Şimdi Ara

nVidia ''PASCAL'' Serisi'ni Bekleyenler Kulübü (36 Üye) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
6.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

4K çözünürlükle 980 SLI kullanıyorum ama bu sene Nvidia, SLI konusunda hiç bekleneni veremedi. Fiyat/performans açısından SLI sisteme geçmiştim ama muhtemelen 2 kartı satıp Pascal serisinden güçlü bir karta geçmeyi düşünüyorum.

Son nesil oyunlarda 4K çözünürlükte Titan X dahil yeterli performans verebilen bir kart yok.

Ayrıca yeni çıkan ve çıkacak oyunlarda artık Vram büyük önem taşıyor, Pascal serisi bu sorunu çözecek gibi görünüyor. Umarım cep yakmaz ama sektörü canlandıracağı kesin.

Pascal serisinin şu değerlerin üzerine çıkmasını umut ediyorum.

nVidia ''PASCAL'' Serisi'ni Bekleyenler Kulübü (36 Üye)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 7 Şubat 2016; 12:24:10 >

• Asisvénia kullanıcısına yanıt
    Hocam Gigabyte Xtreme Gaming serisi hakkında neler düşünüyorsunuz? Benim bayağı aklıma yattı bu seri. Yeni seri çıkınca Xtreme Gaming serisini beklemek istiyorum.

http://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-gtx970xtreme-4gd-4gb-256bit-gddr5-pmu67704

İstediğim özellikler:
    -3 yıl garanti
    -Backplate
    -İyi oc olabilen bir kart

Bu arada 2500K @4.4 GHz performans konusunda full hd ekranda nasıl bir performans sergileyecek acaba Pascal ile?

Edit: 4 Gb bellek olacak birde şartlarım arasında :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dolphin/Lion -- 7 Şubat 2016; 12:24:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • venomtrk kullanıcısına yanıt
    Hocam SLI yerine ise ben her zaman tek karttan yanayım.Pascal ile piyasa canlanacak gibi sizin de dediginiz gibi. Özellikle watt/performans oranı daha da artacak sanırım. GTX 1070 GDDR5X ile gelecek sanırım. Özel tasarımlı modellerin fiyati 1500 lirayı geçmesze alabilirim. Gtx 770 ile alacağım kart arasında uçurum bir fark olmalı ki yaptığım harcamaya değsin.

• Pascal serisini ben de bekliyorum. Ekleyebilirsiniz

• canskru kullanıcısına yanıt
    Ekledim hocam
  • Nvlink teknolojisiyle sli performansi baya iyi olacak gibi

• Pascal ve polariseyi bekliyorum benide ekleyin .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dolphin/Lion

Hayırlı tezkereler hocam şimdiden :)

Sağol hocam amin inşallah

• quote:

Hocam Gigabyte Xtreme Gaming serisi hakkında neler düşünüyorsunuz? Benim bayağı aklıma yattı bu seri. Yeni seri çıkınca Xtreme Gaming serisini beklemek istiyorum.

http://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-gtx970xtreme-4gd-4gb-256bit-gddr5-pmu67704

İstediğim özellikler:
    -3 yıl garanti
    -Backplate
    -İyi oc olabilen bir kart

Bu arada 2500K @4.4 GHz performans konusunda full hd ekranda nasıl bir performans sergileyecek acaba Pascal ile?

Edit: 4 Gb bellek olacak birde şartlarım arasında :)

Temmuz-agustos gibi bayaga Gigabyte G1 970-980 onermistim o da cok iyi o.c oluyordu (ozellikle gpu yu 1525-1550mhz voltajsiz gorebiliyordu) basarili bir kartti aralikta da Gigabyte Xtreme Gaming'leri cikardi diye hatirliyorum incelemesini okumustum gorunus olarak fazla farkli gozukmesede hafif degisiklikler mevcut.

- Aerospace PCB tabakasi
    - 10+2 faz
    - Titan X'de kullanilan gelistirilmis verimli chokes ve kapasitorler.
    - Fanlarin uzerine renkli LED'ler eklenmis
    - Birde Asus'da da olan PCI-E guc girislerinin sorunsuz calistigini belirten led eklenmis

tabi bunlar disinda Gigabyte 3 yil garanti sunuyor, G1'de oldugu gibi bunda da backplate mevcut saat hizlarina gelirsek.

G1:

BASE: 1178 MHz / BOOST: 1329 MHz

Xtreme Gaming:

Base: 1190MHz / Boost: 1342MHz

O.C edilmis R9 390X'in bayaga bayaga enseninde giden bir kart:

http://www.hardwareheaven.com/2015/12/gigabyte-geforce-gtx-970-xtreme-gaming-review/

• beni de yazabilirsin. gp100 yani muhtemel 1080ti bekliyorum ama daha gp104 çıkacakta onun özel soğutmalısı çıkacakta sonra gp 100 çıkacakta sonra onun özel soğutmalısı.... vs vs.
    baya bir bekleyeceğim sanırım
  • quote:

Sizin canınız sağ olsun hocam 😁

Pascal benim işim ilgilenirim diyen herkesle birlikte kurarız hiç sıkıntı değil.

Ama daha bekleyeceğiz maalesef (yaz ve sonrası).
  • Anlaştık hocam 😀 GDDR5X'li, maksimum 1500 liralık, 2500K ile mutlu olacak, özel tasarımlı bir kart bekliyorum 😄

• Asisvénia kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam. Ben çok beğendim bu xtreme gaming modelini.

• Dolphin/Lion kullanıcısına yanıt
    Bende bekliyorum Ekleyebilirsiniz Eğer fikrim değişir başka bir durum olursa sizi haberdar ederim sıradan çıkarırsınız 15.sıra lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocheBobois -- 7 Şubat 2016; 14:58:50 >
  • RocheBobois kullanıcısına yanıt
    Ekledim hocam :)
  • Bende yeni serileri bekliyorum aklımda 1080 veya 1080ti almak var ilk başta 980ti olarak düşünüyordum zaten yaza toplamayı planlıyordum bu kadar bekleyip yeni serileri almamanın aptallık olacağına karar verdim fiyatlar çok uçuk olmazsa 1080ti almayı düşünüyorum inşallah.
  • Bende bekliyorum da 2017'nin yazına ama
  • Benide Ekleyebilirsin GTX 1060 veya 1050 Bekliyorum umarım yaza doğru çıkarda çok beklemeyiz
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    Hocam siz neden o kadar geç bekliyorsunuz?
  • Beni de yaz hocam 700 tl bütçem var gtx 950 alacaktım vaz geçtim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.