Şimdi Ara

nvidia shadowplay kullanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nvidia appin arayüzüyle birlikte çoğu özelliğini beğenmedim bu yüzden eski shadowplayı kullanmak istiyorum fakat indirdiğimde ya kurulmuyor ya da kurulsa bile alt z basınca açılan panel açılmıyor.

• Hocam eski Nvidia uygulaması artık güncelleme almıyor bilgin olsun. Ekran kartı nedir bilmiyorum ama 3000 ve 4000 serisi filansa DLSS 4 kullanmak istersen mecbur beğenmedim dediğin uygulamayı kuracaksın.

Bende senin gibi beğenmedim App ama sonradan çıkan güncellemeleri almadığını fark edince mecbur App geçtim.

DLSS 4 önemi var mı dersen var. 5000 serisinde olan bir özellik her ne kadar DLSS 4 ile diğer kartlara gelemeyecek ve gelmeyecek olsada önceki seride de önemli iyileştirmeler ile geliyor.

DLSS 4 ile DLSS 3 arasında baya bir performans ve görsel kalite farkı var.

hocam ekran kartım 4050 beni etkilemiyor sanırım anlamadım ama ben eski uygulamayı seviyorum güncelleme falan pek umurumda değil. nasıl kuracağımı da anlatabilirsen çok hoş olur

Sana söyle açıklayım Dlss 3 de Dlss seçeneğinde bazı oyunları performans modunda oynarken o oyunları artık kalite ayarını seçerek oynama şansın oluyor. Yani Dlss 4 çok daha başarılı Dlss 3 aksine

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.