Şimdi Ara

NVIDIA RTX 2000 Serisi [ANA KONU] | 2060 & 2060S // 2070 & 2070S // 2080 & 2080S & 2080Ti (534. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.751
Cevap
62
Favori
410.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 532533534535536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de 2080S kullanıcısı idim 2 gün oldu elden çıkartalı, 3000 serisi için saklıyorum şu an parayı, uçuk fiyatlardan gelmemesini umarak :)

Tam kartı elden çıkardık F1'e güncelleme gelmiş, test edemeden kartı elden çıkarmış olduk.

Nasip 3000 serisine diyorum artık

Paylaşım için teşekkürler

Orijinalden alıntı: emperor1907

Ben de 2080S kullanıcısı idim 2 gün oldu elden çıkartalı, 3000 serisi için saklıyorum şu an parayı, uçuk fiyatlardan gelmemesini umarak :)

Tam kartı elden çıkardık F1'e güncelleme gelmiş, test edemeden kartı elden çıkarmış olduk.

Nasip 3000 serisine diyorum artık

Paylaşım için teşekkürler
    Rica ederim.

Comet ANA KONU'dan ve buradan görüyordum sizi. Evet kart almıştınız ama elden çıkarmanıza şaşırdım? Umarım çok zarar olmamıştır?

30 Serisi'nin eli kulağında bakalım (1 haftası var). TR'de (kura da bağlı olarak) alınabilir seviyelere gelmesi ekim-kasım aylarını bulacaktır. Akabinde tam manada piyasanın oturması vs. Q1,Q2/2021 gibi olacaktır. Her seferinde diyorum ki; umarım daha ilk fiyatlardan atlayıp, alanlar olmaz ama maalesef ki hayat parası olana güzel olduğu için insanlara da bir şey diyemiyoruz. Fakat istemli/istemsiz piyasayı yükselttiklerinin farkında bile olmuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 24 Ağustos 2020; 21:9:41 >

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
    |♦|RS incelemeleri ve paylaşımları|♦|
    |♦|ROG STRIX RTX 3090 O24G GUNDAM|♦|

• REDSTONE kullanıcısına yanıt
    Evet hocam 2 hafta evvel netten siparişle almıştım, aldığım kart çok ısınıyordu bir de 3000 serisinin çok yaklaştığını ve beklentileri görünce iade ettim. Zarar sıfır oldu yani :)

Özellikle bu tip alışverişleri sizin de belirttiğiniz gibi ya Amazon ya da Hepsiburada üzerinden yapmaya çalışıyorum bu tip ihtimallere karşı. Satıcısı kendisi olması kaydıyla tabi.

Şu an tek korkum 3000 serisi çıkınca fiyat olarak uçuk noktalardan bizde satılma ihtimali ve dolar kurunun belirsizlikleri.

Onun dışında şu an için taktım GTX 1070'imi idare ediyorum :)

Evet hocam 2 hafta evvel netten siparişle almıştım, aldığım kart çok ısınıyordu bir de 3000 serisinin çok yaklaştığını ve beklentileri görünce iade ettim. Zarar sıfır oldu yani :)

Özellikle bu tip alışverişleri sizin de belirttiğiniz gibi ya Amazon ya da Hepsiburada üzerinden yapmaya çalışıyorum bu tip ihtimallere karşı. Satıcısı kendisi olması kaydıyla tabi.

Şu an tek korkum 3000 serisi çıkınca fiyat olarak uçuk noktalardan bizde satılma ihtimali ve dolar kurunun belirsizlikleri.

Onun dışında şu an için taktım GTX 1070'imi idare ediyorum :)
    Siz ''2 gün oldu elden çıkartalı'' yazdığınız için ben de sattınız sattım. Isınma gibi bir muhabbet de varsa iade en iyi seçenek olmuş tabii.

Amazon şu ana kadar gayet mükemmel ilerliyor denebilir. Her fırsatta dile getiriyorum, umarım bu çizgilerini bozmadan devam ederler. Açıkçası devam ettikleri sürece; pahalı bile olsalar tercih sebebi olacaktır.

GIGABYTE GTX 1660 S vardı bende 3 fanlı olan. Kutusu açılmamış durumdaydı, 2080 sonrası onla devam edecektim ama Çanakkale'den alıcısı çıkınca onu da açmadan yolcu ettim. Şu an 2K@144Hz (verememesi) dışında INTEL UHD 630 GRAPHICS ile devam ediyoruz bakalım. En azından 2K@120Hz sağlayabiliyor arkadaş.

|♦|7/24/365 STABLE|♦|

2060 sahibi olarak çok hoşuma gitti bu sonuçlar.

Orijinalden alıntı: Selimovskii

2060 sahibi olarak çok hoşuma gitti bu sonuçlar.

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
    Hazır imkan varken alıcısı varsa elden çıkarmak en mantıklısı tabi, iyi etmişsiniz :)

Açıkçası 2080S performansından gayet memnundum iade ederken kararsızdım biraz ama aklımın bir kenarında var hala.

3000 serisi bekleneni vermeyecek gibi olursa hem fiyat hem performans olarak söylüyorum tabii, yine yöneleceğim kart 2080S olur gibime geliyor.

Şu an gözümü 3070'e diktim, tabii fiyat çok çok önemli.

Ben donanımdan da fazla olmak üzere yazılımsal yenilikler yapabileceklerini de düşünüyorum, umarım boşa ümit değildir 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hazır imkan varken alıcısı varsa elden çıkarmak en mantıklısı tabi, iyi etmişsiniz :)

Açıkçası 2080S performansından gayet memnundum iade ederken kararsızdım biraz ama aklımın bir kenarında var hala.

3000 serisi bekleneni vermeyecek gibi olursa hem fiyat hem performans olarak söylüyorum tabii, yine yöneleceğim kart 2080S olur gibime geliyor.

Şu an gözümü 3070'e diktim, tabii fiyat çok çok önemli.

Ben donanımdan da fazla olmak üzere yazılımsal yenilikler yapabileceklerini de düşünüyorum, umarım boşa ümit değildir 😊
    Aynen öyle.

Aslında 2080 ve 2080 S neredeyse birbirinin aynısı kartlar fakat 2080'i artık uygun fiyatlı bulmak imkansız zira üretimi sonlanalı çok oldu.

30 Serisi eğer çok uçuk fiyatlarla giriş yapmazsa, 2080 Ti, 2080 S, 2070 S fiyatlarında indirim olma ihtimali var. Tabii bu noktada diğer bir vazgeçilmez enstrüman döviz kurudur. Gerçi kısa-orta vadede atıyorum $'ın 9 TL gibi rakamlara geleceğini sanmıyorum (YTD). 8 TL'ye geldi desek bile şu anki kura göre aşırı fiyat artışları olmayacaktır.

30 Serisi Konusu'nun ilk sayfasında performans ile alakalı yorumum mevcut. Onun paralelinde gelişmeler olacağını düşünüyorum.

|♦|7/24/365 STABLE|♦|

• RtX odaklı bir gelişim olacağından bahsetmiştiniz evet.

Aslında konsollara gelmeyecek olsa benim pek gündemimde olmazdı ama duruö böyle olunca oyun yapımcıları buna odaklanacak gibi.

RtX kullanımı daha ön planda olabilir gibi duruyor..

Custom kartlar sizce ne zaman gelir bize, bir tahmininiz var mı ?

RtX odaklı bir gelişim olacağından bahsetmiştiniz evet.

Aslında konsollara gelmeyecek olsa benim pek gündemimde olmazdı ama duruö böyle olunca oyun yapımcıları buna odaklanacak gibi.

RtX kullanımı daha ön planda olabilir gibi duruyor..

Custom kartlar sizce ne zaman gelir bize, bir tahmininiz var mı ?
    Beklendiği gibi 1 eylülde kartlar tanıtılırsa, eylül sonu-ekim gibi kartlar piyasada olacaktır. Bilindiği üzere; NVIDIA, stock ve custom kartları hızlıca piyasaya sürmektedir. Hatta custom kartlar daha önce piyasada bulunabilir olurlar.

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
    1 hafta 10 güne ortalama bir fikir oluşacak sanırım kafamızda, artık bekleyip göreceğiz, umarım değecek bir şeyler çıkar ortaya 😊

1 hafta 10 güne ortalama bir fikir oluşacak sanırım kafamızda, artık bekleyip göreceğiz, umarım değecek bir şeyler çıkar ortaya 😊
    Hayırlısı.

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
  • 2080 ni 3000 alicam diye sattım 2 ay sonunda gelecek 3.... Binlerileri fiyat olarak ulasamiyacagim için 2080s döndüm herhalde kalırım. 10k üstünde bir ekran kartına veremem.

Msi Z490 UNIFY®MSİ Suprim X 3080Tİ®Intel® Core™ i7-10700K®XPG 8200 512GB NVMe M.2 SSD®G.Skill Trident Z RGB LED 32GB(2x16) DDR4 3600MHz®Castle 360RGB V2®FSP Aurum PT 1000W PSU®ViewSonic XG2730 27"1msQHD®Thermaltake Core X71®CORSAIR K70RGB MK.2
  • 4500 TL'ye Evga 2060 Super XC Ultra alınır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: PanikAtak

2080 ni 3000 alicam diye sattım 2 ay sonunda gelecek 3.... Binlerileri fiyat olarak ulasamiyacagim için 2080s döndüm herhalde kalırım. 10k üstünde bir ekran kartına veremem.
    Aynı ikilemi ben de yaşıyorum ama düşündükçe 3000 serisi çok pahalı olacak gibi geliyor.

Fiyata dair ilk sinyali alınca 3000 serisi dediğiniz gibi 10000 tl bandına gelirse 2080 en mantıklı seçim olacak gibi duruyor benim için de.

• İlle simdi alacaksan, gamegaraj'da Palit 2070s var 4600 lira. Stokta varsa yarın akşam incehesap'ta başka marka modeller de indirime girebilir.

3.. bin serisi almak için kaşıntı başlıyacaktı bende yok işlemci değiştir yok anakart yok rem psu derken sistemi komple değiştirecektim. O yüzden ben almaktan vazgeçtim imzadaki sisteme yatırdım ekran kartı ücretini.
    Msi Z490 UNIFY®MSİ Suprim X 3080Tİ®Intel® Core™ i7-10700K®XPG 8200 512GB NVMe M.2 SSD®G.Skill Trident Z RGB LED 32GB(2x16) DDR4 3600MHz®Castle 360RGB V2®FSP Aurum PT 1000W PSU®ViewSonic XG2730 27"1msQHD®Thermaltake Core X71®CORSAIR K70RGB MK.2
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun sisteminiz, güzel günlerde güzel oyunlar oynayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 28 Ağustos 2020; 7:4:34 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.