Şimdi Ara

Nvidia RTX 4070, sınırları zorlayacak: Saat hızları açıklandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
3.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yunusbeen kullanıcısına yanıt

    fiyatlar türkiye de yüksek olunca ekran kartından 123432452354 kat performans bekleyen kitledensin

  • Antikaruh kullanıcısına yanıt

    Oyunlar da o seviyeye ulaşamadı. Azalan verimlilik yasası sağ olsun artık piyasa eskisi kadar hızlı sıçrama yaşayamıyor. Oyunların da artık gitgide tamamen next-gen olması lazım. Kartların da next-gen oyunları bir zahmet 4k 60fps oynatması şart.


    Hala daha 4-5 senelik oyunlarla günümüz oyunları arasında net bir ayrım göremiyorum ben. Gördüğüm kadarıyla bir tek Demon's Souls Remake yeni nesil hissi veriyor. O da zaten şu ana kadar çıkmış tek next-gen oyun. Yanlışım varsa düzeltin, bildiğim kadarıyla sadece yeni nesil için geliştirilmiş başka bir oyun olmadı daha.


    Ne yazık ki asıl sıçramayı şu anki neslin sonu ve sonraki nesilde yaşayacağız gibi duruyor. O da en az 2-3 yıl alacaktır. Özellikle 5+ sene sonra cloud sistemler iyice oturursa belki sağlam bir sıçrama görebiliriz. Ancak şu anda oyun sektörü gerek kaplama kalitesi olsun gerek oyunlara gösterilen özen olsun, yerinde sa


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

    Türk olmakla ne akakası var bende Türküm ama burda havalar güzel beri gel beri.🇩🇪




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 12 Ağustos 2022; 21:37:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guhong01 kullanıcısına yanıt

    Kardeşim alınca bakıyorsun üzerinde yazıyor veya google den bakabilirsin  

  • Peace Sells.. kullanıcısına yanıt

    ah be kardesim cloud sistem diyene kadar iyi gidiyordun. cloud sistemler maalesef oyunlara grafiksel yada oynanis veya ai bakimindan seviye atlatmaz atlatamaz. cunku cloud sistemlerin su anki kullanim amaci depolama ve iot uzerine. onuda gectim onumuzdeki 20 yil sonrasina kadar turkiyede o sistemi agiz tadiyla kullanamazsin.

    evet hakli oldugun noktalarin basinda oyunlarin seviye atlamasi gerek bu bir gercek ve maalesef kendini tekrar eden oyunlari goruyoruz. bunun nedenide firmalarin cogunun kendi enginelerinin olmamasindan kaynakli ve sadece cesit olsun diye oyun yapmalari. yaraticilik yerine ne kadar cok oyun yaparsak o kadar cok satariz kafasinda olmalari. ornekler yuzlerce var mesela en eskiden verelim counter strike cikti arkasindan kac tane takliti geldi saysak sabaha kadar bitmez yenilik var mi? ben henuz gormedim. birde mukemmeliyetci firmalar var. mubarek 10 yilda oyunu cikaramayanlarda var ama reklamlari da bi turlu kesilmez


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gunesahmet kullanıcısına yanıt

    Gelecek yıllarda konsol veya pc donanımın oyun oynamak azalıp belki de tamamen cloud'a geçilebilir. Ben zaten Türkiye özelinde konuşmuyorum. Biz zaten geride kalacağız orası kesin. Ancak oyun oynama kültürü cloud'a taşınırsa donanım derdi olmayacağı için oyunların kaplama kaliteleri yukarı çıkabilir babında düşündüm. Konunun uzmanı değilim zaten, sadece naçizane fikirlerim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CATBALCA kullanıcısına yanıt
    Hayır bana yüksek değil. Genel olarak yüksek. Yıllara göre ekran kartlarının fiyatlarını dolar bazında araştırıp, grafiğe dökün ondan sonra aynı şeyi fark edersiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu gunku dolar kuru ıle 18 tl ıken. Ülkemızde vergısı kar payı su bu 30000 tl den aşağıya asla satılmaz bu kart. Demedi demeyin izleyin ve görün.

    Performans olarakta 3080 ti - 3090 arası olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 13 Ağustos 2022; 16:7:57 >
  • Mobil serileri ne zaman gelir acaba? Ddr5 gelsin, yeni seri işlemciler gelsin diye beklettik laptop almayı şimdi de 4000 serisi çıkarmaya başladı Nvidia. Çabuk gelsede alsakta kurtulsak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.