|
Hadi yapsınlar da görelim ? İsteseler yaparlarmış :D istemiyolar mı yani ? Önce DLSS olmadan Ray tracingi çalıştırsınlar ondan sonra gelsinler. Downscale et, native çözünürlükte çalıştırama, sonra gel " ama öyle bir oyun yaparlar ki görürsünüz " . Tamam güzel kardeşim, tutan kimdi ? 2000 serisi cıkısından sonra 2 senede 5 tane ray tracing destekli oyun vardı, neden yapmadılar o zaman ? Yotuteberların anlayacağı şey değil diyorsun, onlar sıradan youtuber mı ? İnfluncerlarla karıştırdın heralde. Haaa anlamıyorlar diyorsan hala o zaman piyasadaki hiçbir youtuber'a bu kartları gönderip reklam yapın demeyecek Nvidia ! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smalsrol -- 16 Aralık 2020; 22:55:12 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
PC toplamayalı çok oldu benim. "Kervan yolda duzulur PC" benimki. Anakart-islemci-ram. Bir yıl sonra ekran kartı, bir yıl sonra SSD büyüt. 3 yıl sonra tekrar anakart işlemci ram... Böyle gidiyorum.
thor's hammer soğutucu var. Modifiye ede ede işlemciye uyduruyorum falan. Bir kilodan fazla çeker. Hurdaciya versem ağırlığı ile, para eder.
böyle işlere nadiren giriyorlar. Varsa yoksa hazırcılık... Bu gibi işleri yaparlarsa izliyorum bu herifleri.
Hızlı