  • Dursun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siteyi bir süredir takip ediyorum güzel Videolar yayınlıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

quote:

quote:

Levent Abi diyorsa doğrudur
    Hakikaten Nvidia her zaman yeni mimariye geçişte bocalar. GTX 400 serisinin karizmasını GTX460 kurtarmıştı. Hele o GTX465 denen ucube bayağı eleştiri konusu olmuştu. Ama Nvidia da bir dönem cidden fırtına gibi esiyormuş. Adamlar 3Dfx efsanesini bile bitirdiler yahu

Ati o dönem ortada öyle takılıp duruyordu. Kimsenin Ati'yi ciddiye aldığı yoktu ama Sonra o Ati gidip milleti kuma gömmeye başladı taa ki ilk HD serisine kadar. Sonrasını da biliyorsunuz. AMD almasaydı Ati kesin batardı.
    Levent Abi yazmıştı daha önce. Nvidia 3Dfx'i aldı ama zamanla 3Dfx'leşti demişti. Haksız da değil. o günlerin devi de şimdiki Nvidia gibi asi çocuktu ve kafasına göre takılırdı. Zaten bu tavrı yokolmasına neden oldu. o bölümü bulursam linkini paylaşacağım.

• Video çok güzel. O zamanlara döndüm. Anlatırken yaşadığı mutlulukta ayrı güzel. İşte donanımhaber de artık bunu göremiyoruz. Bu amatör ruhu. Eskiden Gameshow dergisi için bu söylenirdi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.