Şimdi Ara

NVIDIA® SHIELD™ Tablet [Ana Konu] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
7
Favori
6.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SingleShot

ayın 2 sinde amazondan siparişi geçtik bakalım umarım yeni vergiler gümrükte extra sorun çıkarmaz beklemedeyim.

Hicbir sikinti cikarmaz ups size form yollaycak doldurup gonderin de birsey sorucam ayin 2 sinde nasil siparis ettiniz ben tekrar siparis etmeye calsiyorum ama gemiyle gondermiyoruz dio hata veriyor delircem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aldigimda satici amazon degilde maxproductsales yaziyordu herhalde oda gonderimi birakti ups ile degilde pts ile gelicek benimki bakalim :/

• Arakadaşlar birşey sormak istiyorum benim tableti gece bırakıp uyuyorum sabah açılmıyor nedeniyse pil sıfırlanıyor yüzde yüzden sıfıra düşüyor yani bitmesi imkansızken nasıl böyle olabilir sıkıntı lollipop dan mıdır bilmiyorum ama böyle bir sorunla karşı karşıyayım şaşırmamak elde değil ne yapmamı önerirsiniz

• quote:

Ben aldigimda satici amazon degilde maxproductsales yaziyordu herhalde oda gonderimi birakti ups ile degilde pts ile gelicek benimki bakalim :/

Hocam sizden vergi almadı o zman keşke prime olandan alsaydınız yani gene amazonun arkasında olan satıcıdan o zaman amazon satıyormuşcasına alırdnız

• quote:

Orijinalden alıntı: cekirge14

quote:

Ben aldigimda satici amazon degilde maxproductsales yaziyordu herhalde oda gonderimi birakti ups ile degilde pts ile gelicek benimki bakalim :/

Hocam sizden vergi almadı o zman keşke prime olandan alsaydınız yani gene amazonun arkasında olan satıcıdan o zaman amazon satıyormuşcasına alırdnız

Satin alma ekraninda vergi ibaresi vardi ben gene sorun olmasin diye amazonun sattigi shieldin coverini almistim dun yurtici kargodan aldim urunu gayet basarili ardarda guncellemelerle 5.0.1 e gecti surum guzel bi cihaz one bakan hoparlorlerden daha fazlasini bekliyodum ama genede cok basarili cihaz sevdim ben :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cekirge14

quote:

Satin alma ekraninda vergi ibaresi vardi ben gene sorun olmasin diye amazonun sattigi shieldin coverini almistim dun yurtici kargodan aldim urunu gayet basarili ardarda guncellemelerle 5.0.1 e gecti surum guzel bi cihaz one bakan hoparlorlerden daha fazlasini bekliyodum ama genede cok basarili cihaz sevdim ben :)

O zaman yurtici kargoyla geldiyse tamamdir alet super de arada can sikiyor siz de bir denemisiniz yada denemeyin bana haber edermisiniz saeji fulleyip kendi kendine kapanma saejin sifirlanmasi durumu olursa eger merak ediyorum cunku bir arada bir dalgalanma flan oluyormu ekran da ilerki zmanlarda bi alintilarsaniz cok sevinirim hayirli olsun gule gule sikintisiz bir sekilde kullanin insallah:)

• Hocam aldığınız linki atar mısınız bende almaya çalışıyorum ama Türkiyeye gönderim yok diyor ?? :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: sell_items

Hocam aldığınız linki atar mısınız bende almaya çalışıyorum ama Türkiyeye gönderim yok diyor ?? :(

Su an amazonda gozukuyor cihaz hocam hemde amazonun kendi sattigi urun olarak
    NVIDIA SHIELD Tablet (WiFi)https://www.amazon.com/dp/B00LM6KF7O/ref=cm_sw_r_awd_Q6HUub0RWQZRX hazir almisken micro sd ve coverinida alin malum 32 gb class 10 sd card bile 80 lira vergi odeseniz bile kardasiniz :)

• quote:

quote:

Hocam aldığınız linki atar mısınız bende almaya çalışıyorum ama Türkiyeye gönderim yok diyor ?? :(

Su an amazonda gozukuyor cihaz hocam hemde amazonun kendi sattigi urun olarak
    NVIDIA SHIELD Tablet (WiFi)https://www.amazon.com/dp/B00LM6KF7O/ref=cm_sw_r_awd_Q6HUub0RWQZRX hazir almisken micro sd ve coverinida alin malum 32 gb class 10 sd card bile 80 lira vergi odeseniz bile kardasiniz :)

Öyle yapacaktım ama ship to this address dediğimde Türkiye'ye gönderim yok diyor :(. Neyse Allahtan Türkiye içinde sıfır satan buldum ondan alacağım aksilik olmazsa.. Kılıfıda amazondan alırım onu gönderiyorlar. Siz çok şanslı almışsınız resmen 2 haftayla kaçırdım.

• Olamaz ya. Dediğiniz gibi kaldırılmış TR'ye gönderimi arkadaşlar. Halbuki yazın en çok istediğim aletlerden biriydi..

@sell_items Hocam kaça buldunuz? Gerçekten güzel bir tablet konuya çok da ilgi olmadı ama birçok Android tabletin önünde bence.

Neden kaldırırsın ki gönderimi..
  • Biraz sans oldu evet ama takip edilince tahminim gonderen bulabilirsiniz cihaz guzel sorunsuz sarj konusunda bilmiyorum belki ben tabletten cok sey bekliyordum ondan dolayi biraz memnun degilim sanki kullanarak cozucez artik nedenini

• Bu arada nexus 9 349 dolar amazonda

• quote:

Bu arada nexus 9 349 dolar amazonda

Siz nexusu mu tavsiye edersiniz hocam, ve nedenleri lütfen. Ben aynı zamanda iş için kullanacağım için kalemli olmasını istiyordum. Sizin hangi beklentileriniz karşılamadı shield tablet ??
  • quote:

quote:

Bu arada nexus 9 349 dolar amazonda

Siz nexusu mu tavsiye edersiniz hocam, ve nedenleri lütfen. Ben aynı zamanda iş için kullanacağım için kalemli olmasını istiyordum. Sizin hangi beklentileriniz karşılamadı shield tablet ??

Kalemli olmasi arti tabiki ama gerek nexus serisi olmasi gerek knock-on olmasi bide bu ara amazonda indirimi olmasi tableti simdi alcak olsaydim nexusa yonelirdim ama nexusun batarya omru konusunda hic bilgim yok iki cihazda o android oldugu icin batarya omrunden cok bise beklememek lazim bence

• 300 dolarlık bi ürün nasıl 900 türk lirası oluyosa.

• Nexus da hafıza sınırlı hocam ama:) 32 lik 429 dolar onu da aldım biliyorum neexus u değil de shield i beğendim onu kullanıyorum nexus u ya satacam alıcısı olursa yada kuzene vercem. Bence nexus dan daha iyi nedense çok sevdim shield i:)

• quote:

Orijinalden alıntı: ua_atacan

Olamaz ya. Dediğiniz gibi kaldırılmış TR'ye gönderimi arkadaşlar. Halbuki yazın en çok istediğim aletlerden biriydi..

@sell_items Hocam kaça buldunuz? Gerçekten güzel bir tablet konuya çok da ilgi olmadı ama birçok Android tabletin önünde bence.

Neden kaldırırsın ki gönderimi..

Hocam korkmayın 310 dolara birsatıcı satıyor ama arkasında amazon var yani siz gene amazondan almış gbi olcaksınız isterseniz link atarım yada kendiniz bir bakın iyice satıcı adı maxproductsales
    Fulfullied by amazon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cekirge14 -- 18 Ocak 2015; 3:00:42 >
  • cekirge14 kullanıcısına yanıt
    Vallahi içimi rahatlattınız. Hani %100 alacağım diye bir şey yok ama Samsung'dan uzak durmak isteyen biri olarak her zaman elimin altında bulunsun bu ihtimal. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ua_atacan

Vallahi içimi rahatlattınız. Hani %100 alacağım diye bir şey yok ama Samsung'dan uzak durmak isteyen biri olarak her zaman elimin altında bulunsun bu ihtimal. :)

Hatta dostum almanya veya amazon.co.uk ingilitereden de alabilirsiniz hatta ucuza bile alabilirsiniz vergi falan daha uygun oldugu için amerikadan almak yerine size kalmış kısa zamanda kavuşursunuz inşallah ama yanında 64 gb bi sd kart alın tavsiye ederim

• Eski ilan hala duruyor anlaşılan

Evet elimde 2 adet vardı, ikisi de 925tl ye satıldı. Vergisiydi, kargosuydu, kredi kartıydı şuydu buydu ile uğraşmak istemeyen kulanıcılar tercih ettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trulli -- 21 Ocak 2015; 16:19:17 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.