Şimdi Ara

Nvidia Shield Tv (Ana Başlık) (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
8.314
Cevap
204
Favori
412.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. PC ve shield aynı internet ağına bağlı olmasına rağmen, ayrıca geforce experience ta aynı hesap açık olmasına rağmen ve geforce experience ayarlarından shield aktarımı açık olmasına rağmen pc yi shield görmüyo. Yardımcı olur musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzaktan kumanda bu ara beni sinir etmeye başladı ya. Sanki her güncellemeden sonra daha kötüye gitti vicdansız. Cihazı ilk açtığım gün resmen kumandanın da tepkimesi ne kadar iyiymiş dediğimi hatırlıyorum sanki ama şu an resmen bunun tersi
  • charnel kullanıcısına yanıt
    Bende hep donmalar oluyordu,bluetooth ile mi alakalı ,evde sinyal kirliliği mi var bilmiyorum ama bende güncellemelerle biraz düzeldi gibi bu durum,ama hala kilitlenmeler oluyor,o durumda cep tel ve oyun kumandası imdada yetişiyor.
  • charnel kullanıcısına yanıt
    Hocam pili zayıflamış olmasın?
  • Ben de cep telefonuna geçicem heralde, oyun kumandasının pil hemen bitiveriyor.

    Pil full gösteriyor, nvidia dan bakınca.
  • Merhaba

    Bende bu üründen satın aldım. Eski oyunlar için(GBA,SNES,PSP...) için hangi emulator tavsiye edersiniz?

    Ayrıca ben cihazın 16gb olan versiyonundan aldım. Ekstra alan için USB Bellek mi USB HDD mi tavsiye edersiniz? Bazı USB Flash belleklerin uyumsuz olduklarını okudum. Eğer USB bellek kullanıyorsanız marka ve modelini söyleyebilirmisiniz?
  • Alsam mı almasam mı diye düşünürken, alet yılbaşından önce 169EU'ydu Amazon'da, şimdi baktım 232EU olmuş...
    Karaköy'de elektrikle çalışan abuk subuk saçma sapan çuvalla Çin çöpü satılırken bu alet Türkiye'de satılmaz anlamıyorum.
  • xnor2001 X kullanıcısına yanıt
    Hocam noel indirimi vardı. Ben de Amazon.com'dan aldım o zaman. Gift card kampanyasıyla falan birleştirdim, controllerla ikisi 200 dolara geldi tam. Eğer tekrar indirime girdiğinde alsam mı diye düşünüyorsanız hiç tereddüt etmeyin derim. Cihaz resmen tüm diğer tv box ve media playerların artı yanlarının birleşimi gibi.
  • kodi son zamanlarda iyice zirvaladi dun gece spmc kurdum aralik 2017 de yeni versiyon gelmis/spmc ye dondum bugun itibariyla
  • scaletti S kullanıcısına yanıt
    Pc de programı silip tekrar kurun dűzeliyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali beyendi A kullanıcısına yanıt
    Benim de kodi dün gece kendi kendine profillerden birini silmişti, neyse ki dosyaları saklamış, otomatik olarak profil adını girince geri yükledi.
  • Selamlar Arkadaşlar;
    Birkaç sorum var da:

    1)
    Bu alet amazon.com üzerinde $179'a satılıyor. Muhtemelen ABD diye tahmin ediyorum. Sipariş etsem Amazon.com da amazon.de gibi gümrük işlerini halleder mi ne dersiniz? Nitekim gümrük filan işleri için $50 küsur para istiyorlar.

    2)
    Bu alet eğer ABD'den gönderilirse, PAL/NTSC filan mevzularında sıkıntı yaşar mıyım?

    3)
    Bu alet eğer ABD'den gönderilirse, adaptörü 110V mu gelir yoksa 220V uyumlu mu gelir?

    Saygılar, teşekkürler.
  • xnor2001 X kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım bende ABD Amazon dan aldım.. vergiyi kesiyorlar hatta benden 40-50 dolar fazla kesmişlerdi.. bir ay sonra fazla aldıklarını hesabınıza iade ediyorlar..

    PAL/NTCS muhabbeti sanki eski video larda kaldı gibi çünkü herhangi öyle bir sorun yaşamadım..cihaz takır takır çalışıyor..

    3.sorunuz ise cihaz ingiliz fişli geliyor siz burada çevirici başlık alacaksızın...
  • malum aletin 2 portu var, 1 tanesine usb flash memory taksam, 1 tanesine klavye donge taksam geriye port kalmıyor ya hani Nvidia Shield ile usb çoklayıcı kullanılabiliyor mu, deneyen var mı?
  • xnor2001 X kullanıcısına yanıt
    Evet, bende UGreen'in çoklayıcısı var. Bir kere lazım oldu sadece, onda da Klavye ile harici diski çoklayıcıya taktım, ikisi de sorunsuz çalıştı.
  • Merhaba benim bir sıkıntım var. Nvidia shield Android TV model p2571

    Mevzu kısaca şu 2015 tek Philips marka TV aldık TV 4k ama 4k giriş te sıkıntı olduğundan bize oynatıcı verilecek dendi fatura falan verdik aradan 1 yıl geçti bize bu kutuyu bir dağıtım şirketi yoluyla yolladılar fatura vs hiç bişey yok promosyon ürünü sevk irsaliyesi var.

    Tedaş elektirik dağıtım şirketinin hatası yüzüne evdeki belli başlı cihazlarla beraber bu kutuda yandı açılmıyor tepki vermiyor.

    Bize tamir ettirip faturayı getirin ödenecek dendi ben şimdi bu cihazı Adana'da nerde tamir ettircem tamir olacak mı olmucak mı parçası var mı bide o dert ne yapmam gerekiyor sizce ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4everamazan kullanıcısına yanıt
    Nvidia ile iletişime geçmenizi öneririm.
  • xeriphas kullanıcısına yanıt
    Nvidia ile iletişime gecicek bir telefon numarası bulamadım ne yazık ki yada bir e posta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4everamazan kullanıcısına yanıt
    Nvidia canlı desteğine Türkiye için telefon numarası veya eposta adresleri olup olmadığını sordum. Hiçbir ülkede resmi bir tamir servisleri olmadığını, cihazın arıza yapması durumunda, alındıktan sonraki belirli bir zaman dilimi içerisinde alındığı yerin cihazı değiştireceğini söylediler. Siz ne zaman ve nereden almıştınız acaba?
  • xeriphas kullanıcısına yanıt
    2015 yılında biz Philips TV aldık. TV 4k çıkışı desteklemiyormuymus ne yani 4k çözünürlüğü var ama 4k izliyemiyoruz. Philips televizyon bize oynatıcı göndereceklerini söyledi.

    Aradan 1 yıl geçti telefon falan geldi adres bilgi istediler oynatıcı yerine bu kutuyu yolladılar. Yolladıkları yer bir dağıtım şirketi ve ürünün faturası veya teknik servis kartı garanti vs yok. Gidip bir mağazadan almadık ama promosyon olarak geldiğine dair sevk irsaliyesi var. Elektirik mevzusu yüzüne o cihazimda gitti PC de ekran kartı ve psu da gitti. Şimdi garantileri yok.

    Bana dediler ki bilgisayarciya gidip tutanak tutup tedasa bildirip ürün değerini tahsil ettirmemi soylediler. Aynısını kutu içinde yapabilir miyim acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.