Şimdi Ara

NVIDIA RTX 3000 Serisi [ANA KONU] (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
46.007
Cevap
245
Favori
2.619.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • farukclkk kullanıcısına yanıt
    ya ben 144fps den düşmek istemiyorum. yüksek fps görüyorsun, oyunda bi patlama sahnesinde ne bileyim bi atraksiyon olduğunda fps düşüyor sinir oluyorum.

    çözünürlüğü arttırmak beni pek heyecanlandırmadı açıkçası. 2k'da da oyun oynadım 4k'da da. Evet görüntü güzel ama ben yüksek fps ve akıcılığı daha çok seviyorum. Ki ileride çıkacak oyunlarda kim bilir ne olacak hiç belli değil.

    Yok onu low yapayım onu kapatayım bunu açayım ayarlardan... Yoruyor beni... görüntüde kötü oluyor fps de inanılmaz yükselmiyor.

    Benim kafada olan başka kimse yok herhalde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enevre

    E tamam işte ne güzel sisteminiz varmış mis gibi elinizdeki kartı o kadar zararına niye satıyorsunuz. Bu seneki kartlar 8-10 gb geldi seneye 14-16 gb lık versiyonları gelecek şimdiden söylentileri çıktı bile bunların. 10 gb falan ilerde yüksek doku kaplamalarında zorlanmayada başlayabilir o yüzden seneye yeni versiyonu gördüğünüzde pişman olacaktınız keşke bunu alsaydım diye. Şuan elinizdekini satsanız yenisi alıp atla deve değil hayatınızda bir şey değişmeyecek yine 2k da açmadığı oyun yok zaten o kartık hemde full ayarlarda. Siz hiç boşverin bu kartları da takip etmeyin bence kafanız karışmasın seneye hem kartlar sorunlarından da arındırılmış olur değişik soğutucu modellerde gelir öyle alırsınız.
    Çok doğru, tavsiyeleriniz için tşk ederim hocam. 1 yıl bekleyeyim bu Vramler bize yine masraf yaptırır gibi gözüküyor zaten. 15 GB Vram 3070ti ve ya 3080ti rog modelleri çıkar seneye bu zamanlar o zaman direk değiştiririm. Zaten dediğim gibi al tak yapacağım başka bir masraf yok. Psu'da bu modellere yeterli zaten Corsair AX1000. Tekrardan tşk ettim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD3E26E25 -- 4 Eylül 2020; 13:11:45 >




  • takami59 kullanıcısına yanıt
    Seni en iyi ben anlarım kardeşim, bende rekabetçi oyuncusuyum, senin öncelikli hedefim monitör bazında 240hz geçmek olur, bu sana gavırlara karşı kafa kafaya mücadele etme bazında sadece ping etkeni kalmasını sağlar onu da alışkanlıktan ve refleksin iyi ise bir şekşlde aşmaya çalışırsın, sonra 3080 yada ara nesil 3080s alırsın ve yanına 2k 75 Hz monitör ile çift monitör yaparsın, hs yedikten sonra Instagram da yada nasanın sitesinde sörf tapar kafa dağıtırsın, benim tavsiyem budur, ama 1080p üzeri özellikle ekranın 32 inç falan değilse geçme, yan ekran al daha mantıklı ve az masraflı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirTemel -- 4 Eylül 2020; 13:21:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen hocam en mantıklısı o 3070 eski 2080 superi geçecekti zaten hem kartların gelişmesi bizim işimize yarıyor işte. ama elindeki 2080super de az buz bir kart değil oldukça güçlü yani o yüzden elleme kalsın seneye diğer versiyonlarını alırsın ekim kasım gibi. Rica ederim hocam ne demek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enevre -- 4 Eylül 2020; 13:19:52 >
  • Oyuncuların büyük bir bölümü 1080p ekran kullanıyor. Rekabetçi oyunları sevenlerin geneli de 120-144hz ekrana sahip. Bu adamları yeni gpulara çekebilmek için ve rekabetçi oyunlarda üstünlük sağlamaları için 360hz ekranlar ve düşük lag teknolojisi vurgulandı. Ama diğer yandan asıl büyük sorunu çözmemekte ısrarlı gibi gözüküyor nvidia. O da 1080p gibi çok kullanılan ama şu zamanda düşük sayılabilecek çözünürlüklerde fps olarak ekranının limitine takılmasan dahi gpu kullanımının düşük olması. Bunu çözmedikleri için de insanlar bu çözünürlüklerde gtx1070-1080 gibi kartları kullanmaya devam ediyorlar. Sırf bu sorun yüzünden oyunlarda ayar kısmaya gidenler bile mevcut.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: defaulticus

    Oyuncuların büyük bir bölümü 1080p ekran kullanıyor. Rekabetçi oyunları sevenlerin geneli de 120-144hz ekrana sahip. Bu adamları yeni gpulara çekebilmek için ve rekabetçi oyunlarda üstünlük sağlamaları için 360hz ekranlar ve düşük lag teknolojisi vurgulandı. Ama diğer yandan asıl büyük sorunu çözmemekte ısrarlı gibi gözüküyor nvidia. O da 1080p gibi çok kullanılan ama şu zamanda düşük sayılabilecek çözünürlüklerde fps olarak ekranının limitine takılmasan dahi gpu kullanımının düşük olması. Bunu çözmedikleri için de insanlar bu çözünürlüklerde gtx1070-1080 gibi kartları kullanmaya devam ediyorlar. Sırf bu sorun yüzünden oyunlarda ayar kısmaya gidenler bile mevcut.
    1080pde 360 fps stabil almak için 10900kdan fazlası lazım




  • Tİ modeller mi daha üstün? Yolsa süper modeller mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok doğru tespit tebrik ederim, elimde çayım kahvem masamda kuruyemiş wasteland 3 oynuyorum 4k high da gtx970 60fps ki vsync aktif, daha ne kadar yukarı gider fps bakmadım.
  • İsmailBe İ kullanıcısına yanıt
    Tİ modeller her zaman daha üstündür. Hem Vram bakımından hem mhz hız bakımından.
  • Benim de merak ettiğim konu bu, yani düşük görüntü ayarlarında GPU' nun %100 kullanılması teknik olarak mümkün değil mi ? Rekabetçi oyunların çoğunda yüksek FPS, görüntü kalitesine tercih ediliyor. Ama GPU kullanımı yüzde olarak düşük kalıyor ve yük işlemciye biniyor. Sonuç olarak karttan tam verim alamıyorsun ve FPS kaybı yaşıyorsun.
  • 2060,70, 80 ler, ti ve süper modellerin fiyatlarının ineceği minimum seviye nedir bilgisi , tahmini, öngörüsü olan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmailBe -- 4 Eylül 2020; 13:33:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: moonquad

    Seasonic 650w 80+ gold psu RTX 3080 için yeterli olur mu? fikri olan var mı ben biraz hesaplama yaptım sistemim tam yükte 600w güç çekeceğini düşünüyorum ama oyunlarda ortalama 500-550w çeker diye umuyorum. Sizlerin fikirleri nedir?
    RTX 3080 ve 3090 modelleri için tavsiye edilen değer 750W olsa da PSU kaliteli olduğundan dolayı ve sistemde OC yok dersek denenebilir. Sistem açılırsa ki muhtemelen açılacaktır, oyunlarda ve benchmarklarda yük altına alırsınız. Bu noktada da sorun olmazsa; HWiNFO değerlerini takip eder, internetteki verilerle karşılaştırırsınız. Tabii bu durumda tüm sorumluluğun sizde olduğunu bilmelisiniz. Üzerinden geçersek; elinizdeki PSU kaliteli olduğundan dolayı min 750W gibi pik değerine sahiptir, durumu göre üzeri de olabilir. Pek yorgun da değilse iş görebilir. NŞA durumları zaten belli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben sıfır fiyatından bahsettim hocam .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Afrojack214 kullanıcısına yanıt
    Örnek overwatch. Profesyonel oyunculara bakılırsa TN panel 1080p 240hz gibi ekranlar kullanılıyor. Tabii cpu lar da 1080p çözünürlük olduğundan intel seçilmiş. İşin bir başka garip tarafı da oyun cpu da kullanmıyor. Ortada optimizasyon sorunu mu var dersiniz bilemem. Başka oyunlarda da bu sorunu gördüm ama şu an elimde başka örneğim yok. Aradan baya zaman geçti çünkü.

    Kısacası bu kullanıcılar çözünürlük yükseltmeye zorlanıyorlar. Ben de bu sebeple ve amd cpu kullandığımdan 1080p 144hz den 1440p 144hz e geçtim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: regujohn

    Bu gibi testler maalesef ki fake.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: regujohn

    bf5te 200 fps limiti var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: REDSTONE

    Bu gibi testler maalesef ki fake.

    Alıntıları Göster
    Fake diye bağırıyor bu tarz videolar.2 tane gameplay üzerine yazıyla şu bu fps de geç : )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark matter

    Fake diye bağırıyor bu tarz videolar.2 tane gameplay üzerine yazıyla şu bu fps de geç : )

    Alıntıları Göster
    Paint terk testler (PTT).

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hitler siz olmaz bu tip durumlar : )

  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.