Şimdi Ara

NVIDIA® SHIELD™ Tablet [Ana Konu] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
7
Favori
6.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Amazon.co.uk üzerinden alınca 956,72 liraya geliyor bence gayet uygun. Bakalım bu yaz ne olacak 300-400 lira daha verip iPad Air 2 mi kazanacak yoksa Android yolumuza devam mı edeceğiz. :) Tekrar teşekkürler.

Ayrıca zaten ürün 1000 liraya geliyor şuan 900'e alınabiliyorsa alınsın ne kadara getirdiğini ne yapacaksınız sonuçta gelir mi, gümrükte kalır mı vs uğraşmadan alıyorsunuz hem de daha ucuza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOSMERCAN -- 21 Ocak 2015; 19:10:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ua_atacan

Amazon.co.uk üzerinden alınca 956,72 liraya geliyor bence gayet uygun. Bakalım bu yaz ne olacak 300-400 lira daha verip iPad Air 2 mi kazanacak yoksa Android yolumuza devam mı edeceğiz. :) Tekrar teşekkürler.

Ayrıca zaten ürün 1000 liraya geliyor şuan 900'e alınabiliyorsa alınsın ne kadara getirdiğini ne yapacaksınız sonuçta gelir mi, gümrükte kalır mı vs uğraşmadan alıyorsunuz hem de daha ucuza.

İpad bnde kullandım ama air den se mini tavsiyr ederim taşıması kullanması daha rahat olur zaten apple da söylüyor tablet satışları düştü diye herneyse ipad alacaksanız en 32 gb olması gerek ayrı bir masraf az da koysanız 2. Shield alırsınız:) hafıza kartı desteği olsun taşınabilirliği olsun ses htc dekiler gibi belkide tableti htc ye ürettirmiş olabilirler büyük ihtimal herneyse alırsan shield ama tabi sen bilirsin ipad alırsan en az 32 al :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cekirge14 kullanıcısına yanıt
    Valla tableti biraz da yakından büyük ekranla bir şey izlemek, yapmak istediğim için istiyorum. Bu yüzden iPad Mini'ler baştan eleniyor diyebilirim. :) Belli olmaz tabii hiç bir şey umuyorum Dolar düşer.
  • Amazon.de üzerinden alınca 916 liraya geliyormuş aklınızda bulunsun. :) Şu fiyat yaza doğru 800'leri görse efsane olur ya.
  • Selamlar.
    Shield controller lazım. Satmak isteyen varsa irtibata geçebilir.
  • evet beylerrr amazon. com tekrar gönderime başlamış duyurulur:)

• quote:

Orijinalden alıntı: cekirge14

evet beylerrr amazon. com tekrar gönderime başlamış duyurulur:)

Hocam gamepad almaya çalışıyorum, adresinize gönderm yoktur uyarısı geliyor.

http://www.amazon.com/NVIDIA-945-12570-2500-000-SHIELD-Controller/dp/B00LMRL00O/ref=lh_ni_t?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER
  • berrenger B kullanıcısına yanıt
    gamepad i göndermiyor olabilirler yani gmndermiyorlardı siz bence amazon.co.uk den alın hem ucuza gelir

• Benimde tablet yarın elime geçecek. Heyecan dorukta. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FReStoRM

Benimde tablet yarın elime geçecek. Heyecan dorukta. :)

Şimdiden hayırlı olsun hocam sayı gittikçe artıyor. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanıcılar ısınma sorunu köşelerden çatlama sorunu var mı tabletlerinde .

• quote:

Orijinalden alıntı: ua_atacan

quote:

Orijinalden alıntı: FReStoRM

Benimde tablet yarın elime geçecek. Heyecan dorukta. :)

Şimdiden hayırlı olsun hocam sayı gittikçe artıyor. :)

Teşekkür ederim. :)

Kılıf işini nasıl çözdünüz? Ben Fintie kılıfları gözüme kestirdim ancak TR'ye gönderen bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pankhet

Kullanıcılar ısınma sorunu köşelerden çatlama sorunu var mı tabletlerinde .

nedenki catlama sorunumu var ? alali 1 ay falan oldu pek bi sorun yok gibi suan ilerde ne olur bilinmez tabi

• SingleShot S kullanıcısına yanıt
    Yurtdisinda nvidia forumunda baya köselerden çatlamis şikayetleri vardi.asiri isinmaya plastik malzemenin dayanamadiğindan bahsediliyordu.ondan sordum.

• Ürünü 1-2 güne alacağım kullanıp pişman olan şuna dikkat et diyecek olan arkadaş varsa lütfen alıntılasın

• NVIDIA Shield Tablet'in Tegra X1 chipsetli modelleri yakında çıkabilir arkadaşlar. Mevcut modellere ciddi fiyat indirimleri gelebilir.

Uçuk kaçık bir cihaz olacağa benziyor.. Link

NVIDIA® SHIELD™ Tablet [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 9 Şubat 2015; 11:36:20 >

• Arkadaşlar nexus 9 mu yoksa shield mi neden?

• iexorcism kullanıcısına yanıt
    Nexus 9 güzel cihaz ama o fiyat farkına değmez gibi.
  • Bende oyle düşünüyorum ama boyut farki ve yazilim desteği olması kafayi çeliyor

• Arkadaşlar tablet dün elime geçti, bugün satıyorum. :) İlgilenen varsa yeşillen.. burada kırmızı oluyodu pardon. :P

Not: Tableti beğenmediğim için satmıyorum. Beğenmemek için deli olmak gerek zaten. :)

İlan:http://forum.donanimhaber.com/m_102662243/f_//tm.htm#102662243

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FReStoRM -- 11 Şubat 2015; 20:48:30 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.