Şimdi Ara

Nvidia'nın Mantle Benzeri Performans Artışı Sunan Ekran Kartı Sürücüsünün Betası Yayınlandı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: pcrex

quote:

Orijinalden alıntı: Motorcycle

Amd yapar Nvidia kopyalar.

ah şu amd de nvidia nın yaptığı sürücüleri kopyalayabilse ne güzel olurdu.

Deme öyle
  • bu güncelleme ile nvidia experience da güncellenmiş artık shadowplay gelmiş 660m ve üstü serilere ne zamandır bunu bekliyordum

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_k

bu güncelleme ile nvidia experience da güncellenmiş artık shadowplay gelmiş 660m ve üstü serilere ne zamandır bunu bekliyordum

bende gtx 760 kullanıyorum acaba beta dan çıkmadımı daha bilgin varmı ?

• Az önce bf4 te deneme şansi buldum.
    En kasan haritalardan olan shangai da denedim 7 veya 8 fps lik bir artiş var.Fakat bunun yaninda fps yüksekken bile garip bir titreme var.Kasiyor gibi yapıyor ama fps değerine baktığımda 60 üstü.Beta olduğundandir diye düşünüyorum bu sorunu.
    Bu arada bf4 ile ayni anda teamspeak açıksa eskisine nazaran dahada fps düşüyor bilginize.(işlemciye daha fazla yük bindiği içindir diye düşünüyorum.)

• Rome 2 Totalwar ile aynı grafik ayarlarında bende gram değişme yok. Test sonucu 58 fps değer veriyordu yine 58 fps veriyor. Çözünürlük 1680x1050 - Kart: zotac GTX 780 Amp! Edition

• gtx 760 o.c. sımdı metro last light ta denedım 2-3-4 fps cıvarında artıs oldu bıraz daha fazla beklıyodum ama hıc yoktan ıyıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: fierro35

Az önce bf4 te deneme şansi buldum.<br>En kasan haritalardan olan shangai da denedim 7 veya 8 fps lik bir artiş var.Fakat bunun yaninda fps yüksekken bile garip bir titreme var.Kasiyor gibi yapıyor ama fps değerine baktığımda 60 üstü.Beta olduğundandir diye düşünüyorum bu sorunu.<br>Bu arada bf4 ile ayni anda teamspeak açıksa eskisine nazaran dahada fps düşüyor bilginize.(işlemciye daha fazla yük bindiği içindir diye düşünüyorum.)

bf4 de beta da.

• gtx 760 kullanıyorum ve işlemciye fazla yük biniyordu şuan ki yaptığım testlere göre çok olumlu yani şimdiden böyleyse sonrasını düşümmeme bile gerek yok üstelik oyunun buna destek vermesine gerek yok sürücü olduğu için.

• Mobil versiyona shadowplay özelliğinin gelmesi mükemmel olmuş oyunda en ufak fps kaybı yaşamadan görüntü kaydediyor 1 saatlik kaydın boyutu 10.5 gb teşekkürler nvidia ve bu mantle sistemi ile nvidia yı harekete geçiren amd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilgazarda -- 8 Nisan 2014; 2:14:46 >
  • Nvidia Ekran kartı sahibiyim. AMD olmasa, rekabet olmasa bunları göremezdik. Eğri oturup doğru konuşmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Helal olsun AMD'ye ... İyi yada kötü. Piyasada ki bütün yenilikler bu adamlardan geldi. Hyper-Thread , Mantle , ilk ses aktarımı yapan ekran kartları, ilk 64 bit ... <br><br>Ah birde sürücüleri ve teknolojiye sonradan verdikleri destekte aynı oranda güçlü olsa :( <br><br>Gerçi fiyatının hakkını veriyor mu veriyor adamlar, kendisinden 2 kat daha pahalı kartlarla aynı performansı sunan kartları-işlemcileri üretiyor yıllardır. <br><br>Amd olmasa, orta-iyi seviye denen bir katman olmazdı. <br><br>Nvdia'ya da selam olsun... Benim zoruma gidiyor arkadaş. Tek güncelleme ile %20 performans artışı alınca millet sevinirken ben üzülüyorum. Ahh ahh. Demek ki tonlarca paraya sattıkları donanımın yazılımı ile de ilgilenseler (aldıkları paranın hakkı kadar) , neler olacak neler. Bunlar gerçeklerdir. <br><br>1000 tl'ye alınan karta 100-200 mb lık bir yazılım paketi %20'lik (neredeyse farklı basamaktaki kartlar arasındaki farka eş değer) bir performans artışı sunuyorsa bu adamalar bu güne kadar neredeydi. <br><br>AMD mantle atılımını yapmasa , bırak sürücüyü hala bir kart daha pahalıya nasıl satılabilir diye strateji kurarlardı.

2kat daha pahalı kartlar ile aynı performansı veriyor demişsin o dediğin 8800GT den önceki nesilde kaldı gtx770 aldım bu kartın dengi AMD de r9280x istersen fiyatlarını ve performanslarını bir karşılaştır derim sana

• Ben battlefiled 4 multiplayer ' da zavod ' da denedim fps sonuçları ;

En yüksek fps 101

Ortalama fps 69

En düşük fps 45

Skyrim testlerim ;

En yüksek 60

Ortalama 60

En düşük 58

Skyrim de galiba 60 fps limiti var, ne 60 fps den aşşağı iniyor, nede 60 fps den yukarı çıkıyor.

Sistemim

Gtx 760 oc

fx 6300 3.5 ghz

8 gb ram 1866 mhz
  • Ben battlefiled 4 multiplayer ' da zavod ' da denedim fps sonuçları ;

En yüksek fps 101

Ortalama fps 69

En düşük fps 45

Skyrim testlerim ;

En yüksek 60

Ortalama 60

En düşük 58

Skyrim de galiba 60 fps limiti var, ne 60 fps den aşşağı iniyor, nede 60 fps den yukarı çıkıyor.

Sistemim

Gtx 760 oc

fx 6300 3.5 ghz

8 gb ram 1866 mhz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Ben battlefiled 4 multiplayer ' da zavod ' da denedim fps sonuçları ;<br><br>En yüksek fps 101<br><br>Ortalama fps 69<br><br>En düşük fps 45<br><br>Skyrim testlerim ;<br><br>En yüksek 60<br><br>Ortalama 60 <br><br>En düşük 58<br><br>Skyrim de galiba 60 fps limiti var, ne 60 fps den aşşağı iniyor, nede 60 fps den yukarı çıkıyor.<br><br><br>Sistemim<br><br>Gtx 760 oc<br><br>fx 6300 3.5 ghz<br><br>8 gb ram 1866 mhz

*Vsync

• Ekran kartım nvidia ve asla nvidia'dan vazgeçmem. Nvidia'ya yazılım konusunda bu kadar başarılı olduğu için ve amd'ye de nvidia'yı harekete geçirdiği için helal olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMD de karşı hamle yapmaya hazırlanıyor. Bu aralar 14.4 sürücüsü gelecek. Bence bu gelişmeler oyunculara yarıyor. AMD, Mantle atağına geçmeseydi böyle bir performans artışını göremezdik.
  • mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    destek konusunada çoğu mühendisin uru3dde hesabı var güncel kullanıclarıa yardım edyorlar.. amd deki konuda bir tane bile yok

aryıca forums.geforce.com da baya sıkı ve güncel
  • Sürücü ile ilgili güncel oyunları içeren bir kaç test yayınladım.

http://forum.donanimhaber.com/m_90355077/f_//tm.htm#90355077

Buradan bakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.