Şimdi Ara

NVIDIA RTX 2000 Serisi [ANA KONU] | 2060 & 2060S // 2070 & 2070S // 2080 & 2080S & 2080Ti (533. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.751
Cevap
62
Favori
410.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 531532533534535
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eğer böyle bi katakulli yaptılarsa fiyat şimdiki muadillerinden gene fazla olur; ama "lan beklese miydim acaba?" diye pişman eder düzeyde de olur mu?

Amerika/Avrupa pazarında 3080 2080S fiyatına, 3070 2070S fiyatına belki de minimal bir artışla pazara girer de bizim pazarda o kadar insaflı fiyatlar görebilir miyiz?

Daha geçen AMD XT işlemcileri duyurdu ve "X işlemcilerle aynı fiyat olacak" dedi; ama burda 500-1000 lira artışla gördük. Ekran kartı gibi daha yüksek meblağlardaki ürünlerde bu farkı artıracaklar diye çekiniyorum ben açıkçası.
    Hiçbir kaynağa dayanmayan, bir taraflarımdan sallayacağım kişisel tahminim; Eski serilere 50$ bindirecekler. Sonra AMD'nın insafına kaldık, AMD yeni ekran kartlarını mevcut fiyat düzeyinden piyasaya sürerse, Nvidia "şaga yaptım şagaaaa" diye 50$ kırpar yoksa o civardan satmaya devam eder, super serisi çıkana kadar.
    Bunlar her seride fiyat arttırıp insanları GeForce Now'a yönlendirmek istiyorlar sanırım ama o kulvarda da rekabetsiz kalmayacaklarının farkındalar mı bilinmez.
    Muhtemelen yeni serinin satışlarında birde Cyberpunk hediyesi patlatırlar, eline tuzluk alan koşar.
    Ben 7nm'li super serisini bekleyeceğim muhtemelen, o zamana kadar Cyberpunk zaten çerez parasına iner, yeni seri oturur, kronik hatalı ekran kartı serileri belli olur vs
    Türkiye fiyatlarına takılmayın, her zaman amazon.de seçeneği mevcut. Alırsınız bir Evga, geldiğinde bozuksa hemen değişim/iade, sağlamsa kolay kolay bozulmaz zaten, bozulsada Evga RMA var. Yinede ben Türk satıcıların amazon'dan çok pahalı fiyat çekeceklerini sanmıyorum.
    Feather arkadaş "lan beklese miydim acaba" diyecek pozisyonda değil mesela. Bugünden sonra kart alacaklarda o pozisyonda olmayacaklardır 14 gün iade süresi sebebiyle.
    Daha önce almış arkadaşlarda böyle stressli bir sürece girmedikleri için (fiyat artacakmı, yenisini alabilecekmiyiz, çokmu güç çekecek, yeni psu'mu almam lazım, kasama sığacakmı vs) en iyisini yaptılar, rahatlarına baksınlar kartlarının keyfini sürsünler.

• Yoizhik kullanıcısına yanıt
    50$ artırsalar, bize ne kadar yansır? 550-600 lira gibi.. bana fazla insaflı geldi; ama bilemedim.

Ben de daha bugün teslim aldım yeni kartı, şeytan dürtmezse açmadan bekleyelim bakalım.
  • ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2080 Advanced Edition aldım İtopyadan katakulleye geldi sistem topluyordum 8000 küsura aldım. Çok pişmanım yukarda fiyatları görüyorum da ağır keriz hissediyorum kendimi:)

Orijinalden alıntı: metalgearx24

ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2080 Advanced Edition aldım İtopyadan katakulleye geldi sistem topluyordum 8000 küsura aldım. Çok pişmanım yukarda fiyatları görüyorum da ağır keriz hissediyorum kendimi:)
    2080 S de değil, 2080... Doğru okuyorum değil mi? 14 gün içerisinde iseniz ve iade etme şansınız varsa iade etmelisiniz. 30 Serisi’nin bu kadar yaklaştığı günlerde sizin de belirttiğiniz gibi pişmanlık duyulması gereken bir hareket olmuş. 2080 özelinde konuşursak; hani 5.500-5000 TL gibi bir fiyat olur alınmıştır derim fakat bu fiyatla mantıklı bir yere koyulması mümkün değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
    |♦|RS incelemeleri ve paylaşımları|♦|
    |♦|ROG STRIX RTX 3090 O24G GUNDAM|♦|
  • quote:

Orijinalden alıntı: REDSTONE

2080 S de değil, 2080... Doğru okuyorum değil mi? 14 gün içerisinde iseniz ve iade etme şansınız varsa iade etmelisiniz. 30 Serisi’nin bu kadar yaklaştığı günlerde sizin de belirttiğiniz gibi pişmanlık duyulması gereken bir hareket olmuş. 2080 özelinde konuşursak; hani 5.500-5000 TL gibi bir fiyat olur alınmıştır derim fakat bu fiyatla mantıklı bir yere koyulması mümkün değil.

Alıntıları Göster
    14 gün geçmedi hocam da kartı kullandım ona rağmen değişim olur mu bilmiyorum.

• quote:

14 gün geçmedi hocam da kartı kullandım ona rağmen değişim olur mu bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    Kutusuna kaldırıp, iade/cayma hakkınızı kullanacağınızı belirterek iade edin derim. Gerekirse THH vs. süreç uzayabilir. Fakat ne olursa olsun bu fiyata şu zamanda alınacak bir kart değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
  • metalgearx24 kullanıcısına yanıt
    Amanın!!! Sadece karta mı 8000 yoksa sisteme mi 8000?

N'olur sadece kart deme!

Orijinalden alıntı: shruikan

Amanın!!! Sadece karta mı 8000 yoksa sisteme mi 8000?

N'olur sadece kart deme!
    Malesef kart hocam. Siparişi verdikten birkaç saat sonra aradım değişim istedim yapmadılar. Geldi biz de kullandık haliylen:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemartes

o fiyata 2080ti var birsuru, ki bence oda alinmaz su an. biraz tuzlu olmus yapacak birsey yok.
    Aynen var hocam ona canım sıkılıyor zaten. Neyse artık.

Malesef kart hocam. Siparişi verdikten birkaç saat sonra aradım değişim istedim yapmadılar. Geldi biz de kullandık haliylen:(

Alıntıları Göster
    Böyle bir hakları yok. Kaldı ki halen iade etme süreci içerisindesiniz. Sizin, durumu kabullenmeniz beni ve benim gibi arkadaşları çileden çıkarıyor diye düşünüyorum...

Her neyse sonuçta karar sizin ama çok yanlış bir ürün alımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 24 Ağustos 2020; 15:52:21 >

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
  • quote:

Orijinalden alıntı: REDSTONE

Böyle bir hakları yok. Kaldı ki halen iade etme süreci içerisindesiniz. Sizin, durumu kabullenmeniz beni ve benim gibi arkadaşları çileden çıkarıyor diye düşünüyorum...

Her neyse sonuçta karar sizin ama çok yanlış bir ürün alımı.

Alıntıları Göster
    İade talep ettim hocam itopyada cevap bekliyorum.
    Alıp kullanılan bir üründe cayma hakkı yok benim bildiğim. Müşteri olarak ister istemez kendi iyiliğimizi düşünüyoruz, bu yüzden de yasayı/yönetmeliği kendi çıkarımıza olacak şekilde yorumluyoruz hep.

Alırsın denersin, bir tuhaflık vardır arıza kaydı açarsın incelerler. Alırsın kullanmazsın, vaz geçtim/caydım dersin o zaman iade alırlar. Alırsın kullanırsın, "bi sorun da yok; ama ben iade etmek istiyorum" iade almazlar büyük ihtimalle. Alsa, yarın başkasına satamaz o malı. Burda kim sıfır diye aldığı bir şeyin paketinin açılmış olduğunu, kullanılmış olduğunu kabullenir?

Evet, arkadaşın alışverişi çok talihsiz olmuş. Ama sanki kendi umarsızlığı da var kusura bakmasın da.

Hadi diyelim itopya'ya gönderdin, kartın gitmesi, servise yönlendirilmesi, incelenmesi, servisten bir sonuç çıkması en az 10 gün. Servisler daha erken sonuca bağlıyor; ama itopya çok ağırdan alıyor. İade verecek olsalar bu sefer bir aya yakın da iade bekler. Ha buna da şükür tabi, geç olsun da güç olmasın.

Ama bu kadar müşteri memnuniyeti peşinde koşarlar mı, meçhul.

• quote:

İade talep ettim hocam itopyada cevap bekliyorum.

Alıntıları Göster
    Kartın üzerindeki jelatinler vs. duruyorsa ve az kullanım dolayısıyla temizse; aldığınız duruma getirerek iade hakkınızı sonuna kadar savunun.

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

Alıp kullanılan bir üründe cayma hakkı yok benim bildiğim. Müşteri olarak ister istemez kendi iyiliğimizi düşünüyoruz, bu yüzden de yasayı/yönetmeliği kendi çıkarımıza olacak şekilde yorumluyoruz hep.

Alırsın denersin, bir tuhaflık vardır arıza kaydı açarsın incelerler. Alırsın kullanmazsın, vaz geçtim/caydım dersin o zaman iade alırlar. Alırsın kullanırsın, "bi sorun da yok; ama ben iade etmek istiyorum" iade almazlar büyük ihtimalle. Alsa, yarın başkasına satamaz o malı. Burda kim sıfır diye aldığı bir şeyin paketinin açılmış olduğunu, kullanılmış olduğunu kabullenir?

Evet, arkadaşın alışverişi çok talihsiz olmuş. Ama sanki kendi umarsızlığı da var kusura bakmasın da.

Hadi diyelim itopya'ya gönderdin, kartın gitmesi, servise yönlendirilmesi, incelenmesi, servisten bir sonuç çıkması en az 10 gün. Servisler daha erken sonuca bağlıyor; ama itopya çok ağırdan alıyor. İade verecek olsalar bu sefer bir aya yakın da iade bekler. Ha buna da şükür tabi, geç olsun da güç olmasın.

Ama bu kadar müşteri memnuniyeti peşinde koşarlar mı, meçhul.
    Arkadaşın durumu kendi hatası doğrudur ama şu an gelip buraya yazması en azından bizlerden fikir almasına vesile oluyor ve bu düzen karşısında yapabileceklerini sonuna kadar yapmalıdır. 14 gün olayı TR'de o kadar karışık ki herkes kafasına göre ortaya bir şeyler yazıp, çiziyor. Kaldı ki; arkadaşın dile getirdiği kadarıyla ürün daha eline ulaşmadan iade etmek istediğine dair bir süreç de yaşanmış ve kabul görmemiş?

Yıllardır e-ticaret alışverişi yapıyor konumdayım ve piyasanın da içerisindeyim. Firmalar tarafından düşündüğümüz zaman tabii ki onların da haklı olduğu noktalar var fakat SK tarafında olabildiğince iyimser olmak zorundalar. Açık veya kısa süreli kullanılmış ürünleri bir şekilde zaten hem çeşitli toplu projelerde hem de hazır sistemler gibi çözümlerde rahatlıkla değerlendirebiliyorlar.

Açıkçası zaten amazon TR aktif olduğundan beri, ucuz olsalar bile başka sitelerden alışveriş yapmaya elim gitmiyor. Umarım onlar da bu anlayışlarını hiçbir zaman kaybetmezler. Sim kart takılmış telefonu bile iade alan, satıcı kendi olmadığı ürünlerde bile 5.000 TL'ye kadar A-Z Garantisi sunan bir kuruluştan bahsediyoruz.

|♦|7/24/365 STABLE|♦|

• https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/f1-2020-nvidia-dlss-update/

F1 2020 Adds NVIDIA DLSS For Increased Performance

NVIDIA RTX 2000 Serisi [ANA KONU] | 2060 & 2060S // 2070 & 2070S // 2080 & 2080S & 2080TiNVIDIA RTX 2000 Serisi [ANA KONU] | 2060 & 2060S // 2070 & 2070S // 2080 & 2080S & 2080TiNVIDIA RTX 2000 Serisi [ANA KONU] | 2060 & 2060S // 2070 & 2070S // 2080 & 2080S & 2080Ti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 24 Ağustos 2020; 18:30:26 >

|♦|7/24/365 STABLE|♦|

• REDSTONE kullanıcısına yanıt
    Muazzam bir performans sıçraması olmuş.

Orijinalden alıntı: emperor1907

Muazzam bir performans sıçraması olmuş.
    Bence de ve hemen paylaşmak istedim.

2080'i de elden çıkardığımdan dolayı ilgili kartlar ve oyun sahibi arkadaşların kullanıcı testlerini bekleriz.

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
  • 
Sayfa: önceki 531532533534535
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.