Şimdi Ara

NVIDIA® SHIELD™ Tablet [Ana Konu] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
7
Favori
6.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende urunumu satiyorum sebebi askere gidicem 23 subatta satildi satildi satilmadi 6 ay snra devam ederim dusunen olursa pm atsin sifir urunde var ikincielde:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon.com'da şu anda ürün yok. (299$ olan model.)

Amazon.de'de Tablet + Cover 358 Euro ya geliyor o da kabaca 950tl yapıyor alınır mı ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Amazon.com'da şu anda ürün yok. (299$ olan model.)

Amazon.de'de Tablet + Cover 358 Euro ya geliyor o da kabaca 950tl yapıyor alınır mı ne dersiniz?

Shieldi alacaksaniz cover+controller+sd kart ile almaninizi tavsiye ederim tv ile baglantisi sorunsuz guzel makine ✌

• Zamanında bu tablete Warband için bakmıştım, şimdiki durumu nasıl?
  • Hadi hayirli olsun tablette batarya sorunu cikti:/

• SingleShot S kullanıcısına yanıt
    Nvidia'nın aşırı ısınma sorununa bağlı yanma ve patlama süphesi olan batarya modelleri kapsamı ise B01 seri numarasını taşıyanlar için geçerli oluyor.

http://shiftdelete.net/nvidia-shield-tabletler-toplatiliyor-62732

Bendekı model Y01 ve 5.1.1 guncellemesınden sonra cıhazın performansı muthıs oldu. yag gıbı akıyor.
  • Çok şükür bendekide Y01 imiş

• quote:

Orijinalden alıntı: berrenger

Nvidia'nın aşırı ısınma sorununa bağlı yanma ve patlama süphesi olan batarya modelleri kapsamı ise B01 seri numarasını taşıyanlar için geçerli oluyor.

http://shiftdelete.net/nvidia-shield-tabletler-toplatiliyor-62732

Bendekı model Y01 ve 5.1.1 guncellemesınden sonra cıhazın performansı muthıs oldu. yag gıbı akıyor.

Shiftdelete dekiler yanlis yazmislar hocam tam tersi olucak zaten haberde yazdiklari gibi batarya harfine tiklayinca yonlendirme yapiyor bndekide Y01 varsa bilgisi olan arklar nasi gonderip nasil geri alicagimiz hakkinda beraber hareket edersek guzel olur kanaatindeyim

Evet hocam haklısın sıkıntılı olan sürüm Y01 ben almanyada olan bi arkadaşıma rica ettim formu doldurup göndersin diye yeni cihaz gelir ise onun adrese gelecek eski cihazları istemiyolar anladığım kadarı ile yeni cihaz aktif olduğunda eskisi uzaktan kullanılamaz hale getiriliyor bunu nasıl yapacaklar anlamadım ancak durum bu bi gelişme olur ise buradan yazarım saygılar

• murlek kullanıcısına yanıt
    Hocam beklemedeyim o zaman:) almanyaya gonderim sekli olarak nasil dusunuyosun acaba ?bnde amerika yada almanya da tanidiklara gondermeyi dusunuyorum.

Nvidianın sitesinden anladığım kadarı ile gönderim olayı yok o cihazda sizde kalıyor ancak kullanılamaz hale getiriliyor (bunu nasıl yapacaklar bi fikrim yok) yanılıyosamda giden eşe dosta rica edecez artık

ürün gümrükten geçip elinize ulaştı mı?
  • Gumrugu gectimi derken ?? Ocak ayinda amazondan almistim gumruk vergisini amazondan odeyip sorunsuz kapima gelmisti.

• murlek kullanıcısına yanıt
    Bende oyle anladim ama her ihtimale karsi gumruk sorunu cekmemek icin birine vermek daha mantikli geliyor.siz ne zaman gondericeksiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SingleShot

Bende oyle anladim ama her ihtimale karsi gumruk sorunu cekmemek icin birine vermek daha mantikli geliyor.siz ne zaman gondericeksiniz ?

Gelişecek duruma göre eskisini isterler ise eylül de felan gönderebilirsem gönderirim artık

hocam tabletim bugün almanyadaki arkadaşıma ulaştı biraz beklettiler ama sorunsuz yenisini gönderdiler eski cihazıda istemiyolar bilgin olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: murlek

hocam tabletim bugün almanyadaki arkadaşıma ulaştı biraz beklettiler ama sorunsuz yenisini gönderdiler eski cihazıda istemiyolar bilgin olsun

Hayirli olsun hocam:))) yeni tableti alinca eskisi diolardi bnde bekliyorum ama ne bi kargo takip nosu nede bi haber var :(( 1 ay oldu nerdeyse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    teşekkür ederim ilk bir ay sonunda geciktikleri için özür emaili geldi ürünü göndereceklerini biraz sabretmemi vs idi içeriği.2 ayın sonlarında ups nin kargo takip nosunu yolladılar sonrasında 3günde almanyaya ulaştı..biraz daha sabredin ulaşır sizinkide inşallah..Siz Türkiye adresinizemi istediniz

• quote:

Orijinalden alıntı: murlek

teşekkür ederim ilk bir ay sonunda geciktikleri için özür emaili geldi ürünü göndereceklerini biraz sabretmemi vs idi içeriği.2 ayın sonlarında ups nin kargo takip nosunu yolladılar sonrasında 3günde almanyaya ulaştı..biraz daha sabredin ulaşır sizinkide inşallah..Siz Türkiye adresinizemi istediniz

Evet Türkiye adresine istedim kargo veya gümrük ücreti odemeyeceğini söylediler bakalım 1 ay dolsun bende bir sormak için mail atarım UPS ile geliyorsa zaten kesin bir gümrük olayı olur umarım sorun çıkmaz eski tablet de devredışı kalmazsa valla lokum olur Almanya daki arkadaşınız kullaniyormu su an tableti?

bendekinin iptal olma ihtimaline karşı açtırmıyorum hocam

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.