|
Nvidia yavaştan ateşi yakmaya başladı ve dün Project Beyond isimli kısa bir teaser paylaştı. 20 Eylül akşam 6 da canlı yayında yeni seri tanıtılacak olsada Jensen' in en son açıklamasında mevcut seri ile ilgili açıklamalarından elde kalan 3xxx leri bir şekilde eritmek içinde ayrı bir çalışma içinde olduğu görülüyor. Bu durum acaba 4xxx lerin bir tık daha pahalı olmasına neden olur mu bunu zaman gösterecek olsada 3xxx leri eritmek için promosyonlar başladı. Yurtdışında büyük fiyat düşüşleri var ama elbette bize yansıması yok denecek kadar az hatta yok. 4xxx lerden en büyük beklentim Ray Tracing ve DLSS üzerine diğer türlü saf gpu performansını artık önemsemiyorum çünkü mevcut seri hatta 1xxx ler bile halen saf performansta gayet yeterliler ve DLSS, FSR gibi tekniklerle eski seri kartlar bile günümüz oyunlarında iyi performans sunuyorlar. İşin içine Ray Tracing girince işte o zaman işler değişiyor, 2xxx ler ile bu iş emekleme aşamasındaydı, 3xxx lerle gelişti ve 4xxx lerde ideal seviyeye umarım gelir ama yeni kart aldıracak yada öyle çok beklenen bir oyun yakın zamanda yok. 3xxx leri zaten çok iyi optimize edilen Doom Eternal ile tanıtmışlardı ama yeni serinin performansını hangi oyunla tanıtacaklar böyle bir durumda var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 9 Eylül 2022; 1:22:11 > |
|
//ASUS RTX 5080 TUF OC 16 GB GDDR7//MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4//İNTEL RAPTOR LAKE CORE İ7 14700K 20 CORE 28 THREAD 5.8 GHZ//GSKILL RİPJAWS V 32(4X8)GB DDR4 4000 MHz CL18//NZXT KRAKEN X62 280 MM AIO//KİNGSTON KC3000 1 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON FURY RENEGADE 2 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON KC3000 2 TB PCIe 4.0 NVMex2//SAMSUNG 850 EVO 250 GB//SAMSUNG 860 EVO 500 GB//ASUS ROG STRİX XG27AQDMG 27" W-OLED 240 Hz 2K G-SYNC HDR//CORSAİR AİR 540 WHİTE EDİTİON//SEASONIC 1000W PLATINUM//ASUS ROG STRİX SCOPE II ROG NX SNOW SWİTCH RGB//LOGİTECH G502 HERO LIGHTSYNC 25600 DPI RGB//RAZER BLACKSHARK V2 PRO 2023 WİRELESS 7.1 SURROUND//WİNDOWS 11 X64 PRO 23H2///
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

Değişse bile firmaların daha ürünleri piyasada değil ki nasıl alıp kullanacağız gibi durumlar da var. Bunun cpu mobo tarafına gelme ihtimali de mevcut. O gelince bir daha değiştirme mi olacak. Eski psu lar çöp mü olacak yani bakalım nasıl bir ara çözüm düşünülüyor ben de merak ediyorum
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı