nvidia shadowplay kullanamıyorum

-
-
Hocam eski Nvidia uygulaması artık güncelleme almıyor bilgin olsun. Ekran kartı nedir bilmiyorum ama 3000 ve 4000 serisi filansa DLSS 4 kullanmak istersen mecbur beğenmedim dediğin uygulamayı kuracaksın.
Bende senin gibi beğenmedim App ama sonradan çıkan güncellemeleri almadığını fark edince mecbur App geçtim.
DLSS 4 önemi var mı dersen var. 5000 serisinde olan bir özellik her ne kadar DLSS 4 ile diğer kartlara gelemeyecek ve gelmeyecek olsada önceki seride de önemli iyileştirmeler ile geliyor.
DLSS 4 ile DLSS 3 arasında baya bir performans ve görsel kalite farkı var.
_____________________________ -
hocam ekran kartım 4050 beni etkilemiyor sanırım anlamadım ama ben eski uygulamayı seviyorum güncelleme falan pek umurumda değil. nasıl kuracağımı da anlatabilirsen çok hoş olur
_____________________________ -
Benim ekran kartı sa 4050. Ben Dlss 4 için mecbur app kurdum. Dlss 4 destekleyen oyunlarda baya etki etti. Mesela The Last of Us Part 1 de görsel kalite baha değişti. Diablo 4 de de baya değişti.
Sana söyle açıklayım Dlss 3 de Dlss seçeneğinde bazı oyunları performans modunda oynarken o oyunları artık kalite ayarını seçerek oynama şansın oluyor. Yani Dlss 4 çok daha başarılı Dlss 3 aksine
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X