Şimdi Ara

NVIDIA HairWorks

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaymekHoldem -- 25 Haziran 2014; 17:29:42 >

• R9 290 > GTX 780

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu efekt The Witcher 3'de kullanılacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

Bu efekt The Witcher 3'de kullanılacakmış.

Ana karakterin saçları neden bu kadar iyi gözükmüyor.Sadece canavarlarda vs mi kullanılacak yoksa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

quote:

Bu efekt The Witcher 3'de kullanılacakmış.

Ana karakterin saçları neden bu kadar iyi gözükmüyor.Sadece canavarlarda vs mi kullanılacak yoksa ?

Sadece vahşi hayvanlarda kullanılacakmış, karekterlerde de kullanılsa çok iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 24 Haziran 2014; 22:40:43 >
  • önce oyunları bi stabil oynattırmaya odaklansınlar kıl yün dalgalanmasada olur fps dalgalanmasını önlesinler önce
  • The Witcher 2'de optimizasyon gayet iyiydi, Polonya asıllı CD Project kısıtlı imkanları olan, ama oyunlarına önem veren bir oyun geliştirici firma, optimizasyon konusunda sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 24 Haziran 2014; 22:47:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nvidia PhysX Kurulum
    14 yıl önce açıldı
    Nvidia Digital Vibrance
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Videoyu seyrederken, "Ne güzel bir teknoloji geliştirmişler" diye geçiriyordum içimden. Videonun başı ve ortası iyiydi ama sonunu COD Ghost gibi FAIL bir oyunla bitirmeleri ayrı bir FAIL. Örnek olarak Ghost'u görünce dumûra uğradım bir anda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Videoyu seyrederken, "Ne güzel bir teknoloji geliştirmişler" diye geçiriyordum içimden. Videonun başı ve ortası iyiydi ama sonunu COD Ghost gibi FAIL bir oyunla bitirmeleri ayrı bir FAIL. Örnek olarak Ghost'u görünce dumûra uğradım bir anda...

Call of Dutyle sanırım çok kötü bir geçmişiniz var

Fps multi fps konusundada Call of duty ile ilgiliydi.Oyunda ne optimizasyon var.Ne Grafik var.Artık nede hikaye kaldı.Multi desen berbat hackerler kaynıyor oyun fırması tarafından ılgılenen yok.Kısacası çöp yani

Ha bu adamların yaptığı tek güzel bir iş var oda e3 gibi game fuarlarında oyunlarını 'yalancı grafiklerle' tanıtmaktır.Cinematic video izleterek her zaman milleti kandırırlar.Sadece bu

• valla nvdia harıl harıl yeni oyun teknolojileri çıkarıyo ama bizim amdde hiç böyle şeyler yok
  • 21olcaybaba21 kullanıcısına yanıt
    Belli ki TressFX'ten haberin yok. TressFX varken HairWorks yoktu. Şuraya bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 25 Haziran 2014; 9:50:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21olcaybaba21

valla nvdia harıl harıl yeni oyun teknolojileri çıkarıyo ama bizim amdde hiç böyle şeyler yok

Hair efektlerini tüm kartlar gösterebilir, PhysX gibi NVIDIA'ya has bir özellik değil.
  • quote:

aynen ama amd hiç. reklam işini beceremiyo hiç duymadım görmedim

• Bunların ilginç teknolojiler gibi pazarlanması saçma. 3DMark 2003'teki saç animasyonu ya da 2004'teki (videoda yanlışlıkla 2008 yazılmış) Nalu demo'nun üzerinden 10 yıl geçti, daha detaylı efektlerin her oyunda olması lazım artık.

Ki, hadi Tomb Raider'da Lara ön plandaydı da, Witcher'da kurdun köpeğin tüyünü napacağız? Onun yerine combatla ilgili particle efektleri olsun.

quote:

The Witcher 2'de optimizasyon gayet iyiydi, Polonya asıllı CD Project kısıtlı imkanları olan, ama oyunlarına önem veren bir oyun geliştirici firma, optimizasyon konusunda sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum.

Witcher 2, grafiğe oranla fazla zorluyordu bence(über kapalıyken de). Ayrıca, menüyü açınca fps'nin ciddi düşmesi gibi saçma durumlar vardı.
    Doğu Avrupa oyunlarında optimizasyon işi oldu olası sıkıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 25 Haziran 2014; 13:14:56 >

• Haklı. Oyunu mu izleyeceğiz? Kurdun, köpeğin tüyünü mü?
  • quote:

aynen ama amd hiç reklam işini beceremiyo hiç duymadım görmedim

Aynen. Bundan herkes muzdarip...
  • quote:

valla nvdia harıl harıl yeni oyun teknolojileri çıkarıyo ama bizim amdde hiç böyle şeyler yok

Sakin baska bir yerde bunu söyleme cemaat icinde yuhalanirsin ;) tressfx var amd tarafinda ve nvidia dan once çıkarılmış bir teknolijidir
  • quote:

quote:

aynen ama amd hiç. reklam işini beceremiyo hiç duymadım görmedim

Hiç duymadıysan senin sorunun. Ben tomb raider'da çatır çatır oynuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Tressfx Amd gpularda nasıl bilmiyorum ama nvidia kartlarda berbat performans veriyor. Muhtemelen hairworkste aynı şekilde amdde berbat performans verecektir. Hairworks daha gerçekçi duruyo TRdeki Tressfx çok hoşuma gitmemisti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• emiLL kullanıcısına yanıt
    Tomb Raider'deki efektler gayet güzeldi. O zaman henüz daha iyisi yokken, neye göre beğenmedin, merak ettim gerçekten.
    Dediğin gibi TressFX Nvidia kartlarla oynanmayacak derecede kasıyor ama AMD ile böyle bir sorun yok. HairWorks için de tersi olur muhtemelen, dediğin gibi.

Lâkin şu da var. Eğer fizik açıldığı zaman ki gibi FPS'yi fazla düşürecekse, hiç çıkartmasınlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.