Şimdi Ara

nvidia gtx860 m driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün Monster Abra a7 V1.1 aldım, üzerinde yüklü olarak nvidia 332 sürümü geldi. Güncellemek için epey araştırdım ama nvidia'nın sitesinde bile en son gtx820m driverı var onu da zaten uyumsuz olduğu için yüklemiyor. gtx860m 'e uygun güncel driver yükleyebilen var mı acaba?

Nvidia'nın yaptığıda büyük saçmalık piyasaya ürün çıkarıp driver tarafını pas geçmişler pes yani bu kadar olur

• ne yazık ki yeni ürünlerde böyle sorunlar yaşanıyor. bi süre beklemen gerekecek. standart sürücüleriyle kullanımı performanslı olmasada yapacak bişey yok şimdilik.
    Intel® Core™ i7-4800MQ 4-Cores; 6MB L3; 2.70GHz > 3.70GHz; 47W; 22nm || Intel® HM87 Express Chipset || 4GB GDDR5 nVIDIA® Quadro® K3100M 256-Bit DX11 || 17.3" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran || 32GB (4x8GB) DDR3L 1600MHz SODIMM || 3 X 60GB Kingston® SMS200S3/60G mSATA SSD Disk SATA-III 6GB/sn (Okuma : 550 MB/s - Yazma : 520 MB/s) || 2 X 1TB Hitachi Travelstar 7K1000 32MB 7200RPM
  • bilgisayara geforce experience kurdunuzmu?en guncel driveri sizin icin buluyor!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çok memnun kaldım tavsiye ederim. Sıcaklık olayı beklediğimin çok altında kaldı, cod ghost'u son ayarlarda saatlerce oynuyorum 65-70 dereceyi geçmiyor. Sound blaster cinema 'yı aktif edince ses çıkışıda baya güzel
    Amd Radeon HD 6700 Driveri Yok
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MONSTER® ABRA A7 V1.1 17.3 bu ürünün driverlarına nasıl ulaşabilirim? Bilginiz var mı acaba? Bana gelen DvD yamuk çıktı ve DD-Rom da yalpalıyor... Format attım ve dım dızlak kaldım.
    My father is a noble man, but his rule is failing, and our people lose faith. He looks to me to make things right and I would do it. I would see the glory of Gondor restored. Have you ever seen it, Aragorn? The White Tower of Ecthelion, glimmering like a spike of pearl and silver, its banners caught high in the morning breeze. Have you ever been called home by the clear ringing of silver trumpets?
  • monster'ın driver indirme listesinde w370ss modeli yok maalesef, unutulmuş sanırım. mail atıp bilgi verirseniz eklerler hemen, hatta ben de atıyorum şimdi.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.